2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım bende de artıs var 20.haftada 5 bucuk kilo oldu iştahımda cok güzel yediklerim içtiklerim düzenli.Biras cikolata yiyiyorum onu yemesem iyi çünkü meyvelerde var haliyle birde vitamin ve kan demir hapı derken budaha iyi günlerimiz sanırım sağlık olsunnn bebişlerr kilolu olur

akşamları benimde karbim oyle canim iki kat fazla buyuyo. sabah fıs sekilde uyaniyorum

Bizde de tam tersi, zorla elini karnima koyup hissetmesini istiyorum ama azicik tutuyor sonra birakiyor

Kizlar inanin denemedigim kalmadi. Doktora gidicem ama tatil bitsin die bekliorum. Allah kmseye yasatmasin cok zor
Canım çok geçmiş olsun maalesef tedavisi yok eğer ilerlemişse doktora görün buz koyma yakıyor ılık suda oturabilirsin ama anlık rahatlatır tek çaresi ameliyat ve bi daha yakalanmamak

16 haftaya kadar kilo 2 kilo aldım 20. Haftada 3 kilo dediğin gibi yediklerim aynı çok şaşırdım ama bı kilo göğüsler bı kilo basenler iki kiloda göbek kan su şişlik olunca normal dedim napalim inşallah catlamayiz

ayy canım benim demek sen dereli lisin eşin de espiyeli çok güzel yerleriniz var inşallah bebisinle gidersin ben istanbulda oturuyorum sen nerdesin

Onemli bi sorum olacak kızlar bi bakarsanız cok sevinirim. Bugun farkettiğim bisey var bilmiyorum daha once de oluyo muydu ama umarım evham yapıyorumdur. Benden sadece 1-2 damla ara ara sıvı geldigini farkettim akıntı mı diye baktım akıntı yapışık bi kıvamda malum ama bu yapısmıyodu rengi desen akıntı renginde ve biraz telaslandım bebegin suyu mu diye bu yuzden kokusuna baktım tıpkı bebek gibi kokuyodu gercekten acaba normal mi bilemedim doktora da daha gecen gun gittik bi eksilme olsa herhade farkederdi hatta ayrıntılı ultrasona girdim bi sıkıntı yoktu ne diyosunuz var mı benim gibi

Canım bu amniyon sıvısı durumu benim de hep aklımın bir kenarında artık burada arkadaşımızın yaşadığı kayıptan sonra benim de akıntılarım var bu ara ve tedirgin oluyorum ister istemez, evhamdır diyorum kendimi rahatlatıyorum. Yarın doktor randevum var bu durumu soracağım yani bebeğin suyu gelse biz bunu nasıl anlarız, bir yolu var mı diye. Endişe etme canım normal akıntıdır o. Ama artış gözlemlersen doktorunla görüş bir. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Artık bende hissetmeye başladım bebegimi yani onun olduğuna eminim artık diyim sola yatınca baya hissediyorum bazen otururken yemek yiyince falan dalgalanma gibi oluyor hissediliyor yani tarif edemiyorum gün gectikce daha da cok olucak ve bu beni baya heyecanlandiriyor

Kaçıncı haftada bizim sesimizi duymaya basliyorlar ya da şuan duyuyorlar mı zaten
InsaAllah babası izne geldiğinde tekmeleri kuvvetli olucak ve sesimizi duyunca tepki verirse babası elini koyunca karşılık verir belki diye heyecanlaniyorum oda hissetsin istiyorum zaten yanımızda olamıyor bari geldiğinde denk gelmiş olsun diye 24 haftalik olucak geldiginde o zaman hayallerim olur sanırım

Benimki duyuyo ben konusuyorum tepki veriyo vuruyo canim kizim :) tekmeside acitiyo arada

Kızlar slm, dün akşam ev yapımı çiğ köfte ve yanında acı turşu yedim baya yedim abarttim yani ikisi de acı tabi, sabahtan beri karın ağrısından duramıyorum, ishal de var , ağrı tam göbek deliğinin orda , bebisin hareketlerini de düzenli hissetmiyorum , sabah azıcık pıt pıt yaptı, Sonra bir daha oynamadı, bebisime bişey oldu mu acaba

Sagol canım rahatlattın valla Allah razı olsun. İnsallah normal akıntıdır tıpkı bebek gibi kokuyodu. Bi de damla damla azalıyosa doktorlar bunu farkedebilir mi ki o takıldı kafama eger artar ya da sıklaşırsa giderim ben de. Yarın haberini bekliyorum canımm

Mutlaka yazarım canım çünkü aklıma sık sık geliyor Allah hiç kimseye yaşatmasın. Su içmeyi artırıp armut tüketiyorum canım ben bebek suyunu artırıyormuş diye aklında bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…