- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
İlgin için cok tesekkür ederim canımm sanada.aynen Hastane değilde doktorum aslından yani donanımı iyi tecrübeli aslında ama beni rahatlatmıyor ilgi yönünden sorularmı soramıyorm girdikten 5 dk sonra ultrasona girmiş ve cıkmıs buluyorm kendimi en cok kaldıgım zamanlar sayılı oda 10dk yoktur buda beni huzursuz ediyor ben sormadan bilgilendirme de yapmıyor beslenmemi sormuyor mesela bunun gibi
canım ben Kartal Umut Hastenesi Dr. Birsen Tursun'a gidiyorum. Doğrusu çok uzun muayene olmuyor zaten. Sıkıntılarını anlıyorum eğer telaşlı bir şekilde muayene süreci geçiyorsan. Ama genelde öyle cok uzun olmuyor zaten muayeneler.Aynen bölgeye giden arkadasların cevap verirse haber bekliyorum canım senden tesekkür ederim
kafanda küçücük bir soru isareti varsa ve huzursuz isen zaman gecmeden dr.ni degistir cnm.Arkadaslar merhaba bugün herkesi ayrı bi derdi var sanırım benimde doktorum kafamı karıstırıyor ben istanbulun pendik ilçesindeyim aranıZda pendik özel bölge hastanesine giden varmı ?Veya tanıdığı bildiği biri Doktor tavsiyesine ihtiyacım var ?
karpuz sanci yapti bende. karpuzu kesince sancilarim azaldi.Gaz sancisinada benziyor ama ciksa bile geçmiyor corap giydim canım bile olsa dikkatli olmak şart anlasilan
netteki bilgilere cok guvenme cnm.Kızlar kısa süreli kalp krizi geçiriyordum resmen. AFP sonucum çıkmış, hastanenin ekranından baktım sonuç sadece 63,89 görünüyordu. Doktoruma yazdım ama cevap alana kadar internetten baktım Allah'ım çok korktum yazanlardan. Sonra doktorum yazdı. Meğer raporun orijinalini ben göremiyormuşum. Mom sonucu önemliymiş o da 2.19 çıkmış değerin 2.5 altında olması önemliymiş. Rabbime şükürler olsun.
gun geçtikçe daha da büyüyecekKızlar göğüslerim çok büyüdü bel ağrısı yapıyor ne oneririrsiz destekli sutyen dışında
Cok güzel senin adına sevindim benimde aradığım bu sanrımcanım ben Kartal Umut Hastenesi Dr. Birsen Tursun'a gidiyorum. Doğrusu çok uzun muayene olmuyor zaten. Sıkıntılarını anlıyorum eğer telaşlı bir şekilde muayene süreci geçiyorsan. Ama genelde öyle cok uzun olmuyor zaten muayeneler.
Ultrason muyeneleride bir sıkıntı olmadığı sürece boyu-kilosu- haftası- kalp atışları hakkında bilgi veriyor. ve çıktılarını veriyor. Sonrasında hal hatır sorma ve haftamda yaşabileceğim sıkıntıları direk o bana soruyor. Çoğu sorumu soramadan cevabını almış oluyorum. Ama şuan için bir sıkıntım olmadı. olduğunda nasıldır bilmiyorum tabi.herşey yolundayken muyene süreçleri bu şekilde geçiyor cok cana yakın sevecen ve gerçekten hafızası süper her seferinde tanışmıyoruz. konuları hatırlıyor soruyor. cok sistemli çalıştığı iznemi veriyor tabi haliyle...
Yok canım ben sormaya calıstıkca sorularmı ya gecıstırıyor yada bölüp göndermeye calısıyor yanı bundan emin olmak için bekledim bukadar yinede bilemiyorum kafam karısıkUltrasonda 1.5 dakikadan fazla kalınması tehlikeliymis canim ısı veriyormuş belki bunun icin olabilir. O birsey demiyorsa sende aklina takilan ne varsa hepsini sor canim ben de anlatmasini beklemem kendim sorarim. Ben sordukca doktorumda eklemeler yapar hatta
sağol canım darısı başına, hani düşünürsen diye hastene ve dr ismini verdim.Cok güzel senin adına sevindim benimde aradığım bu sanrım
sonuç olarak hasta psikolojinden anlamayan birisi imiş neden para ödeyip huzursuz olasın ki .. bazı şehirlerde tek iyi dr oluyor ve tavırlarını sevmesen bile uzmanlığı için gitmek zorunda kalıyorsun sizin için böyle bir durumda yokÖncelikle cevabın ve ilgin için tesekekkür ederim canım Yani doktorumun donanımı konusunda aslında eminim ama içeriye girdiğinde 5 dkkadan fazla duramıyorsun ultrasondan bebeği gösterince tamam yani hemen geçiştirıp göndermek istiyor asık suratlı .Her yanında cıktıgımda sorularım kalmıs oluyor ve gerildğimi hissediyorum bebeğimde etkilendiği için değiştirmem gerektiğini düsünüyorum yani doğrumu bilmiyorum siz olsanız napardınız?
