İnsallah kuzum dua istiyorum sizlerdenKUMKUM06 Canım insaAllah sonucun temiz çıkar pazartesi güzel haberlerle gelmek nasip olsun
Hiç Çan'ını sıkma kuzum bak dun ben kontrolde iken senin benim gibi bi arkadaş aradı hem ikilisi hem üçlüsü pozitif çıkmış ne yapmam lazım diye doktor da ambiyosentez yaptırmanızı öneririm dedi ki doktorun kendi kızı da o şekilde imiş ve o zaman bu test yoktu dedi kızım saglikla geldi bu bir ihtimal dedi o yüzden üzülme kalbini ferah tut sonuçta ihtimal olduğu icin hepimiz risk altındayızKızlar yaa yaa ikili testimin sonucu güzel gelmişti . Eşime diğer testleri yaptırmak istemiyorum yanılma payı yüksek oluyor hamileliğimi zehir etmek istemiyorum demiştim . Üçlü dörtlü test güvenilir değil diye yaptırmak istemedim ama geçen hafta randevum vardı, dörtlü testi yaptırdı doktor sonucu bugün aldık ve down sendromu pozitif geldi . Çok kötü oldum doktor içeri çağırana kadar neler çektik eşimle dışarıda . Doktor olasılığı var 338 de 1 ihtimal olarak gelmiş dedi . Moralimiz bozuldu ama testi keşke yaptirmasaydim dedim
KocMan olmuş annesi bende soklara giriyorum her gördüğümdeEki Görüntüle 2032863
Teyzeleri atmayı unutmusum baksaniza nasıl cekmis bacağını yani ben yanlış görmüyor o bacak galiba insaAllah persembe gosterirsin annecim beni meraklandirma fazla
3 hafta öncekiyle karsilastirinca ne kadarda büyümüş kuzum ya masaAllah kurban olurum verene
Aynen canım masaAllah büyüyorlar sağlıkla büyüsünlerKocMan olmuş annesi bende soklara giriyorum her gördüğümde
Canim yazıklarını ağlayarak okudum içten bir şekilde dua ediyorum sana insallah saglikla kucağına almak nasip olur yavrunu Olur da alamaz işen üzülme Rabbim den gelen herşeye razıyız bunu unutma sen elinden geleni yapmışsın bak kac doktor gezmişsin öyle düşün insallah Rabbim yar ve yardımcın olurHerkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
Canım benim Allahim kucağına almayı nasip etsin insaAllah doktorlarada guvenemiceksek yandik cok zor Allahim yardim etsin sana bagislasin insaAllahHerkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
Bende eşimden dolayı kullanmak zorunda kaldım iznimi biraz da rapor aldım e kadar kalırsa o kadar iyi olur izindenBen bu yıl sadece 10 gün kullandım yıllık izin. Doğum izni sonuna ekleyecegim inşallah
Bugün de çalışıyorum bu arada :)
Bende kiloluyum canim 160 da boy 85 kiloyumKızlar selamlar bakınca aranızdaki en tombik benmişim üzülmedim değil . Ben 3 tüp bebek tedavisinde 40 kilo aldığım için , 107.3 ile hamile kaldım ve şükür ki hiç kilo almadım . Bugün tartıda 107.1 çıktım :) Ama az önce malesef karnımda 2-3 tane çizgi şeklinde çatlama gördüm moralim o kadar bozuldu ki anlatamam kızlar . Şu ekteki resimde plan şıpa için her şeye değer diyorum .
Aynı benimki canım ikidir inat etti arkasini dönüyor göstermiyor ve bencede kesinlesene kadar bekle böyle olunca insan emin olamıyorKızlar ben size bunu anlatamadım telden giremediğim icin Anlatayım da Gülun benim yavruma teyzeleri Biz 12 . Haftada gittiğimizde doktor kız demişti bize yüksek ihtimal neyse 16 haftada gittik tarama da yaptırdık bu pazartesi çok şükür gelişimi suyu güzel sesi doktorumuz ve erkek dedi sonra Yok kız dedi ben çikolata yiyip gitmiştim o gün ve takla atmasından ötürü göremedik doktor biraz dolaş bakalım dedi bende saglikli ise önemli değil hocam diğer ay bakarız dedim çıktık tabi sonra dun doktorum aradı hilal hanim idrar da protein ve glukoz var tahlil yapmamız lazım deyince çıkıp gittik sonra gel bakalım cinsiyetine dedi benimki bağdaş kurmuş açmadı bacaklarını oynuyor zıplıyor ama açmıyor ben bu kadar inatci bebek görmedim dedi dolaş gel tekrar bakicaz dedi gezdik geldik erkek gördük Biz sok tabi cunku hep cevrede kız bebek var içimizde de kız vardı ama ben erkek hissediyordum sok olduk ve hala değişecek cinsiyet gibi geliyor bana
Çok kafam karıştı valla net gördük ama yine de insan kararsiz kalıyor sen de kız isteyip erkek hissediyordun dimiAynı benimki canım ikidir inat etti arkasini dönüyor göstermiyor ve bencede kesinlesene kadar bekle böyle olunca insan emin olamıyor
Aynen canım hamile kalmadan önce hep kızım olsun istedim hala da olsa cok sevinirim ama erkek hissediyorum işte bakalım ne çıkacakÇok kafam karıştı valla net gördük ama yine de insan kararsiz kalıyor sen de kız isteyip erkek hissediyordun dimi
Dualarımız seninle canım hiçbir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle..İnsallah kuzum dua istiyorum sizlerden
Okurken gözümden yaş geldi inan çok üzüldüm günlerce kanama geçirdim, hastanede yattım ve kimse bebeğin suyu ile ilgili bir tek şey söylemediHerkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?