2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Şart mı ki ya yaptırmasak noluyo benim kuzenim hicbi sey yaptırmadı hicbi sey de olmadı hem 2. Dozu da varmıs bunun 2. Dozu yaptırmazsan hic yaptırmamıs gibi mi oluyo

Ben yaptırmadım çokta gerekli değil sebebini yazmıştım daha öncede.
Steril ameliyat ortamında Doğum yapacağız samalık değil evde değil. Makaslar şeyler paslı olsun.

Kızlar çok ağrım var ya napicam bilmiyorum

Selifor canım geçen hafta bende grip atlattım, nezle ile birlikte. Bana zencefil ve ihlamur iyi geldi günde 2 fincan taze taze.
2-3 kere ayak paça çorbası içtim güzel temiz bi corbacida. Yine köy tavugundan sebzeli bol limonlu acılı çorba. Bunlar bana çok ama çok iyi geldi.tabi 1 hafta dinlendim bol su içtim. Hamilelik te bağışıklık baskılandigi için böyle oluyor.bence tetenoz aşını da ya ertele ya yaptırma. Netice mikrop verecekler, vücut direncini dusukken çok zor olur.

Oktivus çok geçmiş olsun ya,bi kaç gündür çektiklerini okuyorum inş bi an önce kurtulursun.bende de var ama o kadar ilerlememis benimki.cok zor valla

Kizlar merhaba. Bugun perinotologda kalp ile ilgili rutin kontrolum vardi. Cok şükür hersey iyi bebekte. Fakat benim kasintilarim nedeni ile cildiye ye gittim kan testi yaptilar kataciger enzimlerim com yukse 1201gibi bir deger. Sarilik testini bekliyorum.acil gastroentorolojiye gittim cuma tekrar test cumartesi tum vucut ultrason yapacak. Daha once boyle bir sorun yasayan varmi acaba bebege zarari ne olur henuz net bir cevap alamadim doktordan cumayi bekliyorum.

Canım alt ve ast değerleri mi yüksek

Tansiyonun nasıl

İnşallah bir şey yoktur doktorun seni rahatlatır cuma günü

Canım alt ve ast değerleri mi yüksek

Tansiyonun nasıl

İnşallah bir şey yoktur doktorun seni rahatlatır cuma günü

Tansiyonumda bir sorun yok canim suan sadece karaciğer enzimimde sorun var.insallah bakalim surekli takip edilecek sanirim

Canım safra kesenle ilgili olabilir.camur veya taş varsa artıyor değerler. Hamilelikte tetikliyor

Oktivus çok geçmiş olsun ya,bi kaç gündür çektiklerini okuyorum inş bi an önce kurtulursun.bende de var ama o kadar ilerlememis benimki.cok zor valla
Insallah canim. Benmde ufacik biseydi aci sanci yapmazdi. 3 gun icinde 3. Evreye ulasmisim. Soylemesi ayip popomda basparmagim kadar 3 tane meme var. Ve sancisi efsane. Bunu cekenler diyor ki dogum sancisi bunun yaninda bir hic. Benm agri esigim cok dusuktur. Annem de dioki allah seni doguma hazirlio. Ankaraya geldm ama oyle zor gecti yolculuk. Bayramin 2.gununden beri gunde 3 saat anca uyuyorum. Ama yolda da uyuyamadm ki hep uyurdum. Bu gece nasil gecicek blmiorum. Yarin 1 bucukta randevum var. Isin kotu yani kayseride de yarin perinatolog randevum vardi. 1 ay ugrasmistim dogumevinden o randevuyu alabilmek icin. Yapabilirse teyzem burda hemsire tahir burakmiydi neydi. O hastanede o ayarlayacak perinatologu. Allah kmseye dusmanima bile yasatmasin boyle bi aci. Insallah dogum sancilarimiz bunun binde biri kadar olur. Ilgi gosteren dua eden tum arkadaslara tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz

Canım inşallah yarın hepsi geçecek Keşke biraz uyuyabilsen ne güzel olurdu.

Ve tabii ki sen de iyi ki varsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…