2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
beni listeye eklememişsiniz..yopik anası kim,bilmiyorum..
çok giremiyom iş yerinden fırsat buldukca giriyom.. benide ekle cnm. cinsiyeti erkek, 3. cocugum ,memleket elazığ

Canım ben de Ankara'dayım yesa ile aynı hastaneye gidiyoruz hastaneden memnunum doktor da prof iyi fakat benim beklentim fazla Dr dan :)

Çok üzüldüm daha önce bunu yaşamış ve hala riski olan biri olarak Rabbim en kısa zamanda yeniden versin size mucizesini sağlıkla inşallah..

Kızlar moralim çok bozuldu çok şükür tarama testimiz güzel geldi ama benim idrarda iki kez protein çıktı bu ikinci testimde de glikoz çıktı doktor 24 saatlik idrar istedi biriktirip getir dedi pataloji de alabiliriz böbrekten dedi basına gelen duyan var mi korkulacak bi durum mu kafam karıştı

ben de varımmmm:)) ben liv hospital a gidiyorum:)

Kizlar su ulustaki bebek arabasi distributorleri tam nerde bana bi tarif etseniz
ben de tam bilmiyorum ama acaba diyorum, bisikletçilerin orada olabilir mi??? hani çeşit çeşit boy boy bisiklet ver ya bebek arabaları da olabilir sanki orada ama emin değilim:) öğrenirsen bize de söyle lütfen:)

canını sıkma inşallah bir şey çıkmaz, gönlünü ferah tut, strese girip bebeğini de strese sokma, sakin olmaya çalış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…