Ooo cnm çok fiyat farkı varmış550 vermiştim ikilinin sadece ölçüm kısmına ASM'de fiyatı buymuş. Zaten o gün söyledi doktor kliniğim de size yakın isterseniz oraya gelin diye arada fiyat farkı varmış baya. Sağolasın canım :)
Aldım klinikten randevu :) adam söyledi zaten siz oraya gelin diye meğer daha uygunmuş :) sağolasın canımOoo cnm çok fiyat farkı varmış
Bende sen ayrıntılı ultrasyon için 21.haftada kliniğine git aradaki parayada bebeğine bişey alırsın :))))
Google de ofis tel numaraları var canım
Kısıltoprakta yerleri
canım belki senin sorunda benimki gibidir benim demir emiliminde sıkıntım var o yuzden yaklasık 30 yıldır anemiyle ugrasırım kan
olabilir canım bende 35 yaşındayım kendimi bildim bileli kan değerim hep düsüktür
Demir emilimi hangi testte çıkıyor bilgin var mı o değerime de baktırıyım
Saol canım düsünücemsağol canım darısı başına, hani düşünürsen diye hastene ve dr ismini verdim.
Aldım klinikten randevu :) adam söyledi zaten siz oraya gelin diye meğer daha uygunmuş :) sağolasın canım
Tatilde olacaktı canım o ben de özelden yazdım daha eklememiş.Ozelden yazdım yıne eklemedi benı
evet 77 liyim:)) mutluyum gururluyum:))siz 77 liyim yazmıştınız demi
Canım benim de aynı durum söz konusu , Pentiden sporcu sütyenine benzeyenlerden aldım içinde yine süngeri var, sırtını istersen çapraz yapabiliyorsun , çok memnunum çok rahat sütyen kadar olmasa da yine de toparlıyor. Tavsiye ederim.Kızlar göğüslerim çok büyüdü bel ağrısı yapıyor ne oneririrsiz destekli sutyen dışında
Aynen canım sağlıklı hayırlı olsunlar insaAllah ama bana da kız gibi geliyor bu kadar nazlı olmasindan dolayi iki keredir saklıyor kuzucugumBenimde ilk göstermedi ikincisinde gösterdii bu mantıkla yola cıkarsak kız olabılır tabi kızı erkeği yok rabbim hayırlı evlatlat nasip etsin
Bende dondurmadan suphelendim ama geçti baya şükür ayagimi sicak tutmam gerekiyormus galiba oda rahatlattı karpuzda soguk yeniyor bir nevi demek ki soğuk seyler yerken dikkat etmek gerek canımkafanda küçücük bir soru isareti varsa ve huzursuz isen zaman gecmeden dr.ni degistir cnm.
karpuz sanci yapti bende. karpuzu kesince sancilarim azaldi.
netteki bilgilere cok guvenme cnm.
gun geçtikçe daha da büyüyecek
Bende ondan kullaniyorum cok rahatCanım benim de aynı durum söz konusu , Pentiden sporcu sütyenine benzeyenlerden aldım içinde yine süngeri var, sırtını istersen çapraz yapabiliyorsun , çok memnunum çok rahat sütyen kadar olmasa da yine de toparlıyor. Tavsiye ederim.
Doktoruna güveniyorsan sorun yok bence , benim doktorum da asık suratlı olmasa bile seninkine benziyor, çok uzatmıyor lafı, iyi güzel deyip geçiyor , ama bizimkinin tarzı bu artık bütün Balıkesir biliyor, adam çok iyi konusunda, ama bı sorun olmadıkça detay konuşmuyor sen de anlıyorsun telaş edecek bişey yok. Soru sorma konusuna gelince ben de unutuyordum ne soracağımı, acele eder gibi olunca, o yüzden not ediyorum artık ve doktor bey size sormak istediğim bir kaç şey var deyip sorularımı soruyorum, tabi kendisi yine kısa ve öz cevap veriyor ama olsun. Örn:Öncelikle cevabın ve ilgin için tesekekkür ederim canım Yani doktorumun donanımı konusunda aslında eminim ama içeriye girdiğinde 5 dkkadan fazla duramıyorsun ultrasondan bebeği gösterince tamam yani hemen geçiştirıp göndermek istiyor asık suratlı .Her yanında cıktıgımda sorularım kalmıs oluyor ve gerildğimi hissediyorum bebeğimde etkilendiği için değiştirmem gerektiğini düsünüyorum yani doğrumu bilmiyorum siz olsanız napardınız?
Doktoruna güveniyorsan sorun yok bence , benim doktorum da asık suratlı olmasa bile seninkine benziyor, çok uzatmıyor lafı, iyi güzel deyip geçiyor , ama bizimkinin tarzı bu artık bütün Balıkesir biliyor, adam çok iyi konusunda, ama bı sorun olmadıkça detay konuşmuyor sen de anlıyorsun telaş edecek bişey yok. Soru sorma konusuna gelince ben de unutuyordum ne soracağımı, acele eder gibi olunca, o yüzden not ediyorum artık ve doktor bey size sormak istediğim bir kaç şey var deyip sorularımı soruyorum, tabi kendisi yine kısa ve öz cevap veriyor ama olsun. Örn:Öncelikle cevabın ve ilgin için tesekekkür ederim canım Yani doktorumun donanımı konusunda aslında eminim ama içeriye girdiğinde 5 dkkadan fazla duramıyorsun ultrasondan bebeği gösterince tamam yani hemen geçiştirıp göndermek istiyor asık suratlı .Her yanında cıktıgımda sorularım kalmıs oluyor ve gerildğimi hissediyorum bebeğimde etkilendiği için değiştirmem gerektiğini düsünüyorum yani doğrumu bilmiyorum siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?