2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canm yüreğini ferah tut bana da 1hafta önce kalbinde delikler görüyoruz dediler net degil tabi benm icim rahat Allah'ın izniyle bisey çıkmayacak sen de ferah tut dua et insallah guzel olacak her şeyy
inşallah bebislerimizin güzel haberlerini alırız canım kalp te problem görüyorum dedi emin olmak için 2 hafta sonraya çağırdı açıklamada yapmadı mesaisi bitti son hastası bendim bide internet üzerinden arama yaptım ama bisey bulamadim

Bakma bakma netten zaten orda hep en kötü senaryolar var. Isalalh sen en ii sonucu alcan korkma oda hisseder korkunu. Isallaj bol bol dua etcez 2 hafta sonra gidince yok bir problem dicek doktor isalalh

Bakma bakma netten zaten orda hep en kötü senaryolar var. Isalalh sen en ii sonucu alcan korkma oda hisseder korkunu. Isallaj bol bol dua etcez 2 hafta sonra gidince yok bir problem dicek doktor isalalh
İnşallah iyi haberler alırım netten bankayı da bıraktım zaten sinirlerimi bozuyor dediğin gibi hep en kötüyü anlatıyor çok tesekkur ederim burdada sıkıntımı anlatmasam kafayı yerim heralde kimseyle konuşmuyorum çünkü bilip bilmeden canini sıkıyorlar sizde olmasanız napardim acaba

Kızlar moralim bozuldu az önce bir kadınla karşılaştım kasımda doğuracakmış. Onun kardeşi de benim gibi hamileyken antibiyotik yemiş ve bebeğin gözleri kör doğmuş. Doktoru antibiyotikten demiş. Defalarca ameliyattan sonra bir gözü azıcık görüyormuş. Bana niye içtin falan dedi. Eve gelene kadar ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra ev sahibim çocuğun anne babasının akraba olduğunu bozukluğun akraba evliliğinden olduğunu söyledi. Valla göğsüme öküz oturmuş gibi.. Öff ya

Ozur diliyorum ama b ile baslayan seyi yemis o kadin. Terbiyesiz. Allah askina oyle bisi olsa doktorun sana verir miydi o antibiyotigi. Doktordan daha doktor bizim millet. Buna takilma allah askina. Azck akli olsa hamile kadina bunun soylenmeyecegini bilir. Herkes fiktini kendine saklasin

Icini ferah tut doktor vermisse hamile oldugunu bile bile bebegine zarar verecegini sanmam hamileligini bilmeden ilac kullanan birsürü bayan var

İyi akşamlar oğluşumun teyzeleri Bugün teeee medipol megaya gittik sonunda. Muayeneye. Doktoru sevdim ama doktor bile diyo ki siz o kadar uzaktan niye geleceksiniz işiniz mi yok ben olsam üşenirim diyor bizde burası tavsiye edildi, annemde yakın oturuyor buraya falan dedim amaaannn boşverin karşıda ki medipole gidin yorulmazsınız diyor.. Kadın bile acıdı halimize, 50 km yol kolay değil Neyse kızlar geçen hafta cuma ayrıntılıya girmiştim bakın sadece 7 gün geçti ve biricik oğluşum o zaman 370 grdı şimdi olmuş 505 gr, boyu 24,5 cmdi şimdi olmuş 28 cm... Ben şok Nasıl bu kadar hızlı büyürler Maşallah Barekallah.. Bebiş sağlıklı çok şükür.. Bide ben telimi evde unutmuşum ancak geldik eve hemen yemek koydum uzandım.. Sizler nasılsınız gençlik? Gece olunca bugün neler yazmışsınız okuyacam hep inşallah

Hee bide kızlar birincisi kadın beni tartmadı, ben kilo konusunu açtım yine tartmadı bende kurcalamadım İkincisi şeker yükleme testini sordum dedi ki bir ay sonra sen açlık tokluk kan şekerine baktır normal çıkarsa şeker yükleme yaptırma ben herkese yaptırmıyorum dedi. Daha bi mutlu oldum. Halbuki ben yaptırmayı düşünüyordum ama bu kadın da baya tavsiye edilen biri zaten en yoğun doktor sanırım, güvendim yani.

Bu bizim milletimiz herşeyin en iyisini kendilerinin bildiğini zannediyorlar doktor sana bunu vermiş kullan diye bebeğe zararı olacağını bilse vermez zaten sana bahsettiği kişinin belki başka bi problemi vardı ne biliyor belki genetik bi şey hem hamile kadına boyle soylenmesi çok büyük saçmalık sen canını sıkma bebeğin iyidir böyle kendini bilmez insanlara hele hhi bakma tersle gitsin

Valla kullanmadan önce de bayağı araştırmıştım. Kullanmamak daha zararlı dedi doktor. Hatta iki doktora sormuştum. Şimdi eşim üniversiteden biriyle konuşturdu beni. O da hamilelik için zararlı bir antibiyotiği bile yesen ilk dönemde düşük son dönemde erken doğumu tetikleyebilir ama bu da sadece bir ihtimal dedi.

Herkes birinden birşeyler duyup canını sıkıyor , üzülüyor hatta bence boşu boşuna kendine ilaç yazdırmak isteyen bile var boşunuza tatlı canlarınızı sıkmayın bende herşeye zırlıyorum elimde değil ama genelde kendi kendime yapıyorum bunu.. ne kadar az evham o kadar çok huzur gerçekten. Ben şimdi kendimi yazsam buraya vallahi toplanır beni haşlarsınız ben eşime bile öyle diyprum kk dakiler görseler beni vallahi silkelerler diye :) örnek vereyim temizlik falan geçtim , geçtiğimiz cumaya kadar ki yine arada bir de olsa olacak , eşim yarış motoru kullanıyor onunla beraber kaskımı takıp pıtır pıtır 1000 lik motorla dışarı çıkıyorum tabi ki önce tedbir sonra Allah'ıma emanetiz ama bazı şeyler olacaksa oturduğumuz yerden de olacaktır. Biliyorum şimdi ayyy diye iç çekeceksiniz , bende diyorum kızıma anlatıcam ilerde sana hamileyken motor tepesindeydim diye :) tabi bütün akrabalar artık bırakın şu motoru diyorlar eşimde satmaya karar verdi vallahi benim daha çok içim gidiyor. Hadi şimdi üzüntüleri bırakın ne deliler var diye düşünüp ben iyiyim deyin :))) Bize de dua etmeyi unutmayın

Seviyordur annesi benim ki 24 haftalık oldu ancak hareketlerini net olarak hissetmeye başladım. Sende hissetmeye başladın mi:)

Tabii tabii Allaha Şükür hareketlerini hissediyorum ama kumanda konusu hala sıkıntı hahaha:)

Su an uzanmış karnimda kumanda ile oğlummmmmm zıplat oglummmmmm oglummmmmm diye bagiriyorum komşu duymaz inşallah bu deli ne diyor diyecek hahahah :)

Daha önceki yaşanmışlıklar insanı çok etkiliyor ama sağlıklı evlatları olan kadınların büyük çoğunlu öncesinde düşükleri olan kadınlar. Sen hiç bağdaştırma dua et ve içini ferah tut. Senin ki muhtemelen çok çok küçük ihtimal, kaldı ki çocuğun down sendromlu olacak denen kaç kişi sağlıklı çocuk doğuruyor. Tıpta kesinlik yoktur derler ya kaç örneği var. Senin kuzun zaten sağlıklı inşallah

Canım ben de cumartesi ayrıntılı gitmiştim perşembe kendi doktoruma kilo hemen oynamış ama ben biraz da cihaz farkı diyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…