- 31 Ağustos 2016
- 385
- 485
- 103
- 30
inşallah bebislerimizin güzel haberlerini alırız canım kalp te problem görüyorum dedi emin olmak için 2 hafta sonraya çağırdı açıklamada yapmadı mesaisi bitti son hastası bendim bide internet üzerinden arama yaptım ama bisey bulamadimCanm yüreğini ferah tut bana da 1hafta önce kalbinde delikler görüyoruz dediler net degil tabi benm icim rahat Allah'ın izniyle bisey çıkmayacak sen de ferah tut dua et insallah guzel olacak her şeyy
Kiz allah seni neetmesinÇılgınlık yapıp stetoskop denen şeyi aldım ama bir halt duyamadım pes etmicem denemeye devam elbet duyarım yağlı göbeğimden çocuğuma ulasamiyor galiba ses iletimi
Dolastim biraz yoruldu galiba dinlenmeye çekildi hareket hissettiğimde deniyicem tekrarKiz allah seni neetmesingece dinle gece.
Bakma bakma netten zaten orda hep en kötü senaryolar var. Isalalh sen en ii sonucu alcan korkma oda hisseder korkunu. Isallaj bol bol dua etcez 2 hafta sonra gidince yok bir problem dicek doktor isalalhinşallah bebislerimizin güzel haberlerini alırız canım kalp te problem görüyorum dedi emin olmak için 2 hafta sonraya çağırdı açıklamada yapmadı mesaisi bitti son hastası bendim bide internet üzerinden arama yaptım ama bisey bulamadim
Seviyordur annesi benim ki 24 haftalık oldu ancak hareketlerini net olarak hissetmeye başladım. Sende hissetmeye başladın mi:)Benimki sanırım kumanda sevmiyor hahahahah yine de akşam deneyim tekrar :)
İnşallah iyi haberler alırım netten bankayı da bıraktım zaten sinirlerimi bozuyor dediğin gibi hep en kötüyü anlatıyor çok tesekkur ederim burdada sıkıntımı anlatmasam kafayı yerim heralde kimseyle konuşmuyorum çünkü bilip bilmeden canini sıkıyorlar sizde olmasanız napardim acabaBakma bakma netten zaten orda hep en kötü senaryolar var. Isalalh sen en ii sonucu alcan korkma oda hisseder korkunu. Isallaj bol bol dua etcez 2 hafta sonra gidince yok bir problem dicek doktor isalalh
Ozur diliyorum ama b ile baslayan seyi yemis o kadin. Terbiyesiz. Allah askina oyle bisi olsa doktorun sana verir miydi o antibiyotigi. Doktordan daha doktor bizim millet. Buna takilma allah askina. Azck akli olsa hamile kadina bunun soylenmeyecegini bilir. Herkes fiktini kendine saklasinKızlar moralim bozuldu az önce bir kadınla karşılaştım kasımda doğuracakmış. Onun kardeşi de benim gibi hamileyken antibiyotik yemiş ve bebeğin gözleri kör doğmuş. Doktoru antibiyotikten demiş. Defalarca ameliyattan sonra bir gözü azıcık görüyormuş. Bana niye içtin falan dedi. Eve gelene kadar ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra ev sahibim çocuğun anne babasının akraba olduğunu bozukluğun akraba evliliğinden olduğunu söyledi. Valla göğsüme öküz oturmuş gibi.. Öff ya
Icini ferah tut doktor vermisse hamile oldugunu bile bile bebegine zarar verecegini sanmam hamileligini bilmeden ilac kullanan birsürü bayan varKızlar moralim bozuldu az önce bir kadınla karşılaştım kasımda doğuracakmış. Onun kardeşi de benim gibi hamileyken antibiyotik yemiş ve bebeğin gözleri kör doğmuş. Doktoru antibiyotikten demiş. Defalarca ameliyattan sonra bir gözü azıcık görüyormuş. Bana niye içtin falan dedi. Eve gelene kadar ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra ev sahibim çocuğun anne babasının akraba olduğunu bozukluğun akraba evliliğinden olduğunu söyledi. Valla göğsüme öküz oturmuş gibi.. Öff ya
Bu bizim milletimiz herşeyin en iyisini kendilerinin bildiğini zannediyorlar doktor sana bunu vermiş kullan diye bebeğe zararı olacağını bilse vermez zaten sana bahsettiği kişinin belki başka bi problemi vardı ne biliyor belki genetik bi şey hem hamile kadına boyle soylenmesi çok büyük saçmalık sen canını sıkma bebeğin iyidir böyle kendini bilmez insanlara hele hhi bakma tersle gitsinKızlar moralim bozuldu az önce bir kadınla karşılaştım kasımda doğuracakmış. Onun kardeşi de benim gibi hamileyken antibiyotik yemiş ve bebeğin gözleri kör doğmuş. Doktoru antibiyotikten demiş. Defalarca ameliyattan sonra bir gözü azıcık görüyormuş. Bana niye içtin falan dedi. Eve gelene kadar ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra ev sahibim çocuğun anne babasının akraba olduğunu bozukluğun akraba evliliğinden olduğunu söyledi. Valla göğsüme öküz oturmuş gibi.. Öff ya
Ozur diliyorum ama b ile baslayan seyi yemis o kadin. Terbiyesiz. Allah askina oyle bisi olsa doktorun sana verir miydi o antibiyotigi. Doktordan daha doktor bizim millet. Buna takilma allah askina. Azck akli olsa hamile kadina bunun soylenmeyecegini bilir. Herkes fiktini kendine saklasin
Yerim onu yaa maşallah çok güzelTeyzeleri buda benim oğluşum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Seviyordur annesi benim ki 24 haftalık oldu ancak hareketlerini net olarak hissetmeye başladım. Sende hissetmeye başladın mi:)
Daha önceki yaşanmışlıklar insanı çok etkiliyor ama sağlıklı evlatları olan kadınların büyük çoğunlu öncesinde düşükleri olan kadınlar. Sen hiç bağdaştırma dua et ve içini ferah tut. Senin ki muhtemelen çok çok küçük ihtimal, kaldı ki çocuğun down sendromlu olacak denen kaç kişi sağlıklı çocuk doğuruyor. Tıpta kesinlik yoktur derler ya kaç örneği var. Senin kuzun zaten sağlıklı inşallahsağol canım yarın başka Bi hastaneye ayrı Bi doktora gitmeyi düşünüyorum zaten kötü düşünmek istemiyorum ama bundan önceki gebeliğimde de ikizlerimi kaybetmiştim ister istemez aklım Oray'a kayıyor
İyi akşamlar oğluşumun teyzeleriBugün teeee medipol megaya gittik sonunda. Muayeneye. Doktoru sevdim ama doktor bile diyo ki siz o kadar uzaktan niye geleceksiniz işiniz mi yok ben olsam üşenirim diyor bizde burası tavsiye edildi, annemde yakın oturuyor buraya falan dedim amaaannn boşverin karşıda ki medipole gidin yorulmazsınız diyor.. Kadın bile acıdı halimize, 50 km yol kolay değil Neyse kızlar geçen hafta cuma ayrıntılıya girmiştim bakın sadece 7 gün geçti ve biricik oğluşum o zaman 370 grdı şimdi olmuş 505 gr, boyu 24,5 cmdi şimdi olmuş 28 cm... Ben şok Nasıl bu kadar hızlı büyürler Maşallah Barekallah.. Bebiş sağlıklı çok şükür.. Bide ben telimi evde unutmuşum ancak geldik eve hemen yemek koydum uzandım.. Sizler nasılsınız gençlik? Gece olunca bugün neler yazmışsınız okuyacam hep inşallah
Benim de gözlerim dolmuştuay yalnız bende suan okurken agladım yemın ederım bı kac gundur cok duygusalım ben yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?