2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bizde adamla kanka olduk ama bu son bir haftada noldugunu anlamadım şimdi geçti normale döndüm .yarın Dr gideceğim herşey yolunda gider inşallah. Senin durumun nasıl. .

Kizlaaaarrrr epeydir giremedim, ama sohbet almış başını gitmiş, biraz okuyayım dedim ama yaklaşık 200 sayfa benim tarafta her şey yolunda çok şükür, fıstıgımız 21cm 255gr olmuş. Hatta yüzü de epey belirginleşmiş, sanki babasına benziyor gibi umarım hepimiz iyisinizdirrrrrr ;* buarada ayağını kafasına dayamış

Eklentiler

• Screenshot_20170810-123003.webp
    8 KB · Görüntüleme: 116
Hosgeldinnn
Ben de nerelerdesin diyordum. Bebek ve sen iyiysen nema problema merak etmistim seni.
Cook guzel poz vermis canim bebisin masallah ona benim ki hep suratini kapadi sipa.
Haftan ve gunun kacti canim muayeneye gittiginde.

Hosgeldinnn
Ben de nerelerdesin diyordum. Bebek ve sen iyiysen nema problema merak etmistim seni.
Cook guzel poz vermis canim bebisin masallah ona benim ki hep suratini kapadi sipa.
Haftan ve gunun kacti canim muayeneye gittiginde.
Hoş buldum canımmm, ayy evet şimdilik iyiyiz çok şükür, bizimki de ya ayağıyla ya da eliyle kapatıp duruyordu yüzünü, ilk 2 dk gösterdi sonra hep kapattı, ayaklarını suratına koyuyor kerata bir yandan da elini ağzına, bu ne ya dedimnm bu görüntu 18+3. Ama doktor 1 hafta önden gidiyor gelişim olarak dedi. 19+3 gözüküyor dedi. Ama basından beri öyleydi zaten

ayy ben de heyecanlıyım soranlara da 16 agustos diyorum dur bakalım bızımkı ne olacak:)
insaAllah gösterir canım benim merakım hala gitmedi almak istediklerim var sabırsızlaniyorum bekletiyor annesi yavrucum gelisinde bekletti birde cinsyetimde bekle anne diyor aman sağlıklı olsunlarda babasının hoşuna gitti gostermemesi daha iyi boşver dedi

Sorma canım hem nazlı hem de inatçı
Cok ac değildim aklimdaydi giderken çikolata yemek heyecandan unuttum haftaya yicem muhakkak öğrenmek istiyorm artık benim doktorda bekledi biraz salladi karnimi yok inat etti dönmedi sonra yan döndü bacagini cekti karnına doğru içim gitti kuzuma nazliligini yiyesim geldi canım yavrumun
Kız geçiyor gönlümden ama hep erkek hissettim bakalım bu nazlilikla ne çıkacak

Yolculuk ne zormus hamileyken. Kayseriden ankaraya geldim. Perisan.oldum. ayaklarim sisti belim ve kasiklarim agriyo. Cok yoruldum

maşallah sübhanallah allahim korusun inşallah inşallah saglikla kucağınıza almak nasip olsun

Oyyy yüzü baya belli oluyor aynı günüz benimkide böyle görünüyordur muhtemelen 3 haftadır görmedim merak ediyorum maşallah keyfi yerinde ohhh

Yolculuk ne zormus hamileyken. Kayseriden ankaraya geldim. Perisan.oldum. ayaklarim sisti belim ve kasiklarim agriyo. Cok yoruldum
hayırlı geceler bizde bayramda yolculuk yapacağız korkuyorum yol uzun 9 saatte samsum sürüyor arti 3 saatte giresun birde bunun dönüşü var
en iyisi doktora kontrole gidecegim doktora sorayim hayirlisi ile gidip geliriz inşallah
canım benim bol bol dinlen inşallah çabucak gecer agrin

Ben tüp olanı yani krem olanı aldım çünkü belimde ve popomda çatlama oldu krem olanın çatlamayı giderme ve önleme özelliği varmış ben sürmüşken çatlayan bölgeyede faydası olsun istedim akşamlarıda yağ kullanıyorum.eğer çatlağın yoksa butter olanı tercih edebilirsin önleyiciymiş ama olanı giderme işlevi yokmuş.birde sabah akşam yağ zor oluyor kıyafete bulaşıyor o yüzden sabah kullandığım krem olsun istedim, yağlar daha yoğun oluyor muhakkak yağ ilede nemlendirmek gerekir

Canım eczanelerde bulunmuyor sipariş ile getiriyorlar belki olan vardır denk gelmesi zor olur ben 5 eczacı gezdim baktım Yok hiçbirinde siparişle eczaneden aldım.kokusu çok hoşuma gitti koku konusunda bende çok hassasım parfüm kullanamıyorum hala ve ağır bulantılı geçirdim ye ni Yen'i geçti bulantım,koku hassasiyetim hala devam etmesine rağmen bella b kokusunu çok sevdim endişe etme rahatsız etmez

Kızlar yegane suren kansızlık sorunum var bugun 10.4 cıkmıs cok mu dusuk sizce bastan beri ılac kullanmıyorum ama oncekı Dr gunde bır kullanırdı sımdıkı Dr dusuk dıye 2 kullan dedı
canım düşük ama feci değil zira benim 9.3 ilac kullanmıyorm özel durumumdan dolayı takipte dr. vakti gelince kan vericekler diger hamileliklerimdede oyle oldu

canım ben kötü tip alerji hastasıyım kalsiyum hele bingo alerjen ilaclarımdan hic bir ilac almiyorum kansızlıgım kotu daha kotu seviyelerde gorduk dr.um cok iyidir takip eder zamanı gelince kan verirler digerlerindede oyle yaptı zira kalsiyum aslında sıkıntı dişlerim ciddi zarar gördü ama dısarıdan takviye alamam malesef ben coook zor hamilelik geciririm malesef ama olsun sonu güzel olsun İnsaAllah hepimizin

Canım benimde9.7 ilac kullandığım halde 8 in altına düşerse damardan demir verecekler
Yediklerime ilaclarıma dikkat ediyorum ama hep düsük yine düsük
canım belki senin sorunda benimki gibidir benim demir emiliminde sıkıntım var o yuzden yaklasık 30 yıldır anemiyle ugrasırım kan
ben de hissetmiyorum :) sorun yok sıkıntı yok 22 ye kadar normalll :) hatta 24:)
canım ilk hamileligimde 21 haftada hissetmisdim sonraki daha erken vs o yuzden hakikaten no panik vakti gelince o minnak kendini hissettirecekdir. Ben hissediyorum ama normal yani bu kacıncı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…