Hoş bulduk:) 13 haftalık gebeyim doktor 37.5 geçmemeli dedi benim 38 hep. Bebeğe bir zarar verir diye korkuyorumBaşıma ateş durumu gelmedi ama soğuk kompres yapsan iyi gelebilir özellikle kan akışının hızlı olduğu yerlere. Yarım derece, ölçtüğün aletin farkıdır belki de panik olmamaya çalış yükselmediği müddetçe tehlikeli olmayabilir. doktor ateşini çok yüksek bulsa müdahale ederdi diye düşünüyorum sakin olmalısın stres de ateşini yükseltir. Bu arada hoş geldin aramıza :))
Doktor bana 37.5 geçmesin dedi benim hep 38 o yüzden çok korkuyorum canımBenim başlangıçta oldu canım hem de çok fena ateş üşüme titreme uçuk bile çıktı kafam kadar tabii enfeksiyonda çıktı benim kanda değil de idrar da neyseki ilaçsız atlattım bol su ile
Geçmiş olsun canım, ılık duş al, bol su iç, ateş nedeniyle vücudunun suya ihtiyacı da artar. Eklem bölgelerine ıslak bez koy. Faydası olur inşallah.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ateşim dünden beri 38 . Doktora gittim enfeksiyon çıkmadı ama ateş düşmüyor.37.5 sonra tehlikeymiş çok korkuyorum başına böyle bir şey gelen var mı
Hayırlısı olsun inşallah canımben gecen hafta gittim dr. yüzde 90 erkek dedi ama net göremedim bide daha erken dedi ...
bakalım daha hayırlısı..
Benim ikinci hamileligimde olmuştu canım. Vücutta enfeksiyon yokken ateşim 38 civarı olmuştu. O zaman gittiğim doktor çok az şu ictigim için olduğunu söyledi. Vücutta kan az mı geliyormuş ne öyle bir şeyler demişti. Bol su iç canım. İnşallah bir an önce geçer. Allah şifa versinMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ateşim dünden beri 38 . Doktora gittim enfeksiyon çıkmadı ama ateş düşmüyor.37.5 sonra tehlikeymiş çok korkuyorum başına böyle bir şey gelen var mı
Yaaa cok tatlisin cok tesekkur ederim:) aslinda o kadar takinti yapmadim die dusunuodum bu aralar hassasim biraz o yuzden de beni gerekenden fazla etkilemis olabilirCanım merak etme daha vaktimiz var nasılsa ,indirimler hep oluyor ,elbet biri denk gelir. O kadar aklına takildiysa ben burdaki mağazaya bakayım ,hala duruyorsa göndereyim sana
E bebekten surekli takipteyim. En dusuk 1100 gordum. Aslinda dun eve donunce de dusundum. Smdi alsam garantisini bosuna yemis olucam diye. Son aylara biraktm artk. Alicaam araba belli nasilsahahah guldurdun beni canim keyifsiz keyifsiz takiliyodum :)
Daha cook var canim aslinda arabaya.
