2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Günaydın ,
Bir ara bende yapıyordum hamilelikten bıraktım çok bilgileri yoktu bide kusmalae , yorgunluk gidecekte halim yoktu daha dün evde yeniden başlamayı düşündük.

Günaydın ,
Bir ara bende yapıyordum hamilelikten bıraktım çok bilgileri yoktu bide kusmalae , yorgunluk gidecekte halim yoktu daha dün evde yeniden başlamayı düşündük.

Canım bende birkaç yere baktım, başına hamilelik gelince ne yazık ki fiyatlar çok artıyor. Bu gittiğim yerde hamile kalmadan önce gittiğim yerdi.beni çalıştıran hoca çok aktif ve eğitimlerini amerikada yıllar içinde almış biri.pilatese aşık. Hamile pilatesini çok sevdim ben,çok yavaş yapılıyor, nabzı arttirmadan kası güçlendirmek ve rahatlamak amaç. Hocanin isini bilmesi cok onemli,benim ihtiyacima gore hareketleri duzenliyor.Bende biraz duruş bozukluğu var,direkt farkediyor sırt ağrıma vs.bir arkadaşım vardı o da 18 haftalık hamile.ben onunla beraber gidiyorum. 2 arkadaş gidince 12 seans 500 TL oldu.muhtemelen bir 12 seans daha alırım. Anca giderim zaten.haftada 2 gideceğiz bakalim
Biraz pahalı ama değdi. Eğer evde yapabileceksen süper. Ben biraz tembelim.maxsimum 5 dk dayanıyorum evde:)

Merhaba kizlar dun seker testi yaptırdım tokluk 151.sekerim yuksek cikti pazartesi tekrarlayacagim testi insallah gebelik sekerim cikmaz.bebisimde 1 2 hafta onde gidiyormus 693 gr olmus.bebegin önden gitmesi sekerden kaynakli olabilir mi ki

İnşallah canım yüksek çıkmış baya tokluk. Benim tokluk 82ydi. Şekerli suyu içtikten 2 saat sonra da en fazla şekerim 147'ye çıkmıştı. Şekerle ilgili bir diyet uygulayabilir belki doktorun

Keşke söyleseydin canım. Ben çatlardım herhalde.

Merhaba annelerr.. Bende de uyku problemi var, dün gece 2 de uyudum bu sabah 6 buçukta uyandım. 4 saat yine iyi aslında ama kabuslar görüyorum sık sık. Dün akşam bebek görmeye komşuya gittik eşimle, gece uyuduğumda komşuya gittiğimizi gördüm. Neyse, komşu adam eşini aldatıyormuş ve benimkini de fişekliyormuş, beraber gidelim diye. Sonra eve geçmişiz benim ki bana anlatıyor o adam eşini aldatıyormuş, şuraya gidiyorum dedi diye anlattı. Bende düşünüyorum benim eşimin niyeti bozuk olsa adamın anlattıklarını gizlerdi benden falan. Çok karışık yazdım inşallah anlatabilmişimdir.

ahh sağol canım benim allah razı olsun dolamdim dolandim midemde bulaniyordu birde resmen icimde sıkışan gaz bonbasi vardi istifar ettim sonunda biraz daha dolandim sonra biraz gecti ayakta uyuyordum resmen ve yattigim gibi uyumusum saat 10 da uyandim bugün uyandigim an kizimin kıvrımlı dönüşlerini hissettim dahada uyuyamadim hamdolsun şükürler olsun iyiyim şimdi ... bende bundan sonra çok dikkkat edecegim yediklerime berbat bir geceydi

Anladim canim sagol

llylzll Canım iyisine denk gelmissin sen masaAllah ben 1.5 senede duydum bunu sene olsa bosatirdi diye dusunmeden edemedim Allahim biliyor zamanını ve dediğin gibi ilahi adalet artik hic kafama takmiyoum yigeninin durumundan sonra anlamistir insaAllah aklina gelmistir bana dedikleri sanmıyorum pek ama

ValentinusNF Inan bende catladim zor tuttum ama onlar gibi olmamk icin kocamin hatri icin birsey demedim canım

Beni de dün gece uyku tutmadı kızım icin ne var ne yoksa döktüm ortaya olanları ayrı bir liste yaptım eksikleri bir liste artık gereksiz sey almamam lazim 40 tane citcitli badi 30 tane çorabı var evladimin alisveris manyagi annesi daha gelmeden almisti çoğu şeyi tabi o degil bunları nereye sigdiricam onu düşünüyorum birde hep küçük degil 0-3 3-6 6-9 9-12 her aya göre var çoğunuda kv almıştı zaten neyse sonuç artık eksikleri belirledim öyle aa şu güzelmiş diyip almak yok

İnşallah canım yüksek çıkmış baya tokluk. Benim tokluk 82ydi. Şekerli suyu içtikten 2 saat sonra da en fazla şekerim 147'ye çıkmıştı. Şekerle ilgili bir diyet uygulayabilir belki doktorun
Aynen canim yarin belli olacak tesekkur ederim

Yerim seni yaaa Kızım olacak olsa belki bende alışveriş çılgını olurdum. Oğlumun cinsiyetini öğrendiğimden beri kıyafet mağazalarında erkek kıyafetlerine bakarken birden kendimi kız kıyafetlerinde buluyorum Hani kızım olsun da istemiyordum ama kız kıyafetlerine aşığım Eksik ne kaldı şimdi canım?

Kızlar esimin babası vefat etti okuyamadım cok yazıyı insallah herkes ıyıdır daha benım muayeneye 9 gun var bı turlu gelmıyo onun dısında şişmeye devam ediyorum bebegım ıyı hareketleri baya arttı yukarı cıkmaya basladı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…