2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar gebelik eğitiminde doktorlar bize yoğurdu evde yapın ama pastörize süt ile yapın, açık sütler hamileler için fazla bakterili demişlerdi ve kesinlikle bu şekilde yapın dediler. Hani bizim tercihiniz en bırakmadılar yani.

bende ayni senin gibi hissediyorum. 5 yil basbasaydik. Smdi nasil olcak neler degiscek cok merakli ve endiseliyim. Rahatliga alismisim. Omzuma koca bi sorumluluk yukleniorum. Ya altindan kalkamazsam die korkuorum.
Annem der ki ;bebek kendine baktirir arada hatalar yapsak da eninde sonunda oğretiyor onlar kendilerine baktirmayi hiccc endiselenme

eymir var odtüde
yeşil vadi var hacettepe
goksu var eryaman
dikmen vadisi var dikmen :)
Ben de kendi imkanimla yapacagim eşim çok iyi fotoraf çeker...dün trendyoldan hamile çekimi icin tullu falan bi elbise aldim.evim dikmen vadisine yuruyerek 5 dk ama ben eymir mi dikmen vadisi mi karar vermedim....çekim icin dikmen vadisi daha uygun gibi.....diyor eşim

Ben astronot tulum çorap bez göğüs ucu kremi islsk mendil emzik anakucagi ve kendime hamile cekimi icin elbise hepsini trendyoldan aldim çok çok uyguna geldi ...25 tl indirimleri de kullandim.....tavsiye ederim bi bakin

Bu çok guzel bende kisa mavi bisey aldim.

Ayni agri bende de var ....cok yorulursam kasiliyor....

Oğlu olacak anneler sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz.
Özellikle yenidoğan sünneti hakkında araştırmalarıma göre biraz bilgi vereyim (çokta emin olmadan söyleyim )

Doğar doğmaz 24 saat içinde yaptırılır ise hiç uyuşturulmuyormuş bebek acı eşiği çok yüksekmiş bu nedenle krem , anestezi gerekli değil 2-3 gün içinde de toparlıyormuş

İlk 6 içinde yapılırsa anestezi almadan kremle lokal yapılıyormuş.

Sonrası zaten anestezi ile yapılıyor yada bölgesel lokal..

Fikrim ise doğar doğmaz yapılmasından yana hastanede hemen yapılsın çıkalım istiyorum bunun için gittiğimde doktorum ile konulacağım gerekirse ilgili doktora yönlendirir fikir almam lazım

Benim okudugum bir kaynakta(bu konuda taninmis uzmanlardan birinin sitesi) dogrusunun 7-10 gunluk iken yapilmasi gerektigi yaziyor.
Insallah doguma kadar dr umdan guvendigi bir cocuk dr u referansi alirsam ona sorarim artik. Galiba cesitli fikirler var o konuda da. Ama esimi ufak ufak isliyorum yenidogan sunnetinin yararlari hakkinda

Ben de yarim saat kadar once bacagimda olusan kasilmayla uyandim. Halbuki maden suyu ve muz yiyorum. Kac gundur rahattim, oh cekiyordum buldum sifasini diye. Dun yarim bir muz yemistim, ondan mi tekrarladi acaba?

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Haftasonu geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…