2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım unutma ki bu testler sadece olasılık . Teste pozitif çıkıp sağlıklı doğan bebekleri çevremde gözlerimle bile gördüm. Ben ikili dahil hiç bir testi yaptırmadım doktorumda bi olumsuzluk durumda aldırma gibi bi düşüncen Yoksa önermiyorum dedi. Hakkında hayırlı sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına almak nasip olur inşallah

Doktorun onerisinden cok kendi vucudunu dinle. Doktor bana gayet iyi okur gidebilirsin dedi. Smdi dondum eve. Kasiklarimin agrisi umarim gaz sancisidir. Kanamam falan yok ama su sicakta kalin battaniyeye sarindim agri dinsin die bekliorum
oyy canım benim inşallah tez zamanda iyi olursun bende şimdi korktum dun aksam sağ kasigima agri girdi ustune durmadim ama bugun tekrar girdi zor yürüdüm esime soylemedim telaslanmasin diye tekrar ederse uzun yola cikamam ben derim kurbanımızda tee giresunda

Ay bence de cikma. Bu yil da sensiz kessinler. Basinda tekbiri sen getircek diilsin nasilsa. O sancidan bugun benim her iki kasigimda da vardi. Avm tuvaletine kendimi zor attim. Tuvalete oturamadan kacirdim bildigin. Allahtan sirt cantamda yedek kiyafetim vardi da rezillik cikmadi. Insanin evi gibisi yok

Amin canım benim kızsa sevinirm istedigim oydu hamile kalmadan önce sonra hep erkek hissettim bakalım nazli bir erkek mi acaba insaAllah bizde yakalayabiliriz birde gitmeden cikolata yiyim diyorum sence ne kadar dakika önce yemeliyim
Ben girmeden 15 20 dakika önce yemiştim işe yaradı sanrım

Cnm arkadasim gitmisti Mustafa Beye cok memnun kaldi.Yine birkac kisi denk geldim herkes iyi yorum yapti.internettende yorumlarina bakabilirsin. Ben de ugurmumcuda oturuyorum fakat medicalpark goztepeye gidiyorum
Evet cok tecrübeli bi doktormus mustafa bey de adını cok duydum cok tesekkürler canım benimde aklıma o geldi baktım netten yorumlar gayet güzel

Doktorun onerisinden cok kendi vucudunu dinle. Doktor bana gayet iyi okur gidebilirsin dedi. Smdi dondum eve. Kasiklarimin agrisi umarim gaz sancisidir. Kanamam falan yok ama su sicakta kalin battaniyeye sarindim agri dinsin die bekliorum

Cok gecmis olsun canım artık eskisi gibi degiliz yol yoruyor korkma bsey olmaz inşallahh. Bu arada sen kayseride misin canm

Canım o zaman genetik test yaptır dediğin gibi bu testlerin yanılma payı var bi arkadasımda olmustu ama şükür ki çocugu gayet sağlıklı içini ferah tut dualarımız seninle.

Kızlar uyuyamadım, size yazayım dedim.bakirkoyde hamile pilatesine için birkaç yerle görüştüm. Hepsi özel ders veriyor,grup yapmiyorlarmış.
Fiyatlar şöyle
En mantıklısı bi yer vardı 24 seansı 1850 TL.kredi kadar 7 taksit yapıyorlar.
Diğerleri daha pahalıydı. Görüştüğüm hoca 24 seans 3 ay sürer dedi.zaten bu da 8 aya kadar götürür demektir.aletli pilatesle, senin vücudunun ihtiyacına göre hareketleri yaptırıyorlar.
Sizlerin deneyimi nasıl, ne dersiniz?
Muhtemelen bayramdan hemen sonra başlarım,doğuma kadar götürür

Ben grup dersine gidiyorum. Aylik 12 derse 450 veriyorum.
Bel fitigim boyun duzlesmem hafif derecede skolyozum olmasa olmasa internet uzerinde ki videolardan yapabilirim belki bu verdigim bile fazla geliyor bana ama yanlis bir hareket yapip iyice beter olmaktan korkuyorum. Eger omurgayla ilgili bir problemin yoksa bence internet uzerinde ki videolardan yap

syni durumu yasadim. 17.sinde randevum var o zaman netlik kazanacak. 14. hafta da erkek denildi. 16. haftada kiz.

Canımm yüzde 95 çok yüksek bir oran

Bu durum söyle oluyor sanırım

1. Erkek denilip kız = kordon ile karışıyor cogu doktor atliyor erkek diye

2. Kız denilir erkek = bebek göstermiyor açmıyor bacaklarını büyük ihtimal kız deniliyor ama sonra bi acıyor ki orada var bi şeyler :)

Benim 13. Haftada kız gibi
14 haftada erkek gibi

Yüzde veren de yok alışveriş yapma kesin değil kimseye daha söyleme cümleleri var ama :)

Gelecek hafta gideceğim ben de inşallah

sende ogrenemeyenlerdensin canim. netlik kazansa bizde yolumuza baksak. persembe günü yine elim.bos dönmekten korkuyorum.

Çalışmak istemiyorum artık , tatilim geldi yahu
bu sicakta calisanlara rabbim kolaylik versin. kurban bayramini tatilinin 10 gun olma sozu var o zaman dinlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…