Kızlar iyi haftasonları ya garip bir şekilde 2 haftadır üst üste cips yedim . Hem geçen haftasonu hem az önce . Can'ım gerçekten çok istedi . Hamileliğin başından beri ilk kez yedim bu arada . Şimdi köpekler gibi pişmanım . İçimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin ya
Kızlar esimin babası vefat etti okuyamadım cok yazıyı insallah herkes ıyıdır daha benım muayeneye 9 gun var bı turlu gelmıyo onun dısında şişmeye devam ediyorum bebegım ıyı hareketleri baya arttı yukarı cıkmaya basladı artik
Kızlar esimin babası vefat etti okuyamadım cok yazıyı insallah herkes ıyıdır daha benım muayeneye 9 gun var bı turlu gelmıyo onun dısında şişmeye devam ediyorum bebegım ıyı hareketleri baya arttı yukarı cıkmaya basladı artik
Magnezyum içiyorum toz şeklinde. Ben tadını sevmiyorum doktordan hapını istedim bu tip ilaçlar toz şeklinde oluyor dedi. Tadı kötü değil sadece aşırı şekerli.. Mecbur içiyoruz bir gün aksatsam kasıklarımda kramplar oluyor ve kalça kemiğim ağrıyor
Kızlar iyi haftasonları ya garip bir şekilde 2 haftadır üst üste cips yedim . Hem geçen haftasonu hem az önce . Can'ım gerçekten çok istedi . Hamileliğin başından beri ilk kez yedim bu arada . Şimdi köpekler gibi pişmanım . İçimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin ya
Ben de neredeyse haftada bir kez yiyorum.. Sigarayı bıraktım şekeri bıraktım çarpıntım olduğu halde yine de bebiş için tuzu azalttım her gün dilim dışarda yürüyüş yapıyorum hiç sevmediğim şeyleri çocuğa yarasın diye yemek zorunda kalıyorum ve evet haftada bir kere cips yiyorum diye hiç vicdan azabı çekmiyorum
Canım buaralar hayatımız pek bit hareketli, bende fırsat bulamıyorum ki girmeye, ama şimdilik her şey yolunda karnım bir sağa bir sola kıvrılıyor, tekmeler kuvvetli, hatta hafiften canımı