2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
18+6 yim canim herkes kilo almis ben baslangicindan bu yana 5 kilo verdim. Tartida gramlik artislar goruyorum ama bi iniyo bi cikiyo. Hala kilo alabilmis diilim. Bi sorunmu var ki acaba
Ne güzel işte canım bebeğinin gelişiminde bir sorun yoksa sıkıntı olmaz

[Q ultrason yapılınca belli olacaktır.

Kalın askılı kullanamıyorum canım ben yoksa rahat bir modele benziyor.

Kızlar haftaları benimle aynı ve bana yakın olanlar kaç kilo aldınız acaba ben 18 oldum bugün 2 buçuk kilo aldım çok mu acaba?
Ben de 4 kilo aldım, kiloma göre fazla aslında 89 dum 93 oldum , sütyenin modeli güzelmiş, ben de büyük göğüslerden muzdaribim, markası modeli ne acaba yazar mısın

Ben de 4 kilo aldım, kiloma göre fazla aslında 89 dum 93 oldum , sütyenin modeli güzelmiş, ben de büyük göğüslerden muzdaribim, markası modeli ne acaba yazar mısın
Dikkat et canım çok alma NBB canım alttan lastikli toparlayıcı sütyen beli rahatlatıyor 30 liraya

İnş canım az alıp çatlamak istemiyorum ilkinde çok almıştım bunda dikkat edicem inş
Dikkat etmemiz lazım canım sağlıklı ve faydalı beslenip benim fazlaligim var ondan dikkat etmem gerekiyor sen kacla hamile kalmıstin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…