Bende baslamadim daha ama alacaklar cok degil
ic beyaz zibinlardan 4-5 tane alicam 5 tkmda alt ust birde hastane cikisi ve 3-4 battaniye alicam aklimda bunlar var ama magazalara girince is degisiyor :)))
Ben de daha hiç bir şey almadım canım , zaten daha cinsiyet belli değil. Nette hazır listeler var,arkadaşlar paylaşmış , ben de kendime göre düzenleyip onları almayı düşünüyorum.
iyi akşamlar kızlar maşallah sübhanallah herkes pit pitlari almis bende iki haftadir baya baya aliyorum iki uc gündür hergün alıyorum ansizin vuruyor ayy diye bosta bulunup bagiriyorum anlayan anlıyor , dunde bardak alacaktim uzandim bir yere carotim sandim meyer çarpmamışım karnimda biranda bana küt diye carpti inşallah inşallah da kucagimiza almak nasip olur
benimki losyon. losyonlar pompalı. demekki sen kavanozda gibi olanı mı aldın onun da içeriği farklı. ben palmers kakao yağlı losyon aldım 400 ml. google amcaya yaz çıkar canım.
Yahu kizlar masallah ne guzel neredeyse hepiniz hareketleri hissetmeye baslamis.
Ben 16+6 yim hala hic hareket yok sadece bi kez 15 temmuzda hissettim bir daha da hissetmedim.
Boyle olunca korkmaya basladim valla neden ben hissetmiyorum bir sorun mi var acaba diye
Yahu kizlar masallah ne guzel neredeyse hepiniz hareketleri hissetmeye baslamis.
Ben 16+6 yim hala hic hareket yok sadece bi kez 15 temmuzda hissettim bir daha da hissetmedim.
Boyle olunca korkmaya basladim valla neden ben hissetmiyorum bir sorun mi var acaba diye
Herkese iyi akşamlar
Aranıza yeni katıldım sayılır. Siteyi takip ediyorum ama bu konuyu bugün gördüm Ben şu anda 16+2 yim İkinci gebeliğim, 13 yaşında bir kızım var Yaş farkı oldukça çok olacak ama şimdi kısmet oldu
İnşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Kızlar bende hamile oldum olalı nefes sorunu var burnum kapalı oksijen alamıyorum dun onu da soyledım doktora burun kemiğinde egrılık vardır hamıleyken burun sıser kapanabilir dıyo ama KBB ye gıtmemı onerdı ılac verirse ıcıne sınmezse bana yazarsın dedı aynı sorunu yasayan varsa diye yazayım dedım
Bende de hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı var doktoruma söyledim hamilelikte olabilir hatta Zaman Zaman kanama da olabilir dedi. Aynen dediği gibi 3 kere burun kanaması da yaşadım. Bana göz teramycin i önerdi. Kremi iki burun deliğine de az az sür hafifçe içe doğru yedir ve fazla sert temizleme dedi. Çok tıkandığımda yapıyormuş oldukça faydalı oldu
Herkese iyi akşamlar
Aranıza yeni katıldım sayılır. Siteyi takip ediyorum ama bu konuyu bugün gördüm Ben şu anda 16+2 yim İkinci gebeliğim, 13 yaşında bir kızım var Yaş farkı oldukça çok olacak ama şimdi kısmet oldu
İnşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Evet ilk. Simdiye kadar hi hissetmesem belki bu kadar endise etmezdim ama bi kez hissettim ya acaba bi problem mi var diye dusunuyorum ki hemen hemen herkes hissediyor artik ilk hamileligini yasayanlar da dahil olmak uzere
Duaniza ihtiyacim var eşim yarın askere gidiyor 12ay yapıcak bol sabıra ihtiyacim var birde bebisimiz gelicek Allahim kolayligini vericek insaAllah nasibimizde bu varmıs ya da secimler sonucu bilmiyorum artık hamd olsun aileler yanımda cogunluk annemlerde olucam o konuda rahatım zor falan gecicek öyle böyle üzülmek stres yok aglamak yok yavrum icin güzel günler bizi bekliyor onu biliyorum sadece