Kızlar gebelik eğitiminde doktorlar bize yoğurdu evde yapın ama pastörize süt ile yapın, açık sütler hamileler için fazla bakterili demişlerdi ve kesinlikle bu şekilde yapın dediler. Hani bizim tercihiniz en bırakmadılar yani.
bende ayni senin gibi hissediyorum. 5 yil basbasaydik. Smdi nasil olcak neler degiscek cok merakli ve endiseliyim. Rahatliga alismisim. Omzuma koca bi sorumluluk yukleniorum. Ya altindan kalkamazsam die korkuorum.
Ben de kendi imkanimla yapacagim eşim çok iyi fotoraf çeker...dün trendyoldan hamile çekimi icin tullu falan bi elbise aldim.evim dikmen vadisine yuruyerek 5 dk ama ben eymir mi dikmen vadisi mi karar vermedim....çekim icin dikmen vadisi daha uygun gibi.....diyor eşim
Burası daha aktif diye buraya yazayım. Kızlar trendyolda çok güzel indirimler var. Carters ikili battaniyeleri 55-59 arası, mothercare ve chiccoda da indirim var üstelik 25 lira indirim kodu da kullanabiliyoruz. Bir göz atmak da fayda var.
Ben astronot tulum çorap bez göğüs ucu kremi islsk mendil emzik anakucagi ve kendime hamile cekimi icin elbise hepsini trendyoldan aldim çok çok uyguna geldi ...25 tl indirimleri de kullandim.....tavsiye ederim bi bakin
Eki Görüntüle 2044974
Yeni elbise almak istemiyorum zor da olsa buna sıgdım cook eski elbisem kendisi :) kızlar yorum yapar mısınıız ekim gibi (tabi icine sıgabilirsem:)) Ankara'da dıs cekim icin açık mı ? Bi de kırmızı elbisem var ama o cok kadın kadın duruyor onu dusunmuyorum oyle vamp bir kadın degilim
Canım o bende de var evde yürürken bile oluyor. kasıklarımla ayaklarımın birleştiği yerler acıyor resmen. birde yürüme 20 dk geçince karnımın alt kısımları acıyor birden şişti göbeğim ondan mı bilmem.
Kızlaaarrrr hepinizi coook öpüyorum, çoktandır giremedim, okuyamadım da, umarım herkes iyidir, benim tarafta simdilik her sey yolunda, kızımız çok hareketli, iyi gecelerrr :*
Kızlaaarrrr hepinizi coook öpüyorum, çoktandır giremedim, okuyamadım da, umarım herkes iyidir, benim tarafta simdilik her sey yolunda, kızımız çok hareketli, iyi gecelerrr :*
Oğlu olacak anneler sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz.
Özellikle yenidoğan sünneti hakkında araştırmalarıma göre biraz bilgi vereyim (çokta emin olmadan söyleyim )
Doğar doğmaz 24 saat içinde yaptırılır ise hiç uyuşturulmuyormuş bebek acı eşiği çok yüksekmiş bu nedenle krem , anestezi gerekli değil 2-3 gün içinde de toparlıyormuş
İlk 6 içinde yapılırsa anestezi almadan kremle lokal yapılıyormuş.
Sonrası zaten anestezi ile yapılıyor yada bölgesel lokal..
Fikrim ise doğar doğmaz yapılmasından yana hastanede hemen yapılsın çıkalım istiyorum bunun için gittiğimde doktorum ile konulacağım gerekirse ilgili doktora yönlendirir fikir almam lazım
Oğlu olacak anneler sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz.
Özellikle yenidoğan sünneti hakkında araştırmalarıma göre biraz bilgi vereyim (çokta emin olmadan söyleyim )
Doğar doğmaz 24 saat içinde yaptırılır ise hiç uyuşturulmuyormuş bebek acı eşiği çok yüksekmiş bu nedenle krem , anestezi gerekli değil 2-3 gün içinde de toparlıyormuş
İlk 6 içinde yapılırsa anestezi almadan kremle lokal yapılıyormuş.
Sonrası zaten anestezi ile yapılıyor yada bölgesel lokal..
Fikrim ise doğar doğmaz yapılmasından yana hastanede hemen yapılsın çıkalım istiyorum bunun için gittiğimde doktorum ile konulacağım gerekirse ilgili doktora yönlendirir fikir almam lazım
Benim okudugum bir kaynakta(bu konuda taninmis uzmanlardan birinin sitesi) dogrusunun 7-10 gunluk iken yapilmasi gerektigi yaziyor.
Insallah doguma kadar dr umdan guvendigi bir cocuk dr u referansi alirsam ona sorarim artik. Galiba cesitli fikirler var o konuda da. Ama esimi ufak ufak isliyorum yenidogan sunnetinin yararlari hakkinda
Bu gece sendenim canim :)
Ansizin kalktim sabaha kadar da uyuyabilecegimi hic zannetmiyorum.
Ama sen her gece genelde ayaktasin galiba di mi uyku tutmama msjlarini genelde sabah goruyorum :)
Ben de yarim saat kadar once bacagimda olusan kasilmayla uyandim. Halbuki maden suyu ve muz yiyorum. Kac gundur rahattim, oh cekiyordum buldum sifasini diye. Dun yarim bir muz yemistim, ondan mi tekrarladi acaba?
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Haftasonu geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size