2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben hissetmedim sata göre 15 arti 3 ama ultrasona gore biraz daha büyük

İlk gebeliğim ve cok normal o yüzden hiç takılmiyorum :)
Ay hayirlisiyla ben de haftaya minisimi gorsem icim rahatliycak daha az takilicam boyle seylere ama..
1 ay nasil uzuuuuuun geldi anlatamam

Kızlar alınacaklardan bahsetmişken ben buaralar müslinlere taktım. Bildiğimiz pamuklu tülbent aslında ama desenleri o kadar güzel olanlar var ki, zor tutuyorum kendimi almamak için , sanırım ilk alacağım şey bir müslin olucak

Günaydın güzeller güzeli; kimisi zayıf kimisi balık etli kimisi de tombul ocak anneleriiiiii :)

Günümüz Harika geçsin inşallah

Günaydın herkese, sanırım en tombulunuz benim , 89 ile hamile kaldım bu sabah 92 yi gördüm ve tombulligumdan ikinci hamileligim olmasına rağmen hala bebisin hareketlerini hissedemiyorum

Deli gibi uykusu olan uyumak isteyip işte olduğu için uyuyamayan direnen bir anne adayından da herkese günaydın
Gunaydın dert ortagım evde yatakta dort donup gece saat bası uyanan mıs gıbı yatagında uyuyamayıp iş yerlerının kalas koltuklarında uyku ıcın can atan annelerr sizlerede günaydın

Günaydın herkese, sanırım en tombulunuz benim , 89 ile hamile kaldım bu sabah 92 yi gördüm ve tombulligumdan ikinci hamileligim olmasına rağmen hala bebisin hareketlerini hissedemiyorum

Seviyorum tombul gebeleri :)

Doktor bebeğin durumu Harika ama senin değil dedi kızdı bana

Diyet yapar gibi besleniyorum ne yazıkki :)

Yaaa ben de youtube bebek alışveriş videoları izlerken muslin de Muslin Muslin de Muslin diye o kadar çok duydum ki aman alın aman şu boyunu da alın bu boyunu da alın.

Yaaa ben de youtube bebek alışveriş videoları izlerken muslin de Muslin Muslin de Muslin diye o kadar çok duydum ki aman alın aman şu boyunu da alın bu boyunu da alın.
Baharda daha çok kullanılacak bişeye benziyor , hem hafif hem de sarıp sarmalamak için iyi bence, beni ebatlarından çok desenleri çekiyor valla, abartmaya gerek yok tabi iki tane olsa yeter. Ama kendimi tutucam hemen almıycam , kendime söz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…