2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sagol canım rahatlattın valla Allah razı olsun. İnsallah normal akıntıdır tıpkı bebek gibi kokuyodu. Bi de damla damla azalıyosa doktorlar bunu farkedebilir mi ki o takıldı kafama eger artar ya da sıklaşırsa giderim ben de. Yarın haberini bekliyorum canımm
Bu arada daha önce bu konuyu araştırdığımda aslında bir ped yardımı ile amniyon sıvısı gelip gelmediği ve miktarının ölçülebildiği bir ürün görmüştüm internette. Yarın bunu da soracağım canım ama yine de burada bulunsun sen de incelersin bir :) bir de ne demek canımm Allah hepimizden razı olsun inşallah ❤️ http://www.eczane.com.tr/al-sense-amniyotik-sizintitest-pedi-3-lu

Bu arada daha önce bu konuyu araştırdığımda aslında bir ped yardımı ile amniyon sıvısı gelip gelmediği ve miktarının ölçülebildiği bir ürün görmüştüm internette. Yarın bunu da soracağım canım ama yine de burada bulunsun sen de incelersin bir :) bir de ne demek canımm Allah hepimizden razı olsun inşallah ❤️ http://www.eczane.com.tr/al-sense-amniyotik-sizintitest-pedi-3-lu

Cok ilginc bişeymiş bu ya tam bizlik keske bimde de satılsaymış:halay:

Kaçıncı haftada bizim sesimizi duymaya basliyorlar ya da şuan duyuyorlar mı zaten
InsaAllah babası izne geldiğinde tekmeleri kuvvetli olucak ve sesimizi duyunca tepki verirse babası elini koyunca karşılık verir belki diye heyecanlaniyorum oda hissetsin istiyorum zaten yanımızda olamıyor bari geldiğinde denk gelmiş olsun diye 24 haftalik olucak geldiginde o zaman hayallerim olur sanırım:anneadayı:
19 haftada duyma duyulari basliyor galiba yanlisim yoksa :-))

Ne varsa insanin annesinde var. Hastayim yuruyemiorum dedigim halde kv geldi oturdu guzelce agirlandi gitti. Anneme geldim cok kotuyum diye yalvar yakar popoma bakti zeytinyagli pamuk koydu. Ben agliorum o can acisindan saniyo. Hakikaten anne gibisi yok

Mutlaka yazarım canım çünkü aklıma sık sık geliyor Allah hiç kimseye yaşatmasın. Su içmeyi artırıp armut tüketiyorum canım ben bebek suyunu artırıyormuş diye aklında bulunsun :)
dr fark eder canım ben geçenler de gittim dr kendisi dedi bebegin suyu iyi diye bende bi ara endişelendim dr iyi diyince rahatladim yinede çok huzursuz olursan dr git için rahat edecekse

Kızlar slm, dün akşam ev yapımı çiğ köfte ve yanında acı turşu yedim baya yedim abarttim yani ikisi de acı tabi, sabahtan beri karın ağrısından duramıyorum, ishal de var , ağrı tam göbek deliğinin orda , bebisin hareketlerini de düzenli hissetmiyorum , sabah azıcık pıt pıt yaptı, Sonra bir daha oynamadı, bebisime bişey oldu mu acaba
Canım midene dokunmuş olabilir ama bebeğin iyidir merak etme pıt pıt yapmaya başlar yine :)

dr fark eder canım ben geçenler de gittim dr kendisi dedi bebegin suyu iyi diye bende bi ara endişelendim dr iyi diyince rahatladim yinede çok huzursuz olursan dr git için rahat edecekse
En son gittiğimde suyu çok iyiydi canım Allah'a şükür. Ama burada hepimiz o üzücü duruma şahit olduk o günden beri aklıma geliyor ister istemez ki ben hiç bilmiyordum o suyun tükenince telafi edilemediğini... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar, doğumlar nasip etsin.

Kaçıncı haftada bizim sesimizi duymaya basliyorlar ya da şuan duyuyorlar mı zaten
InsaAllah babası izne geldiğinde tekmeleri kuvvetli olucak ve sesimizi duyunca tepki verirse babası elini koyunca karşılık verir belki diye heyecanlaniyorum oda hissetsin istiyorum zaten yanımızda olamıyor bari geldiğinde denk gelmiş olsun diye 24 haftalik olucak geldiginde o zaman hayallerim olur sanırım:anneadayı:
Canim benimde eşim 1 aydir sehir disinda bayramida ayri gecirdik ..ben oda görsün diye bebişim hareklendiginde karnima kumandayi koyuyorum kameraya cekiyorum ..ogluumm diye seslenince nasil vuruyo kumandaya bi görseniz eşim zevkten dört köse oluyor videolari izleyince...eger esin telefon kullaniyosa sende cek gönder ;)

Canim benimde eşim 1 aydir sehir disinda bayramida ayri gecirdik ..ben oda görsün diye bebişim hareklendiginde karnima kumandayi koyuyorum kameraya cekiyorum ..ogluumm diye seslenince nasil vuruyo kumandaya bi görseniz eşim zevkten dört köse oluyor videolari izleyince...eger esin telefon kullaniyosa sende cek gönder :KK66:
Senin haftan baya önde benden canım benimki o kadar belli olmuyor esim gelmeden hareketlerini hissedersem seninki kadar olursa çekicem aklimda gelince izletmek icin ona atamam kamerasiz dandk bir telefon var yanında sadece iletisim icin askerde ya ondan canım

S selifor canim allah tez zamanda kavuştursun zor beklemek özlemek... bende nişanlıyken bekledim askerden gelmesini...simdide iş yüzünden bazen uzun süre sehirdısında yada yurtdısinda oluyor..canlari saolsun
Amin canım benim iyi olsunlarda sagsalim yanımıza gelsinlerde öyle böyle geçiyor buna şükür

ayy canım benim demek sen dereli lisin eşin de espiyeli çok güzel yerleriniz var inşallah bebisinle gidersin ben istanbulda oturuyorum sen nerdesin

sagolasin insallahhh Yine Giresunun eynesil ilcesindeyim :KK48: evlenince giresuna taşındım 5 senedir buradayım

Memnun oldum :KK24:

Onemli bi sorum olacak kızlar bi bakarsanız cok sevinirim. Bugun farkettiğim bisey var bilmiyorum daha once de oluyo muydu ama umarım evham yapıyorumdur. Benden sadece 1-2 damla ara ara sıvı geldigini farkettim akıntı mı diye baktım akıntı yapışık bi kıvamda malum ama bu yapısmıyodu rengi desen akıntı renginde ve biraz telaslandım bebegin suyu mu diye bu yuzden kokusuna baktım tıpkı bebek gibi kokuyodu gercekten acaba normal mi bilemedim doktora da daha gecen gun gittik bi eksilme olsa herhade farkederdi hatta ayrıntılı ultrasona girdim bi sıkıntı yoktu ne diyosunuz var mı benim gibi :KK43:

Ben de birkaç kere farkettim kendimde ya terledim ya da idrar kaçırdım dedim. Aslında bebegin suyuysa ya diye düşündüm ama fazla takmamaya çalışıyorum randevum haftaya çarşamba o zamana kadar deliririm.. gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum..

Bi de ben yakın zamana kadar progestan kullanıyordum sonra magnezyuma başladım. Kaslarimi çok yumuşattı hamileliğin başından beri idrarimi çok yavaş yapiyorum. Affedersin tüm mesanemi boşaltmak için 5 dakika isiyorum. O yüzden ben idrar olduğunu sanıyorum..

Back
X