Banada cikar dedi dr ama hic cikacaga benzemiyor malesef ben normal dogum istedigim icin cikmasini istiyorum yoksa sezaryen olacam. Ben suanda da yuruyemiyorum bacak aralarim hep agriyor cok zorlaniyorum
Şart mı ki ya yaptırmasak noluyo benim kuzenim hicbi sey yaptırmadı hicbi sey de olmadıhem 2. Dozu da varmıs bunun 2. Dozu yaptırmazsan hic yaptırmamıs gibi mi oluyo
Mustafa isik bu konuda cok iyidir kardesime yapmisti cok kolay gecmisti bir daha da tekrarlamadiYok kullanmadim.babam sonra geldi doktorun elinden aldi beni. Ankaraya gidioruz mevlut topbasa. Protologmus.
Kızlar çok ağrım var ya napicam bilmiyorum
Kızlar çok ağrım var ya napicam bilmiyorum
Kizlar merhaba. Bugun perinotologda kalp ile ilgili rutin kontrolum vardi. Cok şükür hersey iyi bebekte. Fakat benim kasintilarim nedeni ile cildiye ye gittim kan testi yaptilar kataciger enzimlerim com yukse 1201gibi bir deger. Sarilik testini bekliyorum.acil gastroentorolojiye gittim cuma tekrar test cumartesi tum vucut ultrason yapacak. Daha once boyle bir sorun yasayan varmi acaba bebege zarari ne olur henuz net bir cevap alamadim doktordan cumayi bekliyorum.
Canım alt ve ast değerleri mi yüksek
Tansiyonun nasıl
İnşallah bir şey yoktur doktorun seni rahatlatır cuma günü
Kizlar merhaba. Bugun perinotologda kalp ile ilgili rutin kontrolum vardi. Cok şükür hersey iyi bebekte. Fakat benim kasintilarim nedeni ile cildiye ye gittim kan testi yaptilar kataciger enzimlerim com yukse 1201gibi bir deger. Sarilik testini bekliyorum.acil gastroentorolojiye gittim cuma tekrar test cumartesi tum vucut ultrason yapacak. Daha once boyle bir sorun yasayan varmi acaba bebege zarari ne olur henuz net bir cevap alamadim doktordan cumayi bekliyorum.
Plasenta asagida oldugu zaman normal dogum olmaz. İlk once bebek degilde plesanta geldigi icin kanama olunur oda en tehlikeli iş allah korusun.Neden sezeryan olacaksın eğer yukarı çıkmazsa.
benim gibi çok tatlı yiyen ve fwci mide yanması çeken var mı ? Akşam yemeği yiyemeden mide yanmasından üstüne bide kustum..
Bende çok tatlı yemeye başladımbenim gibi çok tatlı yiyen ve fwci mide yanması çeken var mı ? Akşam yemeği yiyemeden mide yanmasından üstüne bide kustum..
Insallah canim. Benmde ufacik biseydi aci sanci yapmazdi. 3 gun icinde 3. Evreye ulasmisim. Soylemesi ayip popomda basparmagim kadar 3 tane meme var. Ve sancisi efsane. Bunu cekenler diyor ki dogum sancisi bunun yaninda bir hic. Benm agri esigim cok dusuktur. Annem de dioki allah seni doguma hazirlio. Ankaraya geldm ama oyle zor gecti yolculuk. Bayramin 2.gununden beri gunde 3 saat anca uyuyorum. Ama yolda da uyuyamadm ki hep uyurdum. Bu gece nasil gecicek blmiorum. Yarin 1 bucukta randevum var. Isin kotu yani kayseride de yarin perinatolog randevum vardi. 1 ay ugrasmistim dogumevinden o randevuyu alabilmek icin. Yapabilirse teyzem burda hemsire tahir burakmiydi neydi. O hastanede o ayarlayacak perinatologu. Allah kmseye dusmanima bile yasatmasin boyle bi aci. Insallah dogum sancilarimiz bunun binde biri kadar olur. Ilgi gosteren dua eden tum arkadaslara tesekkur ederim. Iyi ki varsinizOktivus çok geçmiş olsun ya,bi kaç gündür çektiklerini okuyorum inş bi an önce kurtulursun.bende de var ama o kadar ilerlememis benimki.cok zor valla
Canım inşallah yarın hepsi geçecekInsallah canim. Benmde ufacik biseydi aci sanci yapmazdi. 3 gun icinde 3. Evreye ulasmisim. Soylemesi ayip popomda basparmagim kadar 3 tane meme var. Ve sancisi efsane. Bunu cekenler diyor ki dogum sancisi bunun yaninda bir hic. Benm agri esigim cok dusuktur. Annem de dioki allah seni doguma hazirlio. Ankaraya geldm ama oyle zor gecti yolculuk. Bayramin 2.gununden beri gunde 3 saat anca uyuyorum. Ama yolda da uyuyamadm ki hep uyurdum. Bu gece nasil gecicek blmiorum. Yarin 1 bucukta randevum var. Isin kotu yani kayseride de yarin perinatolog randevum vardi. 1 ay ugrasmistim dogumevinden o randevuyu alabilmek icin. Yapabilirse teyzem burda hemsire tahir burakmiydi neydi. O hastanede o ayarlayacak perinatologu. Allah kmseye dusmanima bile yasatmasin boyle bi aci. Insallah dogum sancilarimiz bunun binde biri kadar olur. Ilgi gosteren dua eden tum arkadaslara tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz
Ve tabii ki sen de iyi ki varsın..Insallah canim. Benmde ufacik biseydi aci sanci yapmazdi. 3 gun icinde 3. Evreye ulasmisim. Soylemesi ayip popomda basparmagim kadar 3 tane meme var. Ve sancisi efsane. Bunu cekenler diyor ki dogum sancisi bunun yaninda bir hic. Benm agri esigim cok dusuktur. Annem de dioki allah seni doguma hazirlio. Ankaraya geldm ama oyle zor gecti yolculuk. Bayramin 2.gununden beri gunde 3 saat anca uyuyorum. Ama yolda da uyuyamadm ki hep uyurdum. Bu gece nasil gecicek blmiorum. Yarin 1 bucukta randevum var. Isin kotu yani kayseride de yarin perinatolog randevum vardi. 1 ay ugrasmistim dogumevinden o randevuyu alabilmek icin. Yapabilirse teyzem burda hemsire tahir burakmiydi neydi. O hastanede o ayarlayacak perinatologu. Allah kmseye dusmanima bile yasatmasin boyle bi aci. Insallah dogum sancilarimiz bunun binde biri kadar olur. Ilgi gosteren dua eden tum arkadaslara tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?