Değil canım dediğim gibi eşi önde olursa sezeryan olur bana kızımda öyle dedi başka doktor inansam normal Doğum yapmayacaktım kendi doktorum geldi öyle Doğuma gittim
Arkadaşlar tabiki plasenta ile bebeğin eşi aynı şey..bebeğin içinde olduğu şey kese..kesenin içinde de amniyon sıvısı var..plasenta yani bebeğin eşi rahim ağzını tamamen kapatıyorsa bu durum için plasenta previa deniyor ve tek yol sezaryen. Plasentanin rahim ağzını kısmen kapatması ya da eşikte olmasına totalis deniyor.bu durumda duruma göre normal doğum denenebilir. Zaten ilerleyen haftalarda genelde kısmen kapatanlar yukarı çıkıyormuş. Benimde mesela kısmen kapatıyor. Doktor 28.haftaya kadar toplayabilir dedi
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Ay bu boğaz ağrısı ne çok yordu beni yaa çok şükür bunda yarın bebişimi görme günü Oktivus
sen nasıl oldun canım Sselifor
peki sen canım biraz daha toparlayabildin mi
Ay bu boğaz ağrısı ne çok yordu beni yaa çok şükür bunda yarın bebişimi görme günü Oktivus
sen nasıl oldun canım Sselifor
peki sen canım biraz daha toparlayabildin mi
Gunaydin herkese kizlar... Bugun ki dr. randevum iptal oldu. aksam doktordan aradılar. Babasi vefat etmiş. isterseniz baska bir doktora yazalim dediler bende kabul etmedim.haftaya kaldık.
Gunaydin kizlar. Smdi zekai tahir burak die bi hastane var ankara da ona geldik. Ayrintili icin. Ne kadar basit aslinda ayrintili icin sira almak ama ozellikle surunduruolar bizleri. Bunu halleder ogleden sonra da operasyon gecirirsem rahatlicam insallah
Bebekten bebege farkedebilir canım doğru
Bende şuan 76lardayim göbeğim normal şuan bana cok kilolusun diyen olmadi ayimla uyumlu belkide ama asıl bundan sonra alicagimizdan nolur bilemiyorum
Belki canım asagida hissediyorum genelde plesanta düşüklüğü falanda yok yani bana öyle geliyorda olabilir zamanla artık
aynen kuzum senın de ılk bebegın bıraz gec hıssedebılırsın o yuzden takma kafana hıc ben kıloluyum kesın hıssetmem dıyordum dusun ıcın rahat olsun saglıklı olsunlarda hareketlerını gec hıssedelım hem senınkı kız agırbaslıdır o :)
gunaydın kızlar naıslsınız ben dun tetanoz asımın ılk olanını yaptırdım ıkıncısı bır ay sonra ımıs hafıf agrıyor kolum ınsallah artmaz :) bu arada bana decavit dı sanırım vıtamın verdıler ıkı kutu bıırı damla bırı tablet kendı doktoruma sordum gerek yok kullanmana dedı degerlerım ıyı dıye sanırım ama kullanan var mı sızlere de verdıler mı bakanlık zorunlu tutuyormus dedıler