2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

:)) benim kocam da bi karikatür gormus kadın ayaklarımı goremiyorum askııım kesin hamileyim diyo adam da gülüyo daha yeni mi anladın diyerek ama sanırım ben de oyle olucam simdi sen deyince aklıma geldi

Kizlar inanin denemedigim kalmadi. Doktora gidicem ama tatil bitsin die bekliorum. Allah kmseye yasatmasin cok zor
Gunaydın canım.Isırgan otu uygula.Azıcık sıcak suda ısırgan otunu beklet.Bi tulbente koyup hemoroidli olan yere koy.15-20 dkika bekle. Ilaclar fayda etmiyor maalesef

gittik gittik mavi göl e sonra da kümmet yaptik
kayınvalide giresun espiyeli bugün samsun çarşamba ya gidecez yarinda allah nasip ederse istanbul

sendemi giresunlusun canım benim ben kendim bartın liyim

Benim eşim de espiyeli iki espiye gelini burada karşılaştı.
Ben kendim de giresunluyum. Dereliden. Kümbet bizim yaylamız annemlerin evi var orada. Birkaç senedir gidemedim valla burnumda tütüyor..

Sana iyi yolculuklar ❤

Hanımlarr merhabaa
Geçte olsa bayramınız mübarek olsun giremedim bayramda sayfalar uzayıp gitmiş

Oktivus cok heçmiş olsun cnm en iyisi bayram sonrası zararı yoksa operasyon görmen
Doğumdan sonra bende az yaşamıstım fena bişey Allah kimsenin başına vermesin

Kızlar bu arada ben 20.haftama kadar 2 kilo almıştım
Şuan 22.haftamdayım iki hafta içinde iki kilo almışım cok sasırdım halbuki yediklerimde ayni
Ayni dırumu yaşayan var mı
Karnımda cok büyüdü özellikle aksamları daha büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…