2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim oglumda kilolu dogdu canim. ama bendr de seker cikmadi. bu hamilelikte de kilo ileriden.gidiyo galiba...

Sizinde son zamanlarda karnınız sertleşmeye başladı mı? Bazen taş gibi oluyor. Hatta bebek büzülüp küçücük kalarak taş gibi bir yere yığılıyor. Elimi atınca hissediyorum

Kasılma mı o acaba canım? Deneyimli anneler bilir aslında braxton hicks miydi adı.. Ondan olabilir mi

Sizinde son zamanlarda karnınız sertleşmeye başladı mı? Bazen taş gibi oluyor. Hatta bebek büzülüp küçücük kalarak taş gibi bir yere yığılıyor. Elimi atınca hissediyorum
Buggünn sanki bendede öle oldu kokrtım sağıma doğru uzanmıstım bi bakktım sertlesmiş gibi bi tarafa toplanmıs sonra soluma yattım gectı baska yaşayan varmı?

Buggünn sanki bendede öle oldu kokrtım sağıma doğru uzanmıstım bi bakktım sertlesmiş gibi bi tarafa toplanmıs sonra soluma yattım gectı baska yaşayan varmı?
Annem bebek bazen genlesir bazen bi yere toplanir ondan sertlesiyo dio. Benm bi aydir falan var hic korkmak aklima gelmedi

Eki Görüntüle 2045333

Bu marka nasıl acaba? Bu park yatak çok hoşuma gitti ❤

Hah söyle kullanışlı ürünler ile gelin :)

Canım öncelikle sallanma özelliği yok gibi görünüyor ben sallayarak uyutmayacagim desen de bunun kararını bebetolarimiz belirleyecek

Bi de yan fermuar olursa biraz daha büyüdüğünde oradan girip çıkar çok kullanışlı oluyormus

O yüzden şekil güzel olsa da bu 2 özellikten dolayi tekrar düşün derim:)

Doğru sallanma özelliği hiç aklıma gelmemişti ama cibinliği çok guzell

O yan fermuar da beni tedirgin ediyor.. Ben uyurken oradan çıkmasını istemem. Biz açmadığımız surece bebekler çıkabiliyor mu ki

Emin değilim canım ama bi arkadaşım o çok önemli yoksa ustten çıkmaya çalışıyor ve düşüyor demişti. Zaten bu dediğim biraz daha büyüyünce olacak bir şey ama sormak lazım :)

Bi de cibinlik extra dan da alırsın canım o konuyu hiç dert etme :)

Emin değilim canım ama bi arkadaşım o çok önemli yoksa ustten çıkmaya çalışıyor ve düşüyor demişti. Zaten bu dediğim biraz daha büyüyünce olacak bir şey ama sormak lazım :)

Teşekkür ederim fikirlerin için gelecek ay alalım diyoruz ajandamda park beşik alırken dikkat edilecek hususlar diye bir başlık oluşturdum sallanma ve yan fermuarı da ekledim

Teşekkür ederim fikirlerin için gelecek ay alalım diyoruz ajandamda park beşik alırken dikkat edilecek hususlar diye bir başlık oluşturdum sallanma ve yan fermuarı da ekledim

Rica ederim canım tabii sen yine sor sorustur biri çıkar fermuar tehlikeli falan der Allah korusun :)

Kaca aldin nerden aldin gercekten kullanisli mi

Hepsiburada dan aldım 33 liraydı galiba. Sadece tene değerse rahatsız edebilir. Göbeğim çok büyüdü yürürken kasıklarım belim ağrıyordu ve karnım sallanıyormuş gibi hissedip tutarak yürüyordum. Kullanınca gerçekten ihtiyacım varmış dedim karnım büyüdükçe daha çok işime yarayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…