Evet canım göbeği sıkmak zor oluyor artık dün iğneyi de zor batırmıştım zaten. Eşime koldan yaptırmak en mantıklısı. Çok sağolasın canım :)Ben kulaniyorm canm sikma canini hafif bazen kaniyor ama cok hafif. Hatta gecen benim iki tarafimda morardi ve beze olustu. Acile gittim cok normal kesinlikle bisey olmaz dediler. Sonra kadin dogumcuya gttim oda dediki artik gobegin buyuyor biraz daha zaman snra koldan yapmaya basla cok normal artik tepki vermesi vucudun dedi.
Eder canım sabır ben ilk hamileliğimde 19. Haftada hissettim sonra şaşırıp kalacaksın dışardan bile görülecek hareketleri Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahHey maşallah :)
senin 2. çocuk tabi oh ne güzel
Ben tetikte bekliyorum ha bugün ha yarın olacak diye
Allah bana da nasip etsin inşallah ya,
Nasıl güzel bir histir o değil mi ?
Canın ben bu yatağı 500 e yakın almıştım 1.5 yıl önce aslında araştırılırsa uygun fiyatlıda çıkıyorsağ ol canım bilgiler için. baktım o markaya ama 700-800 tl falan sanırım. park yatak için bana fazla geldi fiyatı.
evet benden de önce alan arkadaşlar olmuş burda. heves işte :) bir de indirim yakalamıştım gözüm görmedi açıkcası.
kızlar siz bebişi göndermenin derdindesiniz doğal olarak. bende evde yer olmadığı için ne kadar bizim odada yatsa iyidir düşüncesindeyim. evimden çıkınca eşyalarım rezil olacak onu düşünüyorum. bir de ev ara kiralar malum off offsanırım ben 3 yaşına kadar falan idare edicem başarabilirsem.
bebiş uyurken eşimle ilişki zamanı park yatağın tekerlekleri sayesinde hole sürmeyi düşünüyorum :)
bir şekilde çözüm bulunuyor zorda kalınca.
hem annem diyor biz köyde bir odada büyüdük oda tekti anne baba 5 kardeş. hiçbirimize bir şey olmadı diyor
bakalım yaşayıp görücem mecbur
Canım kaçıncı haftanda geçti tam olarak kanama alanın? İnşallah bir an önce sağlıkla geçer diye dua ediyorum. Üç dr gördü üçü de istirahat deyince yatıyorum bol bol, ev içi küçük yürüyüşlere başladım. Sabır canım geçecek inşallah :)Canım geçer tez zamanda, benim de kanama alanım kesenin büyüklügündeydi, yavaş yavaş küçüldü, hatta sonunda da kesildi, ben açıkçası çok fazla istirahat etmedim, sadece progestan aldigim zamanlarda 2 saat kadar uyutuyordu, bi o zamanlar da yattım sadece. Geçecek Allah ım izniyle, geçmese de hamileliği süresince kanaması olan çok kişi var, saglikla aldilar kucaklarina bebeklerini. bebek kordonla bize baglandiktan sonra Allah ın izniyle düşmesi çok ama çok zor dedi doktor.
Allah yardımcımız olsun canım. Çok sağol cevabın için :)bende kullanıyorum arada oluyor özellikle ben ilk yaptığım zamanlarda dik tutamıyorum galiba iğneyi ozmanlarda ya kanıyor yada orda beze gibi sertlik ve morarmalar oluşuyordu..elim alışdıkça geçti ama yinede bazen oluyor
AMİİİİNN ÇOK AMİİNNNN :)Eder canım sabır ben ilk hamileliğimde 19. Haftada hissettim sonra şaşırıp kalacaksın dışardan bile görülecek hareketleri Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canın ben bu yatağı 500 e yakın almıştım 1.5 yıl önce aslında araştırılırsa uygun fiyatlıda çıkıyor
AMİİİİNN ÇOK AMİİNNNN :)Eder canım sabır ben ilk hamileliğimde 19. Haftada hissettim sonra şaşırıp kalacaksın dışardan bile görülecek hareketleri Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canın ben bu yatağı 500 e yakın almıştım 1.5 yıl önce aslında araştırılırsa uygun fiyatlıda çıkıyor
Canım merak etme daha vaktimiz var nasılsa ,indirimler hep oluyor ,elbet biri denk gelir. O kadar aklına takildiysa ben burdaki mağazaya bakayım ,hala duruyorsa göndereyim sanaGunaydin kizlar. Dunki bebek arabasi husranimin ne kadar etkisinde kaldiysam sabaha kadar deli gibi bebek arabasi aradimbiz bu bebegi el arabasiyla mi gezdircez diye aglamakli uyandim hamilelikten mi ki
bana da kullan dedi kasılman var ama neden olduğunu Nasıl olduğunu açıklamadı ben de almadım. Senin Kasılmaların Nasıl oluyoBenim kasılma için kullanıyorum baya rahatlattı ilk hamileliğim kasıgım sürekli agrıyordu bi de magnezyum verdi iyi geldi canım
atesimiz yukseldi o gece sabaha kadar uyumadi ve uyutmadi.Geçmiş olsn cnm hayrola bi rahatsızlığı fln mı oldu geceleyin
Gece uykudunu alöayınca insan gerçekten de sersem gibi oluyor
Bende sıcaktan uyuyamadım cok bunalıyorum istanbul un havasından yaz bitse biran önce!!!
evet canim kiz imiş. baska dr.yede gitmedim. senin doktora gittim aysenur aksoyBebek kız mı? hangi doktora gittin:))
aynen canim duygularla oynuyolar.iyi fikir inşallah becerebilirim. öyle korktumki kendi annemi bile öpesim yok. kv yi görümceyi ay kimseyi öpmek istemiyorum kimseyi dudağım da kocaman balon gibi uçuk ya
ben erkek hissettim ama kız istedim bakalım çok meraktayım günler geçmek bilmiyor. bence doktorlar kesin görüp fotoğraflamadan söylememeli böyle resmen duygularımızla oynanıyor
ay evet sen prensessin
ben Alyayı kendim beğenmiştim ama soğudum. kızsa diye başka isim bakıcam. isimlerin öz türkçe olmasına karar verdik zaten. başka milletler hiç türk ismi koymuyor biz niye koyuyoruz dedim eşime. türkçü damarım tuttu kararımız kesin artık
bende arabayla kafayı bozdum. uygun fiyatlı düzgün bir şey bulamadım gitti ya
sagol canim benim. saglikli bir sekilde hepimiz aliriz insallah.Sibelcim, Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, desene bir cimcime geliyorrrr :)
oy masallah artik buyuyolar.Kizlar pazartesi gunu randevum vardi, bizim fistik 1 ay önce 5,3cm di. Simdi 16cm olmuşgenç kız olmuş: ) görüntüler harikaydı, ama güzel kareleri yakalayamadık, mesela parmağını emiyordu, onu öyle gördüm ya içim bir garip oldu :) daha bir hissettim içinde yavrumun oldugunu :) Allah ım korusun onları,
Bacaktan da yapabilirsiniz hiç tedirgin olmayınyaptırmak
Hamilelik acayip birseymis canım gülerek tebessüm ve mutlulukla anicaz bu günleri ne güzelKoku hassasiyetim mide bulantısıyla birlikte geçti çok şükür. Ben bazı kokuları alınca direkt öğürüyordum. Balık parfüm bulaşık makinesi pişen yemek gibi. Son zamanlarda senin yaşadığın gibi yasıyorum. Olmayacak zamanlarda olmayacak koku duyuyorum. Ben de hep haslanmış mısır kokusu alıyorum sonra canım çekiyor. Bi de eşim işten gelince üzüm sirkesi gibi kokuyor. Ki sirke kokusundan nefret ederim.. Hoşbeş yapmadan direkt banyoya..
Eder canım sabır ben ilk hamileliğimde 19. Haftada hissettim sonra şaşırıp kalacaksın dışardan bile görülecek hareketleri Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Sağol cnm benim bugün daha iyiyim dün adet günümdü belki oyüzden okadar ağrı çektim
Yarın saat 9.30 da 2li testim var dualarını esirgeme cnm
Ya sadece sağ tarafta agrı hissediyorum genel olarak rahim büyüyor ama ben bu ara cok gerginim her sey sinirleniyorum sinirlenince daha da agrı hissediyorum ama kendime hakim olamıyorum sonra ne kadar pişman olsam da bazen herkesten uzak kalmak daha iyi geliyor kimseye tahammülüm yokDoktor
bana da kullan dedi kasılman var ama neden olduğunu Nasıl olduğunu açıklamadı ben de almadım. Senin Kasılmaların Nasıl oluyo
Kızlar selam.. Yaklaşık 2 haftadır kusmuyordum 3 gündür kusmaya başladım yine ve midem bir garip. Sizce bir problem olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?