Ben bi de ebebek e bakmani oneririm. Bebek arabalarinin cogu indirimde
Teşekkür ederim canımBenim ikinci hamileligimde olmuştu canım. Vücutta enfeksiyon yokken ateşim 38 civarı olmuştu. O zaman gittiğim doktor çok az şu ictigim için olduğunu söyledi. Vücutta kan az mı geliyormuş ne öyle bir şeyler demişti. Bol su iç canım. İnşallah bir an önce geçer. Allah şifa versin
Korkma canim benim kizimda olmustu cok ateslendim kizim turp gibi simdi 7 yasindaDoktor bana 37.5 geçmesin dedi benim hep 38 o yüzden çok korkuyorum canım
Istanbulda yasiyorsan eger alacagin zaman indirim bulamasan bile Hasim Iscan da nakite gayet guzel pazarlik yapar indirimli gibi uygun bi fiyata da alabilirsinYaaa cok tatlisin cok tesekkur ederim:) aslinda o kadar takinti yapmadim die dusunuodum bu aralar hassasim biraz o yuzden de beni gerekenden fazla etkilemis olabilir
E bebekten surekli takipteyim. En dusuk 1100 gordum. Aslinda dun eve donunce de dusundum. Smdi alsam garantisini bosuna yemis olucam diye. Son aylara biraktm artk. Alicaam araba belli nasilsa
Ya kizlar gecen gittigim dr erkege benziyor dedi kendi doktorumda 16 haftadan once soylemiyor cunku bizde yaniliyoruz dedi klitoris den dolayi bana çıkıntı var ama kizmi erkekmi suan bisey diyemem dedi yani sizler cinsiyeti ogrenirken dr cikinti oldugunu soyledimi vede cinsiyet kiz erkek ?bunu sormanın nedeni iki dr da cikinti var dedi kiz olma ihtimali varmi gorunen cikıntıdan
yukarı bakıyor ama canım bazen 100 de 100 erkek diyip kız cıkıyo ya ay ne bilim şimdi benim kesin oğluşummu olcak kız ihtimalim yokmu ki acep:)
Bizde geçtiğimiz salı gittik.. evet sende benim aklımdasın inan ki. İkili test sonuçları normal çıktığı için doktorumuz 3 lü ve 4 lü tarama testini istemedi. Ama afp mom diye bi test istedi bizden. Onu yaptırdık 17 ağustosta bir sonraki randevumuz. Kızımız çok hareketli teyzesi bi görsenn.Aynen canim, ayni zamanda ayni sureci yasadigimiz icim aklima gelmektesin sık sık. Ben de bir gelisme var midir diye merak ediyordum. Iyi oldu yazdigin. Biz 12.haftadan sonra gitmedik doktora. 8 agustosta insallah gidecegiz. Umarim her sey yolundadir. Hareketlerini hissetmeye basladim bu hafta ama cok duzensiz. Bir gun hissetsem, iki uc gun hissedemiyorum. Boyle olunca da insan endiseleniyor. Doktora gittigimizde hem cinsiyetini ogrenmis olacagiz hem de uclu testi yaptiracagiz insallah. Sen de durumla nasil? Gittiniz mi yakin zamanda doktora?
Istanbulda yasamak istedim suan:)Istanbulda yasiyorsan eger alacagin zaman indirim bulamasan bile Hasim Iscan da nakite gayet guzel pazarlik yapar indirimli gibi uygun bi fiyata da alabilirsin
kızlar iyi akşamlar herkeseee :)
bugün devlet hastanesine gittim. normalde 15+2 yim. ama ultrasonda 16+3 çıktı bebiş.
özeldeki doktorum 13. haftada %80 erkek demişti ama klitoris ve kordonla karışabiliyor kesin değil demişti. bugün devletteki doktora cinsiyete bakar mısınız dedim. o bakarken bayaa çıkıntı gördüm erkek dimi dedim. yo ben kız olarak görüyorum dedi. biz şok tabi. emin misiniz dedim. kesin değil ama kız olarak görünüyor dedi. beynim yandı. duygularımla oynuyor bu doktorlar benim de
Hahahah aynı biz ( kızdan erkeğe biz de )
O çıkınti yi ben de gördüm ve Bariz pip gibiydi ama kordonmuş öyle dedi doktor.
Ayyy sağlıkla gelsinler de insan da merak ediyor
canım peki sana kesin dedi mi doktor?
bana kesin denilmedi daha. erkeğe bayaa alıştırmıştım kendimi hala kıza dönemiyor beynim. yine de ben erkek gibi düşünüyorum açıkcası.
Yok canım yine kesin demedi 14 arti 5 çıktı gittigimde ve kesin bir şey yok. Yüzde bile vermedi. Erkeğe benziyor dedi sadece
Bir önceki 13 arti 4 tu kıza benziyor dedi sadece ama yüzde yok
kesin emin olmadan hiçbir şey söylemeseler çok daha iyi cidden. bu ne böyle ya? bunun benzeri mi olur ya öyledir ya değildir ya da belli değil dersin. bu ne yani anlamadım gitti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?