2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
saba sabah yazdım iste zira gunduzler yogun oluyor takipdeyim gözüm üzerinizde heee ama o an yazamadıgımda cok oluyor ama beni yine yeniden sevin yavvv bende ailedenim

benim mide bulatılarım daha bitmez yavv hala cubuk agzımda digerindede alay konusuydum simdide cubukcu diye adım cıkacak
istifra olayı azaldı ama bitmedi belli olmaz devam eder daha gibime geliyor bakalım ama iştah sıfır o kötü işte

Benim de çarşamba tüm gözler bacak arasında Hahahaha :)
ay ne güldüm hakkat bacak arasına odaklanmısıım sanki bide ev halkı cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyor ondan galiba cocuklara süprizle söylicem oyle dusunuyorum ya büyük koliye kızsa pembe erkekse mavi balon doldurucam içinede her birinin adın akucuk hediyeler almak istiyorum bakalım nasip

Ayyy çok güzel düşünmüşsun

Yurt dışında da bunun için parti yapıyorlarMis

Pasta yapıyorlar misafirler pastayı bi kesiyor içinin keki pembe ise Kiz mavi ise erkek oluyormus kutlamalar hediyeler falan filan isTe:)

kızım cok sever özellikle süprzileri felan onun için yapıcam bende sevinsin mutlu olsun diye

hayırlısıyla haftaya ogrenirsin cnm.bizimkide netlik kazanmadi o da kötü once erkek sonra kiz denildi. bir sonraki randevuda nwtlik kazanir dedo dr.

Yolculuk ne zormus hamileyken. Kayseriden ankaraya geldim. Perisan.oldum. ayaklarim sisti belim ve kasiklarim agriyo. Cok yoruldum
12 saat geldim canim ayaklarim.dibaya donmustu resmen. simdiden geri dönüşü düşünüp duruyorum.

gecmis olsun cnm. dikkat et bol su ic.

Gece 2 de yatip sabah 6 da uyandim. Sol kaaigimda bi sislik ve agri var. Bebektir die umuorum. Belim sirtim agrio. Ayaklarim kizarmis sosis gibi sisti. Iptal etme imkanin varsa keske etsen. 4 saatlik ankara yoli beni boyle yapti senin icin daha zor olcaktir

ay ne güzel bende kilo almasam ama saglıklı beslensem ah keskem keskem
Ben ne tam sağlıklı ne de tam sagliksiz değil ayarinda yemeye çalışıyorum canım boyum fazla yok o yüzden cok kilo almak istemiyorum zaten son aylar ucucak sanırım kilo alımı şimdi almiyim bari yesek yesek almasak ne güzel olurdu

Günaydınnnnn
Bu sabah agriyla uyandım üşüttum sanırım kasiklarim ve mide kısımlarim ağrıyordu dikkat etmem lazim sicak diye vantilatörun karsisinda durmustum dokundu hemen

insaAllah canım insan merak ediyor gerçekten kisa zamanda sağlıkla netlige kavussun ogrenelim bebelerimizin cinsiyetini insaAllah yoksa bu gidisle dogrunca görücem galiba saklıyor hep

günaydın güzel hamişler,
bende sıcaktan bunalıp gece 2'lere kadar uyuyamayanlardanım..
yola çıkmak isteyen arkadaşım iki defa çıktım 3 aylıkken ama klima ve bol mola şart ama yinede doktruna sormak en güzeli...
ANKARALI ANNELER varmı acaba?Hastane için paylaşım yapsak

Ankaralı anne ben varım :)

Ortadoğu benim hastanem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…