2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar iyi haftasonları ya garip bir şekilde 2 haftadır üst üste cips yedim . Hem geçen haftasonu hem az önce . Can'ım gerçekten çok istedi . Hamileliğin başından beri ilk kez yedim bu arada . Şimdi köpekler gibi pişmanım . İçimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin ya

canım benim esinede sanada başınız sağolsun allah rahmet eylesin allahim mekanını cennet eylesin inşallah,
ölenle olünmüyor karninda rabbimizin mucizesi hergecengün büyüyor rabbim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah...
sağlığıyla tastamam bebislerimizi allahim güzel allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..

Kizlar kalsiyum.magnezyum şu suda acilanlardan iciyormusunuz

Magnezyum içiyorum toz şeklinde. Ben tadını sevmiyorum doktordan hapını istedim bu tip ilaçlar toz şeklinde oluyor dedi. Tadı kötü değil sadece aşırı şekerli.. Mecbur içiyoruz bir gün aksatsam kasıklarımda kramplar oluyor ve kalça kemiğim ağrıyor

bende yediydim canim
abartmamak sartiyla yiyebilirsin.

İçin rahat olsun kötü şeyler düşünme
Afiyet şeker olsun

Ben de neredeyse haftada bir kez yiyorum.. Sigarayı bıraktım şekeri bıraktım çarpıntım olduğu halde yine de bebiş için tuzu azalttım her gün dilim dışarda yürüyüş yapıyorum hiç sevmediğim şeyleri çocuğa yarasın diye yemek zorunda kalıyorum ve evet haftada bir kere cips yiyorum diye hiç vicdan azabı çekmiyorum

Oy maşallah neyse bı sorun olmasın da doğunca uykusuzluktan mecbur girecez buraya

bende ayda bir cips yerdim sonra daha çok canim cekti iki haftada yemeye basladim bayramda fazla abartinca bayramdan sonra hiç yemedim ama zamani gelmiş

Sağolasın kiloma faydası yok ama bebişime bir yararı olur inşallah. Yağmurlar başlayınca evde hapsolacağım için son turlarım
Keşke bende yuruyebilsem bu çok aşağıda bu aralar işlerimi zor yapıyorum tuvalete gidince düşecek diye korkmaya bile başladım

Hepinize teşekkür ederim kızlar çok rahatlattınız beni ya :) yanlız olmamak çok güzel bu konuda . Ya bebişe faydalı olsun diye yapmadığım , yemediğim şey kalmadı . Arada böyle süper zararlı şeyler yiyince gerçekten çok üzülüyorum. Ama cidden rahatladım şimdi sağolun .

Biraz acik yazicam bende ama bikini bolgesinin sag tarafi bacak kismimin yani yani cok agriyo benimde hele suan ayakta bile duramadim yatiyorum ins fayda eder cok fena cunku. Bende az once kalsiyumu ictim bir daha yemek yedigimde magnezyumu icecegim de nasil bende hic sevmiyorum icemiyorum zorla.

Canım çok faydası oluyor bir iki içmeye fark edersin ama magnezyumu hiç aç karnına alma motoru bozuyor hafif bir kas gevşetici içmişsin gibi yapıyor ilk zamanlar. Sonra vücut alışınca o halsizlik de geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…