2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ozelden yazdım yıne eklemedi benı
Canim melodinin kucuk cocugu da var gordugu zaman ekler heralde niye eklemesin

Kadin dr tercihin varsa;
Kurtkoyde methini duymus oldugum bi dr vardi bi arastir istersen. Kurtkoy ozel ersoy hastanesi aysegul kalin. Bir de goztepe echomar hastanesi gulsen barcinli
Erkek tercih ederim sorun degil diyorsan kendi dr umdan cok memnunum intermed dr ofisleri fatih esen.

Gecmis olsun canim. Kendi kendimize drculuk oynarken kacinilmaz sonlar bunlar :)) bos evhamlar ve stresler iyi bilirim

Nasıl karistiriyor canım ne diyor mesela orda yüzyıl hastaneside var biliyormusun bilmem onuda arastir istersen bölge hastanesinden memnun degilsen remedy var carsisnda
Öncelikle cevabın ve ilgin için tesekekkür ederim canım Yani doktorumun donanımı konusunda aslında eminim ama içeriye girdiğinde 5 dkkadan fazla duramıyorsun ultrasondan bebeği gösterince tamam yani hemen geçiştirıp göndermek istiyor asık suratlı .Her yanında cıktıgımda sorularım kalmıs oluyor ve gerildğimi hissediyorum bebeğimde etkilendiği için değiştirmem gerektiğini düsünüyorum yani doğrumu bilmiyorum siz olsanız napardınız?

Geçmiş olsun cnm anlam vermediğimiz çeşit çeşit ağrılar sızılar çıkıyor valla
Şiddetlenirse gidersin dr a
Sağol canım aynen cozemiyorum ama üsutme ve dondurmadan oldu galiba diye düşünüyorum biraz erimisti öyle yemistm Siddetlenmedi şükür insaAllah gecer hafifledi sadece

İlgin için cok tesekkür ederim canımm sanada.aynen Hastane değilde doktorum aslından yani donanımı iyi tecrübeli aslında ama beni rahatlatmıyor ilgi yönünden sorularmı soramıyorm girdikten 5 dk sonra ultrasona girmiş ve cıkmıs buluyorm kendimi en cok kaldıgım zamanlar sayılı oda 10dk yoktur buda beni huzursuz ediyor ben sormadan bilgilendirme de yapmıyor beslenmemi sormuyor mesela bunun gibi

Rica ederim canım ne demek
O doktordan uzaklas bence yeni doktor bul kendine zaten hassasiz bekliyoruz sabirsizlikla bebegimizi görüp onunla ilgili seyler ogrenmeyi haftalarca bir sonraki kontrolü bu muamele sinir bozucu elin bos dönmen kötü birsey simdiden bak ki doguma kadar gittigin bir doktor olsun zaman çabuk geçiyor bu arada günümüzde aynıymis cinsiyet falan soyledimi bari

Evet cinsiyetimiz kız değiştiricem en son giris cıkışımda aynı ggerginlik oldu sondu sizde cinsiyet öğrendinizmi canım

Evet cinsiyetimiz kız değiştiricem en son giris cıkışımda aynı ggerginlik oldu sondu sizde cinsiyet öğrendinizmi canım
Sağlıkla gelsin canım bence de en iyisi degistirmen insaAllah gönlüne yatan icine sinip mutlu mutlu gidip geldiğin bir doktor bulursun canım
Benimki göstermedi teyzesi sakladı kapadi bacaklarini arkasinida döndü 17sinde tekrar gidicem insaAllah o zaman ogrenirim merak ediyorum doğrusu

Zeki bey kim nerde hiç bişi anlamadım kızlar bu adam hangi hastanede soyadı ne?

Bence doktor ilgisi çok önemli. Aklıma takılan her şeyi soruyorum. İstediğim zaman önce yazıyorum müsait olunca o hemen arıyor zaten. O yüzden ilgi konusunda sıkıntılıysan değiştirmen iyi olur çünkü bizim en hassas ve evhamlı dönemimiz bu canım

Benimde ilk göstermedi ikincisinde gösterdii bu mantıkla yola cıkarsak kız olabılır tabi kızı erkeği yok rabbim hayırlı evlatlat nasip etsin

Canım randevunu şimdiden al 21.haftana denk getir
380 tl detaylı ultrasyon ikili ile atni fiyat

Haklısn canım sadece bilgili olması yetmiyor .Beni strese sokup içimi rahatlatmadıkdan sonra degistiricem ilk fırsatta

550 vermiştim ikilinin sadece ölçüm kısmına ASM'de fiyatı buymuş. Zaten o gün söyledi doktor kliniğim de size yakın isterseniz oraya gelin diye arada fiyat farkı varmış baya. Sağolasın canım :)

Annelik demek evham demekmiş valla canım 5 dakikada senaryolar oluşturdum

Aynen bölgeye giden arkadasların cevap verirse haber bekliyorum canım senden tesekkür ederim

Canım 21in içindeki haftayı diyorsun di mi randevu için? Ben her ihtimale karşı hastaneden randevu almıştım bulamazsam diye ama şimdi baktım da 19+5 oluyormuşum o gün. Zaten bu durumda onu iptal edeceğim de maden almışken tam haftası olsun di mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…