2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
simdiden dogum sonrasini düşünüyoruz.

Aynen öyle sağolsun Devletimız 13 hafta verdiği için ( 16 hafta ama 3 hafta doğum öncesi ) 3 aylık bebegimizi bırakıp gitmeyelim diye yıllık izin Biriktiriyoruz

Tabii tek maaşla geçim de zor olduğu için mecbur ücretsiz de düşünemiyoruz

sende ogrenemeyenlerdensin canim. netlik kazansa bizde yolumuza baksak. persembe günü yine elim.bos dönmekten korkuyorum.

bu sicakta calisanlara rabbim kolaylik versin. kurban bayramini tatilinin 10 gun olma sozu var o zaman dinlenirsiniz.

Aynen canım ya alışverişe falan da gitmedik hiç ona da hevesleniyorum

Ama.inşallah çarşamba umudum var benim. :)

aynen canim. bende de kredi var. ucretsize ayrilirsam cok zorlaniriz. ikinci donemi raporlarla uzatabildigim kadar uzatacagim. en son goreve donme olacak
daha hesaplamadim da ne zaman is basi yapacagimi da.

Aynen canım ya alışverişe falan da gitmedik hiç ona da hevesleniyorum

Ama.inşallah çarşamba umudum var benim. :)
persembe gunune sakliyorum bende kiz derse ilk defa pembelere bakacagim. bana simdiden pembeler degisik geliyo. hep mavilere bakinca.oglumdan sonra kız derse o da ayri heyecan olacak.

Allah gönlümüze göre versin inş sağlıklı olsun

syni durumu yasadim. 17.sinde randevum var o zaman netlik kazanacak. 14. hafta da erkek denildi. 16. haftada kiz.
Şey diye düşünüyorum kız bebeklerde de cinsel organ oluşurken çıkıntı oluyomuş erken haftalarda açıya göre tahmin ediyolarmış bazı dr yada kordonumu gördüde erkek dedi bilemedim allah gönlüne göre versin inş canım

Ben bu yıl sadece 10 gün kullandım yıllık izin. Doğum izni sonuna ekleyecegim inşallah

Bugün de çalışıyorum bu arada :)

Ben de 7 gün falan izin yapmıştım ama parçalı oldu,
Şöyle 10 gün gidip gelmeyesin var

Ben de ne yazıkki bugun de işteyim

sende ogrenemeyenlerdensin canim. netlik kazansa bizde yolumuza baksak. persembe günü yine elim.bos dönmekten korkuyorum.

bu sicakta calisanlara rabbim kolaylik versin. kurban bayramini tatilinin 10 gun olma sozu var o zaman dinlenirsiniz.

Valla özel sektör her resmî tatili tatil yapmıyor ne yazık

persembe gunune sakliyorum bende kiz derse ilk defa pembelere bakacagim. bana simdiden pembeler degisik geliyo. hep mavilere bakinca.oglumdan sonra kız derse o da ayri heyecan olacak.

Demi canım ya tabii ki hayırlısi sağlıklısi evlat hepsi aynı ama İnsanız sonuçta degisiklik güzel olabilir bir erkek bir Kiz :)

Aynen canım.

Nub teorisi deniyor ama çıkınti vucuda paralel ise kız dik ise erkek diyorlar

Burada da konu var resim ekle istersen yorum gelir

TANSİyonum normal canim ödem de Yok ama idrar da protein ve glikoz çıkıyor pazartesi götüreceğim 24 saatlik idrarı böbrek ultrasonu istedi birde kan vericem bakalım dua et bana

TANSİyonum normal canim ödem de Yok ama idrar da protein ve glikoz çıkıyor pazartesi götüreceğim 24 saatlik idrarı böbrek ultrasonu istedi birde kan vericem bakalım dua et bana

Çok geçmiş olsun canım. Pazartesi güzel haberler ile gelirsin inşallah

Eklentiler

• images.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar haftaları benimle aynı ve bana yakın olanlar kaç kilo aldınız acaba ben 18 oldum bugün 2 buçuk kilo aldım çok mu acaba?

Bende yarin 17.haftaya gircem. 2-3 kilo aldm bulantilarm azaldi gunde bir kere istifra ediyorum sadece bu yuzden kilo almaya basladim sonum hayır olsun :)

Kızlar eşim sormuş ayrıntılı ultrason için kampanya varmış 250 tl gibi bir fiyat vermişler beylikdüzüne yakın oturan varsa eğer sizlerde açıp bir sorabilirsiniz

Tansiyon normalse korkma canım . Önemli bir şey yoktur inşallah. Sadece o anlık bir şey olabilir. Sen içini ferah tut. Allah ım korur bebeğini.

Kızlar haftaları benimle aynı ve bana yakın olanlar kaç kilo aldınız acaba ben 18 oldum bugün 2 buçuk kilo aldım çok mu acaba?
18+6 yim canim herkes kilo almis ben baslangicindan bu yana 5 kilo verdim. Tartida gramlik artislar goruyorum ama bi iniyo bi cikiyo. Hala kilo alabilmis diilim. Bi sorunmu var ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…