2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ne güzel canım o zaman problem yok bende de.. ben de dün ve bugun baya hissettim. aynısı bugun işyerinde oldu sert bi tekme attı ay noluyo dedim bi anda, ama çok güzel bi his

Canım öncelikle inşallah hamilesindir. Şu an ki Bulantilara çok takılma çünkü ilk 3 aylık dönemi inanılmaz bulantı ve istifra ile geçirmiş biri olarak söylemeliyimki bulantilar 6. Hafta ile beraber başlıyor. Biliyorum beklemek çok zor ama garanti sonuç için pazartesiyi bekleyip öyle test yapmalısın bence. Müjdeli haberini almak nasip olur inş :)

Arkadaşlar konuya yeni geldim bende ocak annelerindenim kısmet olursa 15 haftalık hamileyim ve gebeliğinin başından beri bel ağrısı çekiyorum benim gibi olan varmı

Kontrolden geldim ve benim inatci bebeğim yine göstermedi cinsiyetini arkasini döndü bacaklarini kapadı ama cok şükür iyi 148gr 10cm olmuş ve gününü yakalıyor artık 5-6 gün geri çıkıyordu gününe gelmiş afp testi icin kan verdim 17sinde sonucu alıp doktora gostericem o zaman tekrar bakarız cinsiyet icin dedi napmam lazim bilmiyorum hareketli ama arkasini dönüyor ve göstermiyor ugrastiricak bizi dedi doktor önce nazli göstermiyor dedi uğraştı uğraştı yok bu inatci annesi dedi babasida bende inatciyizdir azcik bize cekmis yavrucum insaAllah dogumda ugrastirmaz beni inat yapıp

Ayyy canım ya heyecanla cinsiyet bekliyorum bu mesajdan sonra korktum çarşamba da benim randevu var ne yapacak acaba benimki gosterecek mi:)

Ayyy canım ya heyecanla cinsiyet bekliyorum bu mesajdan sonra korktum çarşamba da benim randevu var ne yapacak acaba benimki gosterecek mi:)
Bende bugün ogrenrim diye cok heyecanliydim canım inatci kecim fos ettirdi bekle anne biraz daha dedi sende hazırlıklı ol göstermeyebilir simdikiler âlem ya da bizim şansimiza böyle

Senin bebiş pek bi nazlı çıktı canım
Karnın aç mı gittin
Şekerli bişeyler yiyp git birde göstermeyince uğrasınca acıyorlar bir şekilde mesela beni öksürtmüştü beklemiştik biraz
Kız mı acaba kızlar geç gösterir derler ya

banada doktorum lierac verdi.. bende aynıyım süreklilik yoktur bende de. ama buna mecburum ilk doğum olacağı için illaki çatlak olacak.. ben gece yatarken lierac sürüyorsam sabah işe giderkende bebek yağı sürüyorum.. bugün başkabi hamile arkadaş soğuk sıkım hindistan cevizi yağını tavsiye etti şiddetle onu denicem bide bakalım.. biz şimdilik detaylı ultrasonla ilgili bişey konuşmadık 17 ağustos bir sonraki randevumuz.. doktorumuz tatile çıkacağı için biraz erkene aldık yoksa 25 ağustosta gitmemiz gerekiyordu normalde

Kızlar aldığımız eşyaları paylaşacağımız topik nerede ya link atsaniza bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…