2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende fena grip oldum kızlar her yanım ağrıyor sadece parol içtim dün gece dayanamadım artık oda pek etki etmedi tabi ama yapcak birşey yok bana gezmek yaramıyor bunu anladım ankaraya gittim geldim hasta oldum bayram gezdim hasta oldum böyle çıtkırıldım değildim aslında hamileliğin etkisi sanırım he birde dün limon sıktım içtim yatıyorum sürekli halletmem gereken işlerim var beni bekliyor ama halim yok sgkya gitmem lazım,tiroid icin kan vermem lazım cuma da aşım var ohoo bugün hep yatıp dinlenmeliyim anca yarına buna şükür yine de napıyım

Ya tetanoz aşısı yaptıranlar nası bu aşı ateş filan yapıyomuş agrı yapıyomuş dogru mu Allahım ignelerden nefret ediyoruummm

Bebekten bebege farkedebilir canım doğru
Bende şuan 76lardayim göbeğim normal şuan bana cok kilolusun diyen olmadi ayimla uyumlu belkide ama asıl bundan sonra alicagimizdan nolur bilemiyorum
Belki canım asagida hissediyorum genelde plesanta düşüklüğü falanda yok yani bana öyle geliyorda olabilir zamanla artık

Dualarımız seninle canım allah acini dindirsin bi daha ayni acıyı yaşatmasın amin

Mesajım bu :)

Gormemisim canim galiba. Benm etrafimda da gidip memnun olan cok. Ama kotu tecrubeleri olan da yok diil. Bakalim nasil olcak
Görmemişsindir canın burnunda zaten inşallah senin için kurtuluş olur Mevlüt hoca

kızlar merhaba dün tetanoz aşımı yaptırdım yaptırmaz olaydım keşke . Ölüyorum acısından , ağrısından . Canım hiç tatlı değildir , ağrı eşiğim yüksektir ama mahvetti beni . Kolumu oynatamıyorum resmen . Hep bir yanma , hep bir ağırlık . Dün evlilik yıldönümümüzdü dışarı bile çıkamadık ya .

Valla hiç abartılacak bişey yok biraz yanıyo o kadar. Ama sen eşine naz yapmayı unutma arada ayy ayy ayy kolum oyy oyy oyy kolum de dur

super taktik :) ben baslarda aaaaaay doğuruyoruuuum diye bağırıyodum o kadar abartmısım bu naz olayını ama artık bıraktım 5.ayla beraber cunku erken dogum filan olsa Allah korusun yalancı çoban misali

Canımmm yarına hafifler. Benim de çok kötüydü, üzerimi bile değiştiremiyordum. Ertesi gün normale döndü.

Ya tetanoz aşısı yaptıranlar nası bu aşı ateş filan yapıyomuş agrı yapıyomuş dogru mu Allahım ignelerden nefret ediyoruummm

Canımmm, ben iğneden çok korkarım. Aynı gün hem kan aldırdım hem de aşı yaptırdım. İnan bana aşıyı hiç hissetmedim. Aynı gün ağrı da yapmadı çok. Ama ertesi sabah ağrı bir başladı, akşama kdr inletti beni. Ertesi gün normale döndü. Ateş hiç olmadı.

Ayy tam da ustune geldi zaten bi cesaret verilir belki diye buraya yazmıştım simdi daha cok korktuummm napcaaammmm

Şart mı ki ya yaptırmasak noluyo benim kuzenim hicbi sey yaptırmadı hicbi sey de olmadı hem 2. Dozu da varmıs bunun 2. Dozu yaptırmazsan hic yaptırmamıs gibi mi oluyo

Şart mı ki ya yaptırmasak noluyo benim kuzenim hicbi sey yaptırmadı hicbi sey de olmadı hem 2. Dozu da varmıs bunun 2. Dozu yaptırmazsan hic yaptırmamıs gibi mi oluyo

Canım yaptırmayıp bişey yaşamayan da var, yaşayan da.. Biz sadece önlem alıyoruz. Yaptırsan ne olur ki? Sana ve bebeğine zararı yok. Bence risk almaya değmez. Ama sen bilirsin tabi. Tüm dozların yapılması gerekiyor.

Ama belki bende hic agrı olmaz dimii kesin olmycak inanıyorumm yaparım aslanım ben kaplanım heyt bana :))

Ama belki bende hic agrı olmaz dimii kesin olmycak inanıyorumm yaparım aslanım ben kaplanım heyt bana :))

Ya ağrı da kas ağrısı gibi.. Hani kolun bacağın tutulur da hareket ettiremezsin ya öyle. 1-2 gün sürüyor, sonra mis. Ben aşıdan çok korkardım şimdi en az korktuğum şey aşı oldu :) Kafam da rahat.

Anladım canııımm, gerci proluton igne de vurunmustum 4 tane o iğneye de cok agır,yaktı, cok agrıttı vs diyenler olmustu bende cok az agrı yaptı. Sanırm her vücutta farklı ya da yapan eller de cok onemli

Anladım canııımm, gerci proluton igne de vurunmustum 4 tane o iğneye de cok agır,yaktı, cok agrıttı vs diyenler olmustu bende cok az agrı yaptı. Sanırm her vücutta farklı ya da yapan eller de cok onemli

Aynen öyle canımm, ben o iğneden 12 tane vuruldum, bana da çok ağrı yapmadı. Herşey bebeklerimiz için. Sağlıkla dünyaya gelmeleri için. Anayız biz katlancağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…