Evet sen kabul etmişşin sanırm yada tecrübesi senin için yetiyor ama ben düsünüyorum değistirmeyi özel sonucta para veriyorum beni boşa tutmaa tavrı artık yetti sanırm katlanamıcam hakkımda hayırlısı olsunDoktoruna güveniyorsan sorun yok bence , benim doktorum da asık suratlı olmasa bile seninkine benziyor, çok uzatmıyor lafı, iyi güzel deyip geçiyor , ama bizimkinin tarzı bu artık bütün Balıkesir biliyor, adam çok iyi konusunda, ama bı sorun olmadıkça detay konuşmuyor sen de anlıyorsun telaş edecek bişey yok. Soru sorma konusuna gelince ben de unutuyordum ne soracağımı, acele eder gibi olunca, o yüzden not ediyorum artık ve doktor bey size sormak istediğim bir kaç şey var deyip sorularımı soruyorum, tabi kendisi yine kısa ve öz cevap veriyor ama olsun. Örn:
- doktor bey denize girebilir miyim?
-evet.
-doktor bey güneş koruması için bir öneriniz var mı?
- eczanelerdeki ürünlerden tercih edebilirsiniz.
-doktor bey bebeğin boy ve kilosu nedir?
-bunlar 20.aydan sonra önem kazanıyor. Vs.........
Rabbim sağ salim kucağımıza aldırsın heheh kız o kızzz benimki gibii yaptı sonraasında yakaladık amaAynen canım sağlıklı hayırlı olsunlar insaAllah ama bana da kız gibi geliyor bu kadar nazlı olmasindan dolayi iki keredir saklıyor kuzucugum
Yok yani kıdemli baska bi doktora da gitsem bi kayıp değil cok şükür gebeliğimde Zor bi durum olmadı normal seyretti zaten 17.haftama giricem bu hafta gec kalmıs olmam diye düsünüyorum insallaj kararın doğrudur canım. Hakkımda hayırlısı artık..sonuç olarak hasta psikolojinden anlamayan birisi imiş neden para ödeyip huzursuz olasın ki .. bazı şehirlerde tek iyi dr oluyor ve tavırlarını sevmesen bile uzmanlığı için gitmek zorunda kalıyorsun sizin için böyle bir durumda yok
Amin canım benim kızsa sevinirm istedigim oydu hamile kalmadan önce sonra hep erkek hissettim bakalım nazli bir erkek mi acaba insaAllah bizde yakalayabiliriz birde gitmeden cikolata yiyim diyorum sence ne kadar dakika önce yemeliyimRabbim sağ salim kucağımıza aldırsın heheh kız o kızzz benimki gibii yaptı sonraasında yakaladık ama
Ben çarşamba gittim canım doktora. Her şey normal dedi. 300 gr olmuş minnakım. Benim tansiyon problemim var. Bu aralar biraz yükseliyor. Korkuyorum açıkçası. İnşallah normale döner. Haftaya cuma ayrıntılıya gircem. İnşallah onda da her şey iyi çıkar.bizde adamla kanka olduk ama bu son bir haftada noldugunu anlamadımşimdi geçti normale döndüm .yarın Dr gideceğim herşey yolunda gider inşallah. Senin durumun nasıl. .
Tabi canım sen bilirsin, sonraki mesajını okudum da öyle lafını keser gibi konuşuyor ve kötü hissetmene neden oluyorsa değiştir tabi. Benim çevremde bütün arkadaşlarım ona gittiler, çok başarılı doktor , bi de öyle suratsız falan değil hatta esprili ama çok detay konuşmuyor işte , bi yandan bu da iyi çünkü gereksiz detaylarla kafa karıştırmıyor. Sıkıntılı durum varsa da zamanında mudahale ediyor, bi arkadaşımın daha 2 li test zamanı gelmeden çocukta down ihtimalini öngörmüştü ve gen testine yollamıştı hemen. Birinde de erken doğum olacaktı, tüp bebek ikizler gelmek üzereydi ,rahime yaptığı dikişle doğumu normal olabilecek zamana kadar erteleyebildi. Bunlar da bana güven veriyor. Haklısın tabi ki para veriyoruz, iyi ilgilenmesi, sorularımızı dinlemesi gerekiyor.Evet sen kabul etmişşin sanırm yada tecrübesi senin için yetiyor ama ben düsünüyorum değistirmeyi özel sonucta para veriyorum beni boşa tutmaa tavrı artık yetti sanırm katlanamıcam hakkımda hayırlısı olsun
Benim ilk gebeligimde preaklampsi oldu canım. İdrarda protein atimi yüksek tansiyon ve vücutta ödem en önemli belirtiler. 24 saatlik ıdrarla kesinlesiyor. İnşallah yoktur. Tansiyonunu sıkı takip et. 140 90 sınır. Allah yardımcın olsunKızlar moralim çok bozuldu çok şükür tarama testimiz güzel geldi ama benim idrarda iki kez protein çıktı bu ikinci testimde de glikoz çıktı doktor 24 saatlik idrar istedi biriktirip getir dedi pataloji de alabiliriz böbrekten dedi basına gelen duyan var mi korkulacak bi durum mu kafam karıştı
Cnm arkadasim gitmisti Mustafa Beye cok memnun kaldi.Yine birkac kisi denk geldim herkes iyi yorum yapti.internettende yorumlarina bakabilirsin. Ben de ugurmumcuda oturuyorum fakat medicalpark goztepeye gidiyorumArkadaslar merhaba bugün herkesi ayrı bi derdi var sanırım benimde doktorum kafamı karıstırıyor ben istanbulun pendik ilçesindeyim aranıZda pendik özel bölge hastanesine giden varmı ?Veya tanıdığı bildiği biri Doktor tavsiyesine ihtiyacım var ?
Kızlar dünden beri sol göğsümün altındaki kaburgam ağrıyor ayakta duramıyorum oturamıyorum kramp gibi yatınca geçiyor sadece böyle mekik çekersinizde karın yağlarınız yanarken acı olur ya öyle bi Ağrı nette bi sürü sebep yazıyor kafam karıştı bebek büyüyüp yukarı çıkıp tekme baş hareketlerinden falan kaburgalar zedenebilirmiş benimde bu hafta karnım da hızlı bi büyüme oldu doktora mı gitsem böyle bi rahatsızlık yaşayan var mı sevgili hamişler
Benimde sol göğüs altımda midenin yan tarafı kas ağrısı gibi evet dinmeyen kramp gibi ayaktaykende otururkende ağrıyor oturmam mümkün olmuyor çok rahatsız edici yatınca ağrımıyor randevum haftaya 1 haftaya dayanabilirmiyim bu ağrıya bilmiyorumCanm benm de bi suredir aynı yerde agrı oluyor kas agrısı gibi sanki sutyenin demiri baskı yapa yapa agrıtmıs gibi ama cok sinir bozucu beni de meraklandırdı da bi arkadasım bende de oluyodu genelde oturmama baglıyodum dedi yatınca geciyo çünkü benimki gibi mi seninki de ve sadece solda oluyor
Ada ne ola kiAtkadaslar ada isini ne yapigorsunuz ben 19/haftalim ve tup bebek ada yatirmak istiyorum ama korkuyorum sizler ne yapiyirsunuz. Hareketlerini bile hissetmiyirum bn yaaaa
canım benim sali günü doktorada sorayim yaş 39 sağol uyardigin içinGece 2 de yatip sabah 6 da uyandim. Sol kaaigimda bi sislik ve agri var. Bebektir die umuorum. Belim sirtim agrio. Ayaklarim kizarmis sosis gibi sisti. Iptal etme imkanin varsa keske etsen. 4 saatlik ankara yoli beni boyle yapti senin icin daha zor olcaktir
Doktorun onerisinden cok kendi vucudunu dinle. Doktor bana gayet iyi okur gidebilirsin dedi. Smdi dondum eve. Kasiklarimin agrisi umarim gaz sancisidir. Kanamam falan yok ama su sicakta kalin battaniyeye sarindim agri dinsin die bekliorumcanım benim sali günü doktorada sorayim yaş 39 sağol uyardigin için
oyy canım benim inşallah tez zamanda iyi olursun bende şimdi korktum dun aksam sağ kasigima agri girdi ustune durmadim ama bugun tekrar girdi zor yürüdüm esime soylemedim telaslanmasin diye tekrar ederse uzun yola cikamam ben derim kurbanımızda tee giresundaDoktorun onerisinden cok kendi vucudunu dinle. Doktor bana gayet iyi okur gidebilirsin dedi. Smdi dondum eve. Kasiklarimin agrisi umarim gaz sancisidir. Kanamam falan yok ama su sicakta kalin battaniyeye sarindim agri dinsin die bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?