2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ultrasonda 1.5 dakikadan fazla kalınması tehlikeliymis canim ısı veriyormuş belki bunun icin olabilir. O birsey demiyorsa sende aklina takilan ne varsa hepsini sor canim ben de anlatmasini beklemem kendim sorarim. Ben sordukca doktorumda eklemeler yapar hatta

Aynen bölgeye giden arkadasların cevap verirse haber bekliyorum canım senden tesekkür ederim
canım ben Kartal Umut Hastenesi Dr. Birsen Tursun'a gidiyorum. Doğrusu çok uzun muayene olmuyor zaten. Sıkıntılarını anlıyorum eğer telaşlı bir şekilde muayene süreci geçiyorsan. Ama genelde öyle cok uzun olmuyor zaten muayeneler.
Ultrason muyeneleride bir sıkıntı olmadığı sürece boyu-kilosu- haftası- kalp atışları hakkında bilgi veriyor. ve çıktılarını veriyor. Sonrasında hal hatır sorma ve haftamda yaşabileceğim sıkıntıları direk o bana soruyor. Çoğu sorumu soramadan cevabını almış oluyorum. Ama şuan için bir sıkıntım olmadı. olduğunda nasıldır bilmiyorum tabi.herşey yolundayken muyene süreçleri bu şekilde geçiyor cok cana yakın sevecen ve gerçekten hafızası süper her seferinde tanışmıyoruz. konuları hatırlıyor soruyor. cok sistemli çalıştığı iznemi veriyor tabi haliyle...

kafanda küçücük bir soru isareti varsa ve huzursuz isen zaman gecmeden dr.ni degistir cnm.

Gaz sancisinada benziyor ama ciksa bile geçmiyor corap giydim canım bile olsa dikkatli olmak şart anlasilan
karpuz sanci yapti bende. karpuzu kesince sancilarim azaldi.

netteki bilgilere cok guvenme cnm.

Kızlar göğüslerim çok büyüdü bel ağrısı yapıyor ne oneririrsiz destekli sutyen dışında
gun geçtikçe daha da büyüyecek

Cok güzel senin adına sevindim benimde aradığım bu sanrım

Yok canım ben sormaya calıstıkca sorularmı ya gecıstırıyor yada bölüp göndermeye calısıyor yanı bundan emin olmak için bekledim bukadar yinede bilemiyorum kafam karısık

sonuç olarak hasta psikolojinden anlamayan birisi imiş neden para ödeyip huzursuz olasın ki .. bazı şehirlerde tek iyi dr oluyor ve tavırlarını sevmesen bile uzmanlığı için gitmek zorunda kalıyorsun sizin için böyle bir durumda yok

550 vermiştim ikilinin sadece ölçüm kısmına ASM'de fiyatı buymuş. Zaten o gün söyledi doktor kliniğim de size yakın isterseniz oraya gelin diye arada fiyat farkı varmış baya. Sağolasın canım :)
Ooo cnm çok fiyat farkı varmış
Bende sen ayrıntılı ultrasyon için 21.haftada kliniğine git aradaki parayada bebeğine bişey alırsın :))))
Google de ofis tel numaraları var canım
Kısıltoprakta yerleri

Ooo cnm çok fiyat farkı varmış
Bende sen ayrıntılı ultrasyon için 21.haftada kliniğine git aradaki parayada bebeğine bişey alırsın :))))
Google de ofis tel numaraları var canım
Kısıltoprakta yerleri
Aldım klinikten randevu :) adam söyledi zaten siz oraya gelin diye meğer daha uygunmuş :) sağolasın canım

Aldım klinikten randevu :) adam söyledi zaten siz oraya gelin diye meğer daha uygunmuş :) sağolasın canım

Rica ederim canım iyi oldu sevindim :))))
Cd de veriyor ekranı da baya büyük rahatlıkla izleyebiliyorsun bebeği
Benim gittiğim hastanede de Allianz indirimli 470 tl idi Zeki bey işin uzmanı olduğu halde coğu yere göre daha uygun

Kızlar göğüslerim çok büyüdü bel ağrısı yapıyor ne oneririrsiz destekli sutyen dışında
Canım benim de aynı durum söz konusu , Pentiden sporcu sütyenine benzeyenlerden aldım içinde yine süngeri var, sırtını istersen çapraz yapabiliyorsun , çok memnunum çok rahat sütyen kadar olmasa da yine de toparlıyor. Tavsiye ederim.

Benimde ilk göstermedi ikincisinde gösterdii bu mantıkla yola cıkarsak kız olabılır tabi kızı erkeği yok rabbim hayırlı evlatlat nasip etsin
Aynen canım sağlıklı hayırlı olsunlar insaAllah ama bana da kız gibi geliyor bu kadar nazlı olmasindan dolayi iki keredir saklıyor kuzucugum

kafanda küçücük bir soru isareti varsa ve huzursuz isen zaman gecmeden dr.ni degistir cnm.

karpuz sanci yapti bende. karpuzu kesince sancilarim azaldi.

netteki bilgilere cok guvenme cnm.

gun geçtikçe daha da büyüyecek
Bende dondurmadan suphelendim ama geçti baya şükür ayagimi sicak tutmam gerekiyormus galiba oda rahatlattı karpuzda soguk yeniyor bir nevi demek ki soğuk seyler yerken dikkat etmek gerek canım

Bende ondan kullaniyorum cok rahat

Doktoruna güveniyorsan sorun yok bence , benim doktorum da asık suratlı olmasa bile seninkine benziyor, çok uzatmıyor lafı, iyi güzel deyip geçiyor , ama bizimkinin tarzı bu artık bütün Balıkesir biliyor, adam çok iyi konusunda, ama bı sorun olmadıkça detay konuşmuyor sen de anlıyorsun telaş edecek bişey yok. Soru sorma konusuna gelince ben de unutuyordum ne soracağımı, acele eder gibi olunca, o yüzden not ediyorum artık ve doktor bey size sormak istediğim bir kaç şey var deyip sorularımı soruyorum, tabi kendisi yine kısa ve öz cevap veriyor ama olsun. Örn:
- doktor bey denize girebilir miyim?
-evet.
-doktor bey güneş koruması için bir öneriniz var mı?
- eczanelerdeki ürünlerden tercih edebilirsiniz.
-doktor bey bebeğin boy ve kilosu nedir?
-bunlar 20.aydan sonra önem kazanıyor. Vs.........

Doktoruna güveniyorsan sorun yok bence , benim doktorum da asık suratlı olmasa bile seninkine benziyor, çok uzatmıyor lafı, iyi güzel deyip geçiyor , ama bizimkinin tarzı bu artık bütün Balıkesir biliyor, adam çok iyi konusunda, ama bı sorun olmadıkça detay konuşmuyor sen de anlıyorsun telaş edecek bişey yok. Soru sorma konusuna gelince ben de unutuyordum ne soracağımı, acele eder gibi olunca, o yüzden not ediyorum artık ve doktor bey size sormak istediğim bir kaç şey var deyip sorularımı soruyorum, tabi kendisi yine kısa ve öz cevap veriyor ama olsun. Örn:
- doktor bey denize girebilir miyim?
-evet.
-doktor bey güneş koruması için bir öneriniz var mı?
- eczanelerdeki ürünlerden tercih edebilirsiniz.
-doktor bey bebeğin boy ve kilosu nedir?
-bunlar 20.aydan sonra önem kazanıyor. Vs.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…