2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Insallah. Yatamiorumki oturdugum.yerde ancak. Bu geceyi de atlatirsam yarin kütük gibi uyyicam insallah

Neren agrirsa canin orda iste. Sana da cok gecms olsun canim.
Sağol canım Allahim sifa versin ikimize ve sifa bekleyen herkese

Arkadaşlar tabiki plasenta ile bebeğin eşi aynı şey..bebeğin içinde olduğu şey kese..kesenin içinde de amniyon sıvısı var..plasenta yani bebeğin eşi rahim ağzını tamamen kapatıyorsa bu durum için plasenta previa deniyor ve tek yol sezaryen. Plasentanin rahim ağzını kısmen kapatması ya da eşikte olmasına totalis deniyor.bu durumda duruma göre normal doğum denenebilir. Zaten ilerleyen haftalarda genelde kısmen kapatanlar yukarı çıkıyormuş. Benimde mesela kısmen kapatıyor. Doktor 28.haftaya kadar toplayabilir dedi

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ya tetanoz aşısı yaptıranlar nası bu aşı ateş filan yapıyomuş agrı yapıyomuş dogru mu Allahım ignelerden nefret ediyoruummm
bende ateş halsizlik vs olmadı canım. sadece aşı yaptırdıktan sonraki 2 gün kolumu kaldırırken o bölgede ağrı oldu o kadar.

Gunaydin kizlar. Smdi zekai tahir burak die bi hastane var ankara da ona geldik. Ayrintili icin. Ne kadar basit aslinda ayrintili icin sira almak ama ozellikle surunduruolar bizleri. Bunu halleder ogleden sonra da operasyon gecirirsem rahatlicam insallah

aynen kuzum senın de ılk bebegın bıraz gec hıssedebılırsın o yuzden takma kafana hıc ben kıloluyum kesın hıssetmem dıyordum dusun ıcın rahat olsun saglıklı olsunlarda hareketlerını gec hıssedelım hem senınkı kız agırbaslıdır o :)

gunaydın kızlar naıslsınız ben dun tetanoz asımın ılk olanını yaptırdım ıkıncısı bır ay sonra ımıs hafıf agrıyor kolum ınsallah artmaz :) bu arada bana decavit dı sanırım vıtamın verdıler ıkı kutu bıırı damla bırı tablet kendı doktoruma sordum gerek yok kullanmana dedı degerlerım ıyı dıye sanırım ama kullanan var mı sızlere de verdıler mı bakanlık zorunlu tutuyormus dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…