2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yaşı da genç maşallah işinin ehli demek ki.
Bende çok sevdim ama çok uzak, yine de ona devam edicem sanırım. Şimdi sizin yorumunuzdan sonra daha da istek geldi bana

Canım buaralar hayatımız pek bit hareketli, bende fırsat bulamıyorum ki girmeye, ama şimdilik her şey yolunda karnım bir sağa bir sola kıvrılıyor, tekmeler kuvvetli, hatta hafiften canımı bile yakmaya başladı: ) haftaya randevum var, sizde her şey yolunda mi? 1 ay önceki görüntüyü paylaşayım sizinle

Eklentiler

• 20170822_123823-1024x1365.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 83
Maşallah, şimdi gittiğinde daha da büyümüş olacak :)

Merhaba herkese, daha onceden buyuk abdestimde parazite benzer seylere denk geldigimi soylemistim. Gaitada parazit tahlili yaptirdik ama "parazit ve yumurtasi gorulmedi" diye cikti sonucta. Bunu da dahiliyeciye goturunce, "Verdiginiz numunede belki de ne parazit ne yumurtasi vardi. Bazen boyle durumlar olur ve birkac kez tahlili tekrar etmek gerekir. Ancak belki de hepsini döktünüz ve artik kalmamis da olabilir. Hala var olmus olsa bile hamileliginizde ve emzirme doneminizde de ilac kullanamayacaksiniz. Bunun yerine size sabahlari ac karnina bir avuc tuzsuz kabak cekirdegini kabuklariyla birlikte yemeyi oneriyorum. Bu parazitleri dokmenize yardimci olacaktir. Eger parazitler karacigerinizde veya kaslarinizda yerlesmis, oradan bagirsaginiza dogru yol almis ve disari cikmissa, yani gercekten cok ciddi bir durum varsa ilac kullanilmasi gerekir. Bunun disindaki parazit turlerinin bebeginize veya size ciddi bir zarari olmaz, en fazla kansizlik seviyeniz artabilir. Size tavsiyem, bir daha ne zaman bahsettiginiz parazitlerle karsilasirsaniz evde bir kavanoza bunlari koyun ve dahiliyeciye degil de, hemen enfeksiyon hastaliklari ve klinik mikrobiyoloji bölümüne goturun. Onlar o parazitleri tahlile ihtiyac bile olmadan gorur gormez zaten ezberlerinden tanirlar. Tabi yine tahlil de isteyebilirler, yaptirirsiniz. Ancak biz cok yaygin 5-6 turunden baskasini ezberimizde tutmuyoruz ve sizin tarifinize uygun ben bir tur hatirlayamadim." dedi. O gunden beri gercekten de sasirtici bir sekilde hicbir seyle karsilasmadim. Karsilassaydim hemen kavanoza koyup goturecektim. Ama icim artik cok rahat, sabahlari tuzsuz kabak cekirdegi yiyorum ac karnina. Bendekiler parazit filan degildi galiba diye dusunemiyorum cunku oyle bir sey parazitten baska hicbir sey olamaz, ama hepsini dusurdum ve hic kalmadi diye umit ediyorum. İnsaallah tekrar karsilasmam.

Son düzenleme:
Kizlar, Detayli ultrasona girdikten sonra doktor tekrar detayli ultrason kontrolune cagirdi mi sizi? Ben kendi gittigim hastanenin disinda ozel bir universite hastanesinde detayli yaptirmistim. 20. ayimin icindeydim. Doktor yaklasik 20 dk kadar ayrintili bakti, hakkinda bilgi verdi ve cok sukur herhangi bir sorun gormedigini ancak kendi hastanelerinde takibi yapilmayan, disaridan baska bir doktordan gelen gebeleri tekrar kontrole cagirdiklarini soyledi. Ben de seve seve tekrar randevu aldim tabi. Tek ucrete iki kez detayliya girmekte ne gibi bir zarar olabilir ki sonucta? İlki kadar uzun sure bakilmadi ama yine kalp odaciklarindan, mesanesine, beyninden, parmak sayilarina kadar her seye tekrar bakildi. Yine herhangi bir sorun gorulmedi. Sadece dogum pozisyonu almadigini ama daha 23. haftada oldugumuzu ve vaktimizin oldugunu soyledi. Umarim guzelce doner pozisyonunu alir, bebegim. Aslinda bu aralar bayagi kipirdiyor, hareket ediyor, belki de dönmüştür bile.

Bi de ben neredeyse her akşam bir saatten fazla yürüyüş yapıyorum canım ve daha çok yürüyüş sırasında rahatsız oluyorum. Tempolu yürümesem belki bu şikayetlerle karşılaşmazdım
Kizimda surekli yuruyordu parkurlari turlarca dolaniodum bu gebeligimde hiç yuruyemiyorum bravo sana

Ben de 2 kez ayrıntılı oldum.
Biri kendi doktorum diğeri de farklı bi doktora yönlendirdi, 2 farklı doktorun görmesi önemli dedi , yurtdışında da böyle oluyormuş zaten.

gözünaydın canim benim maşallah sübhanallah allahim korusun bebeğini , kucağına almak nasip olsun kardeşim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…