- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
Gormemisim canim galiba. Benm etrafimda da gidip memnun olan cok. Ama kotu tecrubeleri olan da yok diil. Bakalim nasil olcak
Bebekten bebege farkedebilir canım doğrukuzum ben 16. haftada hıssetmeye basaladım mınık mınık donk der gıbıydı sımdı oynadıgını hıssedıyorum bende de gobek cok 80 kusurla hamıle kaldım ama bebek ıle de alakalı olabılır bak bana erkek dedıler mesela erkek cocuk daha hareketlı olabılır bırde herkes de farklı olabılır dogal olarak senın ben kadar gobegın var mı :))) ya bırde aslında kasıklarının uzerındedır bebek cunku 15 . haftadan sonra yukarı cıkıyor ya sen oyle hıssedıyorsun belkı rahım genısledıgı ıcın . ve benım olan gobegım ıyıce belırgın oldu hamıle seklı aldım bayagı yanı
Dualarımız seninle canım allah acini dindirsin bi daha ayni acıyı yaşatmasın aminGunaydin kizlar ben yine hastanelerdeyim. Bugun annemin yillardir doktoru olan adama geldim. Meger dunki doktor halt etmis. Ufak bi operasyon gecirmeden gecmez dedi doktor. Bekliyorum. Cok korkuyorum. Daha once dikis attirmak icin bile anestezi almadm. Lokal yapicaklar ama inanilmaz korkuorum. Ama canm o kadar yanioki kacip gidemiorum da. Agzim yuzum yara doktu. Bana cok dua edin
Oktivus canım çok geçmiş olsun. Eğer Ankara yakınlarındaysan hemoroid için Dr.Mevlüt Topbaş'a gitmelisin. Hemoroid için bütün yakınlarım o adama gitti yatar kalkar dua ederler.netten bi araştır istersen adam ameliyat etmeden tek seferde hemoroidden kurtarıyor Allah'ın izniyle. Ne yaptığını da kimse bilmiyor
Görmemişsindir canın burnunda zaten inşallah senin için kurtuluş olur Mevlüt hocaGormemisim canim galiba. Benm etrafimda da gidip memnun olan cok. Ama kotu tecrubeleri olan da yok diil. Bakalim nasil olcak
Ya tetanoz aşısı yaptıranlar nası bu aşı ateş filan yapıyomuş agrı yapıyomuş dogru mu Allahım ignelerden nefret ediyoruummm
Valla hiç abartılacak bişey yok biraz yanıyo o kadar. Ama sen eşine naz yapmayı unutma arada ayy ayy ayy kolum oyy oyy oyy kolum de dur
kızlar merhaba dün tetanoz aşımı yaptırdımyaptırmaz olaydım keşke . Ölüyorum acısından , ağrısından . Canım hiç tatlı değildir , ağrı eşiğim yüksektir ama mahvetti beni . Kolumu oynatamıyorum resmen . Hep bir yanma , hep bir ağırlık . Dün evlilik yıldönümümüzdü dışarı bile çıkamadık ya .
Ya tetanoz aşısı yaptıranlar nası bu aşı ateş filan yapıyomuş agrı yapıyomuş dogru mu Allahım ignelerden nefret ediyoruummm
kızlar merhaba dün tetanoz aşımı yaptırdımyaptırmaz olaydım keşke . Ölüyorum acısından , ağrısından . Canım hiç tatlı değildir , ağrı eşiğim yüksektir ama mahvetti beni . Kolumu oynatamıyorum resmen . Hep bir yanma , hep bir ağırlık . Dün evlilik yıldönümümüzdü dışarı bile çıkamadık ya .
Canımmm, ben iğneden çok korkarım. Aynı gün hem kan aldırdım hem de aşı yaptırdım. İnan bana aşıyı hiç hissetmedim. Aynı gün ağrı da yapmadı çok. Ama ertesi sabah ağrı bir başladı, akşama kdr inletti beni. Ertesi gün normale döndü. Ateş hiç olmadı.
Şart mı ki ya yaptırmasak noluyo benim kuzenim hicbi sey yaptırmadı hicbi sey de olmadıhem 2. Dozu da varmıs bunun 2. Dozu yaptırmazsan hic yaptırmamıs gibi mi oluyo
Canım yaptırmayıp bişey yaşamayan da var, yaşayan da.. Biz sadece önlem alıyoruz. Yaptırsan ne olur ki? Sana ve bebeğine zararı yok. Bence risk almaya değmez. Ama sen bilirsin tabi. Tüm dozların yapılması gerekiyor.
Ama belki bende hic agrı olmaz dimii kesin olmycak inanıyorumm yaparım aslanım ben kaplanım heyt bana :))
Ya ağrı da kas ağrısı gibi.. Hani kolun bacağın tutulur da hareket ettiremezsin ya öyle. 1-2 gün sürüyor, sonra mis. Ben aşıdan çok korkardım şimdi en az korktuğum şey aşı oldu :) Kafam da rahat.
Benmki 3 gun agridiYa tetanoz aşısı yaptıranlar nası bu aşı ateş filan yapıyomuş agrı yapıyomuş dogru mu Allahım ignelerden nefret ediyoruummm
Insallah canim insallahMesajım bu :)
Görmemişsindir canın burnunda zaten inşallah senin için kurtuluş olur Mevlüt hoca
Anladım canııımm, gerci proluton igne de vurunmustum 4 tane o iğneye de cok agır,yaktı, cok agrıttı vs diyenler olmustu bende cok az agrı yaptı. Sanırm her vücutta farklı ya da yapan eller de cok onemli
Ben denedim ama nabzıma gore sallanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?