2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
herkese hayirli geceler ve hayırlı pazarlar,
mide bulantisi beni yatirmadi evde dolanıyorum birde gaz sıkışması ağrısı oldum galiba iyice sisti midem yaniyor bulaniyor

Kızlar icimi dokmeden edemicem anlatmistm kv bana kisirmisim gibi davranmisti bebek diye basimin eti yemisti falan bugün duydumki canicigeri yigeninin başına gelmis aynısı ve bunlar cok sıkı fıkı onunda kaynanasi aynisini hatta daha fazlasını yapiyormus kendisi hicbirsey dememis gibi ona akil veriyor şok oldum insan nasıl unutur soylediklerini agzimi acmamak birsey dememek icin kendimi zor tuttum ben onlar gibi değilim içim rahat ilahi adalet dedim yani çünkü o kızda kaynanma uyup bana bebek soruyordu kendi basina gelmicekmis gibi ne diyim hayat böyle ne yaparsan karsina çıkar işte

inşallah anlamislardir canım benim ilâhi adalet ...
inşallah bundan sonra rabbim kucağını doldursun. inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi ....
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

Erken olması en iyi canım ama bakalım doktorlar ne diyecek doğar doğmaz olmasına

İyi geceler herkese
İlk doğumunda en az 1 saat kar kış demeden yürüdüm şimdi 1 saat yürürsem 1 hafta yatıyorum
Bu akşam arkadaşlarla bir şeyler yaptık şimdi girdik eve resmen ayaklarım koptu sanki çokta yürümedim üstelik.

Yarın son alışverişimi yapıyorum kısmetse bugün koca bir poşet kuzenimden kıyafet geldi.
Sonra evde yayılıp doğumu beklerim

Amin diyorum canım dualarına sağolasın hepimiz için insaAllah

Birumut55 canım bilirim o durumu ben de bütün gece dolanmıştım, nefes alamıyordum midem sıkıştığı için. Biraz eğimli yat tabi önce evi turlamaya devam, başka türlü geçmiyor , inşallah rahatlamışsındır. Ben mercimek çorbası içtiğim için öyle olmuştum saat de baya geçti , o günden sonra dikkat ediyorum artık gaz yapan zor sindirilen şeyler yemiyorum. Sen de dikkat canım geçmiş olsun .

Heralde senin kaynana bende olsaydi üstüme kuma getirirdi 9 sene sonra oldu bizim allah var hiç bişi duymadim ..
Takma kafanı böle seylere duymazdan görmezen gel ilahi adalet var...

Günaydın kızlarrr
Uyku problemi yaşayan varmı aranızda? Birkaç gündür uykuya dalamiyorum gece geç saate kadar.yorgun kalkıyorum. Cuma günü pilates e başladım az bi kas ağrım da var,anlayamadım onunla mi ilgili acaba diye..bu arada aletli pilates yapıyorum, çalıştıran hocam da hamile hemde ikiz 23 haftalik.beraber calisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…