2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar selam ,
ben bugun sürekli gittiğim hastaneden detaylı ultrason fiyatı öğrendim , allianz indirimimle 787 tl

dışardan bir muayenede yaptırıcam diye düşünüyorum , recep has önerildi 550 tl imiş , aklıma yattı ama yinede
araştırmalara tam gaz devam

Evet sen kabul etmişşin sanırm yada tecrübesi senin için yetiyor ama ben düsünüyorum değistirmeyi özel sonucta para veriyorum beni boşa tutmaa tavrı artık yetti sanırm katlanamıcam hakkımda hayırlısı olsun

Kızlar dünden beri sol göğsümün altındaki kaburgam ağrıyor ayakta duramıyorum oturamıyorum kramp gibi yatınca geçiyor sadece böyle mekik çekersinizde karın yağlarınız yanarken acı olur ya öyle bi Ağrı nette bi sürü sebep yazıyor kafam karıştı bebek büyüyüp yukarı çıkıp tekme baş hareketlerinden falan kaburgalar zedenebilirmiş benimde bu hafta karnım da hızlı bi büyüme oldu doktora mı gitsem böyle bi rahatsızlık yaşayan var mı sevgili hamişler

Yok yani kıdemli baska bi doktora da gitsem bi kayıp değil cok şükür gebeliğimde Zor bi durum olmadı normal seyretti zaten 17.haftama giricem bu hafta gec kalmıs olmam diye düsünüyorum insallaj kararın doğrudur canım. Hakkımda hayırlısı artık..

Rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın heheh kız o kızzz benimki gibii yaptı sonraasında yakaladık ama
Amin canım benim kızsa sevinirm istedigim oydu hamile kalmadan önce sonra hep erkek hissettim bakalım nazli bir erkek mi acaba insaAllah bizde yakalayabiliriz birde gitmeden cikolata yiyim diyorum sence ne kadar dakika önce yemeliyim

bizde adamla kanka olduk ama bu son bir haftada noldugunu anlamadım şimdi geçti normale döndüm .yarın Dr gideceğim herşey yolunda gider inşallah. Senin durumun nasıl. .
Ben çarşamba gittim canım doktora. Her şey normal dedi. 300 gr olmuş minnakım. Benim tansiyon problemim var. Bu aralar biraz yükseliyor. Korkuyorum açıkçası. İnşallah normale döner. Haftaya cuma ayrıntılıya gircem. İnşallah onda da her şey iyi çıkar.

Tabi canım sen bilirsin, sonraki mesajını okudum da öyle lafını keser gibi konuşuyor ve kötü hissetmene neden oluyorsa değiştir tabi. Benim çevremde bütün arkadaşlarım ona gittiler, çok başarılı doktor , bi de öyle suratsız falan değil hatta esprili ama çok detay konuşmuyor işte , bi yandan bu da iyi çünkü gereksiz detaylarla kafa karıştırmıyor. Sıkıntılı durum varsa da zamanında mudahale ediyor, bi arkadaşımın daha 2 li test zamanı gelmeden çocukta down ihtimalini öngörmüştü ve gen testine yollamıştı hemen. Birinde de erken doğum olacaktı, tüp bebek ikizler gelmek üzereydi ,rahime yaptığı dikişle doğumu normal olabilecek zamana kadar erteleyebildi. Bunlar da bana güven veriyor. Haklısın tabi ki para veriyoruz, iyi ilgilenmesi, sorularımızı dinlemesi gerekiyor.

Kızlar yaa yaa ikili testimin sonucu güzel gelmişti . Eşime diğer testleri yaptırmak istemiyorum yanılma payı yüksek oluyor hamileliğimi zehir etmek istemiyorum demiştim . Üçlü dörtlü test güvenilir değil diye yaptırmak istemedim ama geçen hafta randevum vardı, dörtlü testi yaptırdı doktor sonucu bugün aldık ve down sendromu pozitif geldi . Çok kötü oldum doktor içeri çağırana kadar neler çektik eşimle dışarıda . Doktor olasılığı var 338 de 1 ihtimal olarak gelmiş dedi . Moralimiz bozuldu ama testi keşke yaptirmasaydim dedim

Benim ilk gebeligimde preaklampsi oldu canım. İdrarda protein atimi yüksek tansiyon ve vücutta ödem en önemli belirtiler. 24 saatlik ıdrarla kesinlesiyor. İnşallah yoktur. Tansiyonunu sıkı takip et. 140 90 sınır. Allah yardımcın olsun

Kızlar ben haftaya 5 aylık olcam ve hâlâ cinsiyeti öğrenemedim ya 29 unda detaylı ultrason var bakalım inşallah bu sefer öğrenirim. Çok merak ediyorum.

Çok şükür bulantılarım da geçti . Daha hiç kilo almadım ama bu saatten sonra alırım.

Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.

Cnm arkadasim gitmisti Mustafa Beye cok memnun kaldi.Yine birkac kisi denk geldim herkes iyi yorum yapti.internettende yorumlarina bakabilirsin. Ben de ugurmumcuda oturuyorum fakat medicalpark goztepeye gidiyorum

Canm benm de bi suredir aynı yerde agrı oluyor kas agrısı gibi sanki sutyenin demiri baskı yapa yapa agrıtmıs gibi ama cok sinir bozucu beni de meraklandırdı da bi arkadasım bende de oluyodu genelde oturmama baglıyodum dedi yatınca geciyo çünkü benimki gibi mi seninki de ve sadece solda oluyor

Herkese merhaba

Benim bi sorum olucak 16+2 hamileyim 14 haftalıkken farklı bir dr bebeğin cinsiyetini yüksek ihtimal erkek dedi bugğn kendi dr gittim %95 kız herkese kızın olucanı söylüyebilirsin dedi ama kafam karıştı benim ilk erkek olabilir dedikleri için bu haftalarda yanılma payı olurmu

Benimde sol göğüs altımda midenin yan tarafı kas ağrısı gibi evet dinmeyen kramp gibi ayaktaykende otururkende ağrıyor oturmam mümkün olmuyor çok rahatsız edici yatınca ağrımıyor randevum haftaya 1 haftaya dayanabilirmiyim bu ağrıya bilmiyorum

Atkadaslar ada isini ne yapigorsunuz ben 19/haftalim ve tup bebek ada yatirmak istiyorum ama korkuyorum sizler ne yapiyirsunuz. Hareketlerini bile hissetmiyirum bn yaaaa

canım benim sali günü doktorada sorayim yaş 39 sağol uyardigin için

canım benim sali günü doktorada sorayim yaş 39 sağol uyardigin için
Doktorun onerisinden cok kendi vucudunu dinle. Doktor bana gayet iyi okur gidebilirsin dedi. Smdi dondum eve. Kasiklarimin agrisi umarim gaz sancisidir. Kanamam falan yok ama su sicakta kalin battaniyeye sarindim agri dinsin die bekliorum

Doktorun onerisinden cok kendi vucudunu dinle. Doktor bana gayet iyi okur gidebilirsin dedi. Smdi dondum eve. Kasiklarimin agrisi umarim gaz sancisidir. Kanamam falan yok ama su sicakta kalin battaniyeye sarindim agri dinsin die bekliorum
oyy canım benim inşallah tez zamanda iyi olursun bende şimdi korktum dun aksam sağ kasigima agri girdi ustune durmadim ama bugun tekrar girdi zor yürüdüm esime soylemedim telaslanmasin diye tekrar ederse uzun yola cikamam ben derim kurbanımızda tee giresunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…