2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Şimdili bunlar çıkmış cnm salı günü alıcam diğer sonucu
Pappa değeri kaç olmalı acaba bilgin varmı

Anladım canım salı günü de güzel çıkar inşallah

Papa değeri hiç biliyorum ama benim doktor özellikle yüzdeki lere baktı free beta ile Papa pek bakmadi

Gunaydin kizlar. Dunki bebek arabasi husranimin ne kadar etkisinde kaldiysam sabaha kadar deli gibi bebek arabasi aradim biz bu bebegi el arabasiyla mi gezdircez diye aglamakli uyandim hamilelikten mi ki
hahah guldurdun beni canim keyifsiz keyifsiz takiliyodum :)
Daha cook var canim aslinda arabaya.
Ben bi de ebebek e bakmani oneririm. Bebek arabalarinin cogu indirimde

Anladim canim ben sadece demir bide bugun muayane gittim ama bana vitamin vermedi perşembe gittigimde verit herhalde bide benim kanama alanim 2 tane varmis suan ama dikey sekilde olmus kesenin kenarina yayilarak 45 mm ve 40 mm InsAllah atlatiriz canim

Ya kizlar gecen gittigim dr erkege benziyor dedi kendi doktorumda 16 haftadan once soylemiyor cunku bizde yaniliyoruz dedi klitoris den dolayi bana çıkıntı var ama kizmi erkekmi suan bisey diyemem dedi yani sizler cinsiyeti ogrenirken dr cikinti oldugunu soyledimi vede cinsiyet kiz erkek ?bunu sormanın nedeni iki dr da cikinti var dedi kiz olma ihtimali varmi gorunen cikıntıdan

Var canım. O çıkınti her iki cinsiyette de var benim bildiğim

Hatta nub teorisinde o çıkınti vücuda paralel ise kız dik ise erkek diyorlar :)

yukarı bakıyor ama canım bazen 100 de 100 erkek diyip kız cıkıyo ya ay ne bilim şimdi benim kesin oğluşummu olcak kız ihtimalim yokmu ki acep:)

Yeni bir alan mı oluşmuş canım? Çok geçmiş olsun atlatıcaz inşallah. Peki bir tavsiyede bulundu mu şunu yap bunu yapma diye canım?

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ateşim dünden beri 38 . Doktora gittim enfeksiyon çıkmadı ama ateş düşmüyor.37.5 sonra tehlikeymiş çok korkuyorum başına böyle bir şey gelen var mı

Canım bana dr bir sey demedi bnm kız ama 12.haftada perinatolog cok emin söyledi kızın olacak dedi. Hatta etrafımdaki herkes yanılır daha cok erken dedi ama yanılmadı yani sonra kendi dr um muayenede kız dedi zaten fetal dna testi yaptırdım kız çıkyı yanılma durumu var diye söylemek istemiyordur bence

Yeni bir alan mı oluşmuş canım? Çok geçmiş olsun atlatıcaz inşallah. Peki bir tavsiyede bulundu mu şunu yap bunu yapma diye canım?
İnşallah canım aynen ama dikey şekildeydi dr çok bişey demedi bu sefer yani belki o şekilde kayboluyodur canım bilmiyorum ki valla artık bende alıştım bu durumuma ama Allahın izniyle sağlıklı güzel doğumlar yapıcağımıza inanıyorum canım hangi doktora gittiysem bana en az 3.5 lt su içmem gerektiğini söyledi her aklına gelmene iç gerçi bende 2 gündür içemiyorum valla bugun daha 1 lt içemedim 1 haftadır mide bulantım var

Suyu ben de tüketmeye çalışıyorum bulantılar izin vermiyor canım. Geçecek inşallah güzel sağlıklı doğumlar yapacağız :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ateşim dünden beri 38 . Doktora gittim enfeksiyon çıkmadı ama ateş düşmüyor.37.5 sonra tehlikeymiş çok korkuyorum başına böyle bir şey gelen var mı
Başıma ateş durumu gelmedi ama soğuk kompres yapsan iyi gelebilir özellikle kan akışının hızlı olduğu yerlere. Yarım derece, ölçtüğün aletin farkıdır belki de panik olmamaya çalış yükselmediği müddetçe tehlikeli olmayabilir. doktor ateşini çok yüksek bulsa müdahale ederdi diye düşünüyorum sakin olmalısın stres de ateşini yükseltir. Bu arada hoş geldin aramıza :))

Benim başlangıçta oldu canım hem de çok fena ateş üşüme titreme uçuk bile çıktı kafam kadar tabii enfeksiyonda çıktı benim kanda değil de idrar da neyseki ilaçsız atlattım bol su ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…