Bu arada daha önce bu konuyu araştırdığımda aslında bir ped yardımı ile amniyon sıvısı gelip gelmediği ve miktarının ölçülebildiği bir ürün görmüştüm internette. Yarın bunu da soracağım canım ama yine de burada bulunsun sen de incelersin bir :) bir de ne demek canımm Allah hepimizden razı olsun inşallahSagol canım rahatlattın valla Allah razı olsun. İnsallah normal akıntıdır tıpkı bebek gibi kokuyodu. Bi de damla damla azalıyosa doktorlar bunu farkedebilir mi ki o takıldı kafama eger artar ya da sıklaşırsa giderim ben de. Yarın haberini bekliyorum canımm
Çok geçmiş olsunSabah olmuyo resmen.
Canım ben açamadım fotoğrafı
Bu arada daha önce bu konuyu araştırdığımda aslında bir ped yardımı ile amniyon sıvısı gelip gelmediği ve miktarının ölçülebildiği bir ürün görmüştüm internette. Yarın bunu da soracağım canım ama yine de burada bulunsun sen de incelersin bir :) bir de ne demek canımm Allah hepimizden razı olsun inşallahhttp://www.eczane.com.tr/al-sense-amniyotik-sizintitest-pedi-3-lu
19 haftada duyma duyulari basliyor galiba yanlisim yoksaKaçıncı haftada bizim sesimizi duymaya basliyorlar ya da şuan duyuyorlar mı zaten
InsaAllah babası izne geldiğinde tekmeleri kuvvetli olucak ve sesimizi duyunca tepki verirse babası elini koyunca karşılık verir belki diye heyecanlaniyorum oda hissetsin istiyorum zaten yanımızda olamıyor bari geldiğinde denk gelmiş olsun diye 24 haftalik olucak geldiginde o zaman hayallerim olur sanırım
dr fark eder canım ben geçenler de gittim dr kendisi dedi bebegin suyu iyi diye bende bi ara endişelendim dr iyi diyince rahatladim yinede çok huzursuz olursan dr git için rahat edecekseMutlaka yazarım canım çünkü aklıma sık sık geliyor Allah hiç kimseye yaşatmasın. Su içmeyi artırıp armut tüketiyorum canım ben bebek suyunu artırıyormuş diye aklında bulunsun :)
Hımm o Zaman daha vaktim var. Sen yaptırdın mıCanm bana gittigim yer 19. Ve 23. Hafta arasi demisti.
O zaman benim doktor yoğunluktan karıştırmış 28. Hafta demiştir:) teşekkür ederimBenim.9 eylül canım 20 arti 4 olacağım inşallah
20 ila 24 hafta arasında yapılıyor :)
Canım midene dokunmuş olabilir ama bebeğin iyidir merak etme pıt pıt yapmaya başlar yine :)Kızlar slm, dün akşam ev yapımı çiğ köfte ve yanında acı turşu yedim baya yedim abarttim yani ikisi de acı tabi, sabahtan beri karın ağrısından duramıyorum, ishal de var , ağrı tam göbek deliğinin orda , bebisin hareketlerini de düzenli hissetmiyorum , sabah azıcık pıt pıt yaptı, Sonra bir daha oynamadı, bebisime bişey oldu mu acaba
En son gittiğimde suyu çok iyiydi canım Allah'a şükür. Ama burada hepimiz o üzücü duruma şahit olduk o günden beri aklıma geliyor ister istemez ki ben hiç bilmiyordum o suyun tükenince telafi edilemediğini... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar, doğumlar nasip etsin.dr fark eder canım ben geçenler de gittim dr kendisi dedi bebegin suyu iyi diye bende bi ara endişelendim dr iyi diyince rahatladim yinede çok huzursuz olursan dr git için rahat edecekse
Canim benimde eşim 1 aydir sehir disinda bayramida ayri gecirdik ..ben oda görsün diye bebişim hareklendiginde karnima kumandayi koyuyorum kameraya cekiyorum ..ogluumm diye seslenince nasil vuruyo kumandaya bi görseniz eşim zevkten dört köse oluyor videolari izleyince...eger esin telefon kullaniyosa sende cek gönderKaçıncı haftada bizim sesimizi duymaya basliyorlar ya da şuan duyuyorlar mı zaten
InsaAllah babası izne geldiğinde tekmeleri kuvvetli olucak ve sesimizi duyunca tepki verirse babası elini koyunca karşılık verir belki diye heyecanlaniyorum oda hissetsin istiyorum zaten yanımızda olamıyor bari geldiğinde denk gelmiş olsun diye 24 haftalik olucak geldiginde o zaman hayallerim olur sanırım
Ben daha o kadar hissetmiyorum canım babası geldiğinde olsa canıma minnetBenimki duyuyo ben konusuyorum tepki veriyo vuruyo canim kizim :) tekmeside acitiyo arada
O zaman süper canım duyucak babasını yuppi19 haftada duyma duyulari basliyor galiba yanlisim yoksa)
Senin haftan baya önde benden canım benimki o kadar belli olmuyor esim gelmeden hareketlerini hissedersem seninki kadar olursa çekicem aklimda gelince izletmek icin ona atamam kamerasiz dandk bir telefon var yanında sadece iletisim icin askerde ya ondan canımCanim benimde eşim 1 aydir sehir disinda bayramida ayri gecirdik ..ben oda görsün diye bebişim hareklendiginde karnima kumandayi koyuyorum kameraya cekiyorum ..ogluumm diye seslenince nasil vuruyo kumandaya bi görseniz eşim zevkten dört köse oluyor videolari izleyince...eger esin telefon kullaniyosa sende cek gönder
ayy canım benim demek sen dereli lisin eşin de espiyeli çok güzel yerleriniz var inşallah bebisinle gidersin ben istanbulda oturuyorum sen nerdesin
Evet canimO zaman süper canım duyucak babasını yuppi
Onemli bi sorum olacak kızlar bi bakarsanız cok sevinirim. Bugun farkettiğim bisey var bilmiyorum daha once de oluyo muydu ama umarım evham yapıyorumdur. Benden sadece 1-2 damla ara ara sıvı geldigini farkettim akıntı mı diye baktım akıntı yapışık bi kıvamda malum ama bu yapısmıyodu rengi desen akıntı renginde ve biraz telaslandım bebegin suyu mu diye bu yuzden kokusuna baktım tıpkı bebek gibi kokuyodu gercekten acaba normal mi bilemedim doktora da daha gecen gun gittik bi eksilme olsa herhade farkederdi hatta ayrıntılı ultrasona girdim bi sıkıntı yoktu ne diyosunuz var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?