- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Canim melodinin kucuk cocugu da var gordugu zaman ekler heralde niye eklemesinOzelden yazdım yıne eklemedi benı
Kadin dr tercihin varsa;Arkadaslar merhaba bugün herkesi ayrı bi derdi var sanırım benimde doktorum kafamı karıstırıyor ben istanbulun pendik ilçesindeyim aranıZda pendik özel bölge hastanesine giden varmı ?Veya tanıdığı bildiği biri Doktor tavsiyesine ihtiyacım var ?
Gecmis olsun canim. Kendi kendimize drculuk oynarken kacinilmaz sonlar bunlar :)) bos evhamlar ve stresler iyi bilirimKızlar kısa süreli kalp krizi geçiriyordum resmen. AFP sonucum çıkmış, hastanenin ekranından baktım sonuç sadece 63,89 görünüyordu. Doktoruma yazdım ama cevap alana kadar internetten baktım Allah'ım çok korktum yazanlardan. Sonra doktorum yazdı. Meğer raporun orijinalini ben göremiyormuşum. Mom sonucu önemliymiş o da 2.19 çıkmış değerin 2.5 altında olması önemliymiş. Rabbime şükürler olsun.
Öncelikle cevabın ve ilgin için tesekekkür ederim canım Yani doktorumun donanımı konusunda aslında eminim ama içeriye girdiğinde 5 dkkadan fazla duramıyorsun ultrasondan bebeği gösterince tamam yani hemen geçiştirıp göndermek istiyor asık suratlı .Her yanında cıktıgımda sorularım kalmıs oluyor ve gerildğimi hissediyorum bebeğimde etkilendiği için değiştirmem gerektiğini düsünüyorum yani doğrumu bilmiyorum siz olsanız napardınız?Nasıl karistiriyor canım ne diyor mesela orda yüzyıl hastaneside var biliyormusun bilmem onuda arastir istersen bölge hastanesinden memnun degilsen remedy var carsisnda
Sağol canım aynen cozemiyorum ama üsutme ve dondurmadan oldu galiba diye düşünüyorum biraz erimisti öyle yemistm Siddetlenmedi şükür insaAllah gecer hafifledi sadeceGeçmiş olsun cnm anlam vermediğimiz çeşit çeşit ağrılar sızılar çıkıyor valla
Şiddetlenirse gidersin dr a
İlgin için cok tesekkür ederim canımm sanada.aynen Hastane değilde doktorum aslından yani donanımı iyi tecrübeli aslında ama beni rahatlatmıyor ilgi yönünden sorularmı soramıyorm girdikten 5 dk sonra ultrasona girmiş ve cıkmıs buluyorm kendimi en cok kaldıgım zamanlar sayılı oda 10dk yoktur buda beni huzursuz ediyor ben sormadan bilgilendirme de yapmıyor beslenmemi sormuyor mesela bunun gibiMinnakmucizem ek bir dr görüşü istersen diye yazdım bu arada canım. Yani ben kritik konularda Zeki beye gitmeyi planlıyorum. Ama kendi doktorumdan memnunum onunla rutin düzenimize devam ediyorum. Sen doktorunu tamamen değiştirmek istiyorsun anladığım kadarıyla. Bölge hastanesine giden arkadaşlar vardı onlar da mesajını görünce yardımcı olurlar mutlaka.
Rica ederim canım ne demekÖncelikle cevabın ve ilgin için tesekekkür ederim canım Yani doktorumun donanımı konusunda aslında eminim ama içeriye girdiğinde 5 dkkadan fazla duramıyorsun ultrasondan bebeği gösterince tamam yani hemen geçiştirıp göndermek istiyor asık suratlı .Her yanında cıktıgımda sorularım kalmıs oluyor ve gerildğimi hissediyorum bebeğimde etkilendiği için değiştirmem gerektiğini düsünüyorum yani doğrumu bilmiyorum siz olsanız napardınız?
Tesekkür ederim canım aynen bi düsüneyim artastırayımoralarda şifa hastanesi için iyi diyorlar
Birde orayı araştır istersen dr olaeak isim bilmiyorum ama
Henüz geç değil dr değiştirebilirsin
Evet cinsiyetimiz kız değiştiricem en son giris cıkışımda aynı ggerginlik oldu sondu sizde cinsiyet öğrendinizmi canımRica ederim canım ne demek
O doktordan uzaklas bence yeni doktor bul kendine zaten hassasiz bekliyoruz sabirsizlikla bebegimizi görüp onunla ilgili seyler ogrenmeyi haftalarca bir sonraki kontrolü bu muamele sinir bozucu elin bos dönmen kötü birsey simdiden bak ki doguma kadar gittigin bir doktor olsun zaman çabuk geçiyor bu arada günümüzde aynıymis cinsiyet falan soyledimi bari
Aslinda teyze ziyareti ama yolculuk benim icin normalde bile cok zorken hamileyken cikmamin tek sebebi bebek arabasiydi perisanligima degmediÜzüldüm canım bebek arabası için mi gitmiştin sadece, kötü olmuş
Sansima istetühhh bugun foruma girmeyen birisi yazmış
Sağlıkla gelsin canım bence de en iyisi degistirmen insaAllah gönlüne yatan icine sinip mutlu mutlu gidip geldiğin bir doktor bulursun canımEvet cinsiyetimiz kız değiştiricem en son giris cıkışımda aynı ggerginlik oldu sondu sizde cinsiyet öğrendinizmi canım
Zeki bey kim nerde hiç bişi anlamadım kızlar bu adam hangi hastanede soyadı ne?Canım gerçekten işinin ehli adam. Benim kendi doktorum ona yönlendirdi ölçümlerini ve detaylıyı Zeki Bey yapsın dedi. özellikle clexane kullanımı konusunda beni çok rahatlattı Zeki Bey. Peki canım sen detaylı için fiyat bilgisi aldın mı? Benim de bayramdan sonraki hafta detaylı yaptırmam gerekiyor.
Bence doktor ilgisi çok önemli. Aklıma takılan her şeyi soruyorum. İstediğim zaman önce yazıyorum müsait olunca o hemen arıyor zaten. O yüzden ilgi konusunda sıkıntılıysan değiştirmen iyi olur çünkü bizim en hassas ve evhamlı dönemimiz bu canımİlgin için cok tesekkür ederim canımm sanada.aynen Hastane değilde doktorum aslından yani donanımı iyi tecrübeli aslında ama beni rahatlatmıyor ilgi yönünden sorularmı soramıyorm girdikten 5 dk sonra ultrasona girmiş ve cıkmıs buluyorm kendimi en cok kaldıgım zamanlar sayılı oda 10dk yoktur buda beni huzursuz ediyor ben sormadan bilgilendirme de yapmıyor beslenmemi sormuyor mesela bunun gibi
Benimde ilk göstermedi ikincisinde gösterdii bu mantıkla yola cıkarsak kız olabılır tabi kızı erkeği yok rabbim hayırlı evlatlat nasip etsinSağlıkla gelsin canım bence de en iyisi degistirmen insaAllah gönlüne yatan icine sinip mutlu mutlu gidip geldiğin bir doktor bulursun canım
Benimki göstermedi teyzesi sakladı kapadi bacaklarini arkasinida döndü 17sinde tekrar gidicem insaAllah o zaman ogrenirim merak ediyorum doğrusu
Canım randevunu şimdiden al 21.haftana denk getirCanım gerçekten işinin ehli adam. Benim kendi doktorum ona yönlendirdi ölçümlerini ve detaylıyı Zeki Bey yapsın dedi. özellikle clexane kullanımı konusunda beni çok rahatlattı Zeki Bey. Peki canım sen detaylı için fiyat bilgisi aldın mı? Benim de bayramdan sonraki hafta detaylı yaptırmam gerekiyor.
Doçent Zeki Şahinoğlu. Haftanın belirli günlerinde Gebze Anadolu sağlık merkezi hastanesinde. Ayrıca Bağdat caddesinde fetüs isimli bir kliniği var canımZeki bey kim nerde hiç bişi anlamadım kızlar bu adam hangi hastanede soyadı ne?
Haklısn canım sadece bilgili olması yetmiyor .Beni strese sokup içimi rahatlatmadıkdan sonra degistiricem ilk fırsattaBence doktor ilgisi çok önemli. Aklıma takılan her şeyi soruyorum. İstediğim zaman önce yazıyorum müsait olunca o hemen arıyor zaten. O yüzden ilgi konusunda sıkıntılıysan değiştirmen iyi olur çünkü bizim en hassas ve evhamlı dönemimiz bu canım
Simdi anladım tesekkürler canımDoçent Zeki Şahinoğlu. Haftanın belirli günlerinde Gebze Anadolu sağlık merkezi hastanesinde. Ayrıca Bağdat caddesinde fetüs isimli bir kliniği var canım
550 vermiştim ikilinin sadece ölçüm kısmına ASM'de fiyatı buymuş. Zaten o gün söyledi doktor kliniğim de size yakın isterseniz oraya gelin diye arada fiyat farkı varmış baya. Sağolasın canım :)Canım randevunu şimdiden al 21.haftana denk getir
380 tl detaylı ultrasyon ikili ile atni fiyat
Annelik demek evham demekmiş valla canım 5 dakikada senaryolar oluşturdumCanim melodinin kucuk cocugu da var gordugu zaman ekler heralde niye eklemesin
Kadin dr tercihin varsa;
Kurtkoyde methini duymus oldugum bi dr vardi bi arastir istersen. Kurtkoy ozel ersoy hastanesi aysegul kalin. Bir de goztepe echomar hastanesi gulsen barcinli
Erkek tercih ederim sorun degil diyorsan kendi dr umdan cok memnunum intermed dr ofisleri fatih esen.
Gecmis olsun canim. Kendi kendimize drculuk oynarken kacinilmaz sonlar bunlar :)) bos evhamlar ve stresler iyi bilirim
Aynen bölgeye giden arkadasların cevap verirse haber bekliyorum canım senden tesekkür ederimMinnakmucizem ek bir dr görüşü istersen diye yazdım bu arada canım. Yani ben kritik konularda Zeki beye gitmeyi planlıyorum. Ama kendi doktorumdan memnunum onunla rutin düzenimize devam ediyorum. Sen doktorunu tamamen değiştirmek istiyorsun anladığım kadarıyla. Bölge hastanesine giden arkadaşlar vardı onlar da mesajını görünce yardımcı olurlar mutlaka.
Canım 21in içindeki haftayı diyorsun di mi randevu için? Ben her ihtimale karşı hastaneden randevu almıştım bulamazsam diye ama şimdi baktım da 19+5 oluyormuşum o gün. Zaten bu durumda onu iptal edeceğim de maden almışken tam haftası olsun di mi :)Canım randevunu şimdiden al 21.haftana denk getir
380 tl detaylı ultrasyon ikili ile atni fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?