2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de yarim saat kadar once bacagimda olusan kasilmayla uyandim. Halbuki maden suyu ve muz yiyorum. Kac gundur rahattim, oh cekiyordum buldum sifasini diye. Dun yarim bir muz yemistim, ondan mi tekrarladi acaba?

Canım doktorunla konuş magnezyum versin iyi gelir belki inşalah

Benim okudugum kaynakta da 3. Gun ve 10. Gun arasinin rn uygun oldugu yaziyodu. Bende kocami yavastan isliyorum yaptiralim hemen diye

Günaydin kizlar bende yakin bir arkadasim çocuk doktoru ona sorup buraya yazacağim bende erkek annesi olacağim çok merak ediyorum bu konuyu erken yaptirilmasi çok doğruymuş.....gecen sy 7 yasindaki yigenim oldu çok dikinti cekti çocuk annesi de çok pişman surekli bebekken yaptur diyor

Azıcık daha sabret, bu kez o bağırmaya başlayacak anne kumanda koyy, anneeee diye:)))

Bende bunu düşündüm yaptırmakta istiyordum aslında ama enfeksiyon riskinden korktum. Birde eşim sünnetin erkekler için önemli bir anı olduğunu ilerde hatırlamasının onun için daha güzel olacağını falan söyledi. Velhasılkelam kararsızım

Nasil guzrl bi ani olabilor ki ay cok korkutucu

Bu gece sendenim canim :)
Ansizin kalktim sabaha kadar da uyuyabilecegimi hic zannetmiyorum.
Ama sen her gece genelde ayaktasin galiba di mi uyku tutmama msjlarini genelde sabah goruyorum :)
Ewet canim nedendir bilmiyorum oyle cok uyuyamiyorum ogluma hamileyken 9 ay yattim nerdeyse bunda niye oyle uyumuyorum bilmiyorum cok ararim bu uykuyu ben

Canim hamgi antibiyotigi kullandin bilmiyorum ama penisilin grubu antibiyotikler gebelikte guvenli antibiyotiklerdir ben daha ilk aylarda 11 tane antibiyotik igne vuruldum doktor guvenmese zaten vermez bakma sen o sehir efsanelerine hicbisey eskisi gibi degil artik

Merhaba kızlar hamile destek bandım geldi. Çookkk rahattt. Sürekli ellerimle karnımı tutarak yürüyor gibiyim. Fazla yürüyünce karnımın altında oluşan kasık ağrısı oluşmadı hala. Ve en güzeli belimdeki rahatlık. Karnım öne çekmiyor ve daha dik yürüyorum. Eve gidince size resim de atarım. Reklamındaki gibi kalın kaba değil. L beden aldığım da iyi olmuş M alsam tam olurdu bunu son aylarda da rahatça kullanırım zaten ayarlanabiliyor sıkılığı..

Merhaba kizlar dun seker testi yaptırdım tokluk 151.sekerim yuksek cikti pazartesi tekrarlayacagim testi insallah gebelik sekerim cikmaz.bebisimde 1 2 hafta onde gidiyormus 693 gr olmus.bebegin önden gitmesi sekerden kaynakli olabilir mi ki

Hijyenik acidan cok saglikli. Boylelikle idrar yolu enfeksiyonlarina karsi koruyor ve o sunnet derisinin ozel olarak ovalanip itilmesine gerek kalmadan penise yapismasini onluyor.
Bakalim tabi tek basima karar veremesem de esime hep yararlarindan bahsediyorum simdilik bakariz diyor :)

Ankarada panolarda görüyordum hosgeldin bebek diye anlam verememistim buymus haaaa

Çok sağol canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…