2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım göbeği sıkmak zor oluyor artık dün iğneyi de zor batırmıştım zaten. Eşime koldan yaptırmak en mantıklısı. Çok sağolasın canım :)

Hey maşallah :)
senin 2. çocuk tabi oh ne güzel
Ben tetikte bekliyorum ha bugün ha yarın olacak diye

Allah bana da nasip etsin inşallah ya,
Nasıl güzel bir histir o değil mi ?
Eder canım sabır ben ilk hamileliğimde 19. Haftada hissettim sonra şaşırıp kalacaksın dışardan bile görülecek hareketleri Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canın ben bu yatağı 500 e yakın almıştım 1.5 yıl önce aslında araştırılırsa uygun fiyatlıda çıkıyor

Canım kaçıncı haftanda geçti tam olarak kanama alanın? İnşallah bir an önce sağlıkla geçer diye dua ediyorum. Üç dr gördü üçü de istirahat deyince yatıyorum bol bol, ev içi küçük yürüyüşlere başladım. Sabır canım geçecek inşallah :)

Allah yardımcımız olsun canım. Çok sağol cevabın için :)

AMİİİİNN ÇOK AMİİNNNN :)

Gunaydin kizlar. Dunki bebek arabasi husranimin ne kadar etkisinde kaldiysam sabaha kadar deli gibi bebek arabasi aradim biz bu bebegi el arabasiyla mi gezdircez diye aglamakli uyandim hamilelikten mi ki
Canım merak etme daha vaktimiz var nasılsa ,indirimler hep oluyor ,elbet biri denk gelir. O kadar aklına takildiysa ben burdaki mağazaya bakayım ,hala duruyorsa göndereyim sana

Doktor
Benim kasılma için kullanıyorum baya rahatlattı ilk hamileliğim kasıgım sürekli agrıyordu bi de magnezyum verdi iyi geldi canım
bana da kullan dedi kasılman var ama neden olduğunu Nasıl olduğunu açıklamadı ben de almadım. Senin Kasılmaların Nasıl oluyo

Kızlar ilk hamile kaldığımda subat annesi görünsem de tarih ata ata ocak ayına geldim bende ocak annesi olacağım :)) her iki forumu da takip ediyorum artık

Bi zararı yoktur dü mi bende kanama falan olmadı çok şükür ama karnım sertleşip gerginleşiyo bazen sadece bunun için progestan kullanılır mı

atesimiz yukseldi o gece sabaha kadar uyumadi ve uyutmadi.

Bebek kız mı? hangi doktora gittin:))
evet canim kiz imiş. baska dr.yede gitmedim. senin doktora gittim aysenur aksoy

aynen canim duygularla oynuyolar.
Sibelcim, Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, desene bir cimcime geliyorrrr :)
sagol canim benim. saglikli bir sekilde hepimiz aliriz insallah.

oy masallah artik buyuyolar.

Kızlar selam.. Yaklaşık 2 haftadır kusmuyordum 3 gündür kusmaya başladım yine ve midem bir garip. Sizce bir problem olabilir mi?

Hamilelik acayip birseymis canım gülerek tebessüm ve mutlulukla anicaz bu günleri ne güzel

şimdi fiyatları artmıştır tabi.. hem kullanışlı hem bütçeme göre bakacağım sanırım :)

Doktor

bana da kullan dedi kasılman var ama neden olduğunu Nasıl olduğunu açıklamadı ben de almadım. Senin Kasılmaların Nasıl oluyo
Ya sadece sağ tarafta agrı hissediyorum genel olarak rahim büyüyor ama ben bu ara cok gerginim her sey sinirleniyorum sinirlenince daha da agrı hissediyorum ama kendime hakim olamıyorum sonra ne kadar pişman olsam da bazen herkesten uzak kalmak daha iyi geliyor kimseye tahammülüm yok

Kızlar selam.. Yaklaşık 2 haftadır kusmuyordum 3 gündür kusmaya başladım yine ve midem bir garip. Sizce bir problem olabilir mi?

Canım ben de uzun zamandır kusmuyorum ama, bu hafta hep bi bulantı, bi keyifsizlik var midemde , başa mı dönüyoruz dediğim oldu. Anlamadım gitti yani bi problem yoktur herhalde , bebek büyüdükçe belki normaldir böyle olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…