2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar merhaba; dogum parası dogum yardımı vs ile ilgili bilginiz var mi
Ben ilk doğumda almadım o zaman yoktu çünkü ama 2015te ve sonrasında doğum yapanlar sosyal hizmetler vakfına doğum raporunu veriyor sira bekliyor sonra gidip pttden parasını alıyormuş canım 2 ay içinde öyle dediler

Merhaba kizlar dun seker testi yaptırdım tokluk 151.sekerim yuksek cikti pazartesi tekrarlayacagim testi insallah gebelik sekerim cikmaz.bebisimde 1 2 hafta onde gidiyormus 693 gr olmus.bebegin önden gitmesi sekerden kaynakli olabilir mi ki

Canim benim oglumda iki hafta onden gidiyor aclik 90 tokluk 110 cikti sekerli suya gerek yok dedi dr ama kilolu bir bebek olacak ilk oglumda oyleydi sekerimde yoktu onda da hani sekerden de kaynakli olabilir buyuk olmasi ama olmayabilirde bende olmadi.

İlki kaç kilo doğdu acaba iri yapılı mısın nasıl besleniyorsun inşallah hepimizin sağlıklı ve tombiş bebisleri olur

Benim okudugum kaynakta da 3. Gun ve 10. Gun arasinin rn uygun oldugu yaziyodu. Bende kocami yavastan isliyorum yaptiralim hemen diye

Hastaneye gittiğimde kadın Doğuma da , çocuk doktoruna da soracağım eşim bu konuda bana bırakıyor yani tabi araştırıp bana bırakıyor sonuçta bende çok bir şey bilmiyorum ama kesinlikle 6 Aydan önce olacak o kesin Allah'ın izniyle..

Büyük olarak sünnet olan kaç çocuk tanıdıysam hepsi ben hristiyan olacağım deyip kaçıyordu
Eşim 10 yaşında olmuş utanç vericiydi diyor

Arkadaşlar merhaba; dogum parası dogum yardımı vs ile ilgili bilginiz var mi

2 senedir var aslında Doğum yapıp gidiyorsun alıyorsun hem paranı hem hediyeleri 300 küsür tl para veriyorlar

Benim bebekte iri haftasına göre bacak ve göbek bölgesinden iki hafta oynuyor
Dr sekerden olanilir dedi bu hafta yaptıracağım inş şekerim çıkmaz benimde

İlk doğumumu 2009 yılında yaptım yardım parası falan yoktu ama belediye küçük bir çanta hazırlayıp bebek bezi fln yollamıştı eve küçük jestler bile insanı cok mutlu ediyor

Oğlumu 1 yaşında sünnet ettik çok zorlandık 1 hafta sabah aksam ağlıyordu süt icmiyordu çok zor iyileşti
Ama küçük kardeşim 3 aylıkken olmuştu çok rahattı hemen iyilesmisti benimde erkek olursa hemen yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…