Gripten dolayi başım göğüs kafesim her yerim ağrıyor canım dayak yemiş gibiyim resmen dökülüyrumNeren ağrıyor canım
Doktorumla konustm sonradan canım burun tikanikligim icn okyanus suyu al dedi o ağrı yapar dedi birde günde iki tane parol icebilirsin dedi ama agri kesiciye fazla yuklenmicem aksam karabiberli sıcak corba ictim baya terledim limon sıkıp ictim bugün hala agrim var ama gecicek insaAllah yatıyorum hep halim yok zatenSelifor canım geçen hafta bende grip atlattım, nezle ile birlikte. Bana zencefil ve ihlamur iyi geldi günde 2 fincan taze taze.
2-3 kere ayak paça çorbası içtim güzel temiz bi corbacida. Yine köy tavugundan sebzeli bol limonlu acılı çorba. Bunlar bana çok ama çok iyi geldi.tabi 1 hafta dinlendim bol su içtim. Hamilelik te bağışıklık baskılandigi için böyle oluyor.bence tetenoz aşını da ya ertele ya yaptırma. Netice mikrop verecekler, vücut direncini dusukken çok zor olur.
Canım Allahım sifani vericek gecicek insaAllah bende gribim agrim var bu bile fazla geliyor seninkinin yanında hic yani sabir versin bol bol dayanma gücü versin kimimizin zor geçiyor iste hamileliği benimde direncim cok düştü sık hasta olur oldum ve annenin dediği gibi doguma hazırlık olarak imtihan etmistir belki Rabbim insaAllah ki kolay dogumlarimiz olsun saglikla o günlere erelim geçti kurtuldum mesajini görmek nasip olsun az daha sabırInsallah canim. Benmde ufacik biseydi aci sanci yapmazdi. 3 gun icinde 3. Evreye ulasmisim. Soylemesi ayip popomda basparmagim kadar 3 tane meme var. Ve sancisi efsane. Bunu cekenler diyor ki dogum sancisi bunun yaninda bir hic. Benm agri esigim cok dusuktur. Annem de dioki allah seni doguma hazirlio. Ankaraya geldm ama oyle zor gecti yolculuk. Bayramin 2.gununden beri gunde 3 saat anca uyuyorum. Ama yolda da uyuyamadm ki hep uyurdum. Bu gece nasil gecicek blmiorum. Yarin 1 bucukta randevum var. Isin kotu yani kayseride de yarin perinatolog randevum vardi. 1 ay ugrasmistim dogumevinden o randevuyu alabilmek icin. Yapabilirse teyzem burda hemsire tahir burakmiydi neydi. O hastanede o ayarlayacak perinatologu. Allah kmseye dusmanima bile yasatmasin boyle bi aci. Insallah dogum sancilarimiz bunun binde biri kadar olur. Ilgi gosteren dua eden tum arkadaslara tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz
21.haftaya başladım tetenos aşısı için geç mi kaldım acabahiçbirşey
Gripten dolayi başım göğüs kafesim her yerim ağrıyor canım dayak yemiş gibiyim resmen dökülüyrum
21.haftaya başladım tetenos aşısı için geç mi kaldım acaba
yok canım ben de 21. Haftada oldum sonraki 1 ay sonra21.haftaya başladım tetenos aşısı için geç mi kaldım acaba
21.haftaya başladım tetenos aşısı için geç mi kaldım acaba
geçmiş olsun canim benim rabbim şifanı versin inşallah, bebeğinide sağlığıyla kucağına almak nasıp olsunInsallah canim. Benmde ufacik biseydi aci sanci yapmazdi. 3 gun icinde 3. Evreye ulasmisim. Soylemesi ayip popomda basparmagim kadar 3 tane meme var. Ve sancisi efsane. Bunu cekenler diyor ki dogum sancisi bunun yaninda bir hic. Benm agri esigim cok dusuktur. Annem de dioki allah seni doguma hazirlio. Ankaraya geldm ama oyle zor gecti yolculuk. Bayramin 2.gununden beri gunde 3 saat anca uyuyorum. Ama yolda da uyuyamadm ki hep uyurdum. Bu gece nasil gecicek blmiorum. Yarin 1 bucukta randevum var. Isin kotu yani kayseride de yarin perinatolog randevum vardi. 1 ay ugrasmistim dogumevinden o randevuyu alabilmek icin. Yapabilirse teyzem burda hemsire tahir burakmiydi neydi. O hastanede o ayarlayacak perinatologu. Allah kmseye dusmanima bile yasatmasin boyle bi aci. Insallah dogum sancilarimiz bunun binde biri kadar olur. Ilgi gosteren dua eden tum arkadaslara tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz
Canım geçmiş olsun çok. Karabiberli ballı süt de iyi gelir gribe. Şifa olsun inşallahGripten dolayi başım göğüs kafesim her yerim ağrıyor canım dayak yemiş gibiyim resmen dökülüyrum
Sagol canım benim deniyim burun tıkanıklığı kötü ya nane yağı sürdum biraz rahatlatıyor sonra aynı dediğini deniyim insaAllah hemencik geçerÇok geçmiş olsun sinuslerini boşaltmak için 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karbonat koy karıştır burnuna çek çek sümkür çok iyi geliyor. Baş ağrına iyi gelir. Susuz kalmamaya dikkat et ve kendine direnme dinlen. İnşallah çabucak atlatırsın
Sağol canım benim simdi nanelimon icicem onuda denerim iyi gelsinde agridan halim kalmadı istahim gittiCanım geçmiş olsun çok. Karabiberli ballı süt de iyi gelir gribe. Şifa olsun inşallah
Insallah. Yatamiorumki oturdugum.yerde ancak. Bu geceyi de atlatirsam yarin kütük gibi uyyicam insallahCanım inşallah yarın hepsi geçecekKeşke biraz uyuyabilsen ne güzel olurdu.
Neren agrirsa canin orda iste. Sana da cok gecms olsun canim.Canım Allahım sifani vericek gecicek insaAllah bende gribim agrim var bu bile fazla geliyor seninkinin yanında hic yani sabir versin bol bol dayanma gücü versin kimimizin zor geçiyor iste hamileliği benimde direncim cok düştü sık hasta olur oldum ve annenin dediği gibi doguma hazırlık olarak imtihan etmistir belki Rabbim insaAllah ki kolay dogumlarimiz olsun saglikla o günlere erelim geçti kurtuldum mesajini görmek nasip olsun az daha sabır
Plasenta asagida oldugu zaman normal dogum olmaz. İlk once bebek degilde plesanta geldigi icin kanama olunur oda en tehlikeli iş allah korusun.
Ben yediklerime gore acayip midem yaniyor bazen.
Bende çok tatlı yemeye başladımkilo alıcam diye çok korkuyorum.. Canım az yiyince mide yanması da az oluyor yada olmuyor hiç.
Doktorumla konustm sonradan canım burun tikanikligim icn okyanus suyu al dedi o ağrı yapar dedi birde günde iki tane parol icebilirsin dedi ama agri kesiciye fazla yuklenmicem aksam karabiberli sıcak corba ictim baya terledim limon sıkıp ictim bugün hala agrim var ama gecicek insaAllah yatıyorum hep halim yok zaten
Yarin arayıp sorayim o zaman canım böyle böyle diye baska gün verir belki sağolasın
Plasenta asagida oldugu zaman normal dogum olmaz. İlk once bebek degilde plesanta geldigi icin kanama olunur oda en tehlikeli iş allah korusun.
Plesenta ile bebeğin eşi aynı şey değil mi ben öyle sanıyordumPlesenta bebepin içinde olduğu kese
Eşi ile karıştırmış olabilir misn ?
Çünkü bizim aksine erken Doğum riskimiz var genelde doktorlar öyle der ama ilk doğumunu 39.haftada yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?