2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah Paşana canım doktorla uyuşmanız ayrı güzel ben sana şeyi soracaktım ayrıntılı ultrasonu sordun mu konuştunuz mu

Canınız sıkkınken ve aşırı üzüldugunuzde sizinde kasığiniza agri giriyor mu?
Sanki minigim anne üzülme der gibi belirti veriyor çünkü onun olduğu yerde sızı ağrı oluyor
Oluyor canım bendede aynı durum zaten herşeyi dibine kadar yaşıyorum bulantısı reflüsü tansiyonu başağrısı kasılma vs hiçbirinden eksik kalmıyorum hamd olsun

Evet ilk. Simdiye kadar hi hissetmesem belki bu kadar endise etmezdim ama bi kez hissettim ya acaba bi problem mi var diye dusunuyorum ki hemen hemen herkes hissediyor artik ilk hamileligini yasayanlar da dahil olmak uzere
Erken bile hissetmişsiniz :)

Eşin hayırlısıyla gider gelir inşallah sizin için zaman çabuk geçer ve kavuşursunuz.Ailen var ne güzel yalnız değilsin böyle kısmetmiş demek ki üzülme

Maşallah Paşana canım doktorla uyuşmanız ayrı güzel ben sana şeyi soracaktım ayrıntılı ultrasonu sordun mu konuştunuz mu
Sordum. Bana annemin arkadasi dedi ki perinatolog var. Internetten bakiorum yine perinatolog var gorunuyo. Ama doktor bana burda yok disarda yaptir dedi. Onu neden dedi anlamadim

benimki losyon. losyonlar pompalı. demekki sen kavanozda gibi olanı mı aldın onun da içeriği farklı. ben palmers kakao yağlı losyon aldım 400 ml. google amcaya yaz çıkar canım.
Ben tüp olandan aldım canım bu da kakaolu aslında hepsi hamilelik döneminde ama aralarında ne fark bilmiyorum. Yok canım google da çıkar tabi de satın alma ben bir tek n11 de bulabildim o yüzden sordum nereden aldın diye.

benimki losyon. losyonlar pompalı. demekki sen kavanozda gibi olanı mı aldın onun da içeriği farklı. ben palmers kakao yağlı losyon aldım 400 ml. google amcaya yaz çıkar canım.

Bu arada benim istediğim bu üründü, pompalı da bir çok ürün var ama buna amazon da rastlamıstım ve hemen almak için tüp olanını aldım canım.

Oluyor canım bendede aynı durum zaten herşeyi dibine kadar yaşıyorum bulantısı reflüsü tansiyonu başağrısı kasılma vs hiçbirinden eksik kalmıyorum hamd olsun
Buna şükür canım bir bedende iki can olunca zorluklarida oluyor illaki sağlıklı sekilde kucağımiza alalim yeter ki yavrularimizi gecer bunlarda agrisini zorlugunu cekerken gecmicek gibi geliyor gerci

Eşin hayırlısıyla gider gelir inşallah sizin için zaman çabuk geçer ve kavuşursunuz.Ailen var ne güzel yalnız değilsin böyle kısmetmiş demek ki üzülme
Sagol canım benim amin Allah razı olsun cok şükür onlar var ama yine de esimin yeri ayrı cok ayrı

Merhaba kızlar utanarak soruyorum ama doktorlarınız cinsel ilişki için ne diyor ben hep çekiniyorum sormaya

Dünden beri çatlama durumuna takıldım ben şimdi aktardan çatlak önleyici yağ kullanıyorum gece sürüyorum sabahta kullanabileceğim farklı ürün araştırıyorum yağ işi çok yağlı oluyor sabahları losyon türü kullanabileceğim bi ürün istiyorum Bella b tummy honey butter ürünüyle ilgili çok olumlu yorumlar var bilgisi önerisi olan var mı ?

Ben kullanihorum canim surusu kolay, cildin uzerinde katman birakmiyor yayarak ince bi sekilde de surebiliyorsun hemen emiliyor vs. Ben hergun dustan sonra bio oil gece yatarken de bunu suruyorum
Ama esas olumlu yorumlari anca dogumdan sonra yapabiliriz
Insallah ise yariyordur

Evet ilk. Simdiye kadar hi hissetmesem belki bu kadar endise etmezdim ama bi kez hissettim ya acaba bi problem mi var diye dusunuyorum ki hemen hemen herkes hissediyor artik ilk hamileligini yasayanlar da dahil olmak uzere

Ben hissetmedim sata göre 15 arti 3 ama ultrasona gore biraz daha büyük

İlk gebeliğim ve cok normal o yüzden hiç takılmiyorum :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol bebiş hareketli temiz bir Deniz havasından mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Sordum. Bana annemin arkadasi dedi ki perinatolog var. Internetten bakiorum yine perinatolog var gorunuyo. Ama doktor bana burda yok disarda yaptir dedi. Onu neden dedi anlamadim
Peki ne düşünüyorsun canım dışarıda pahalı yine devlette araştıracak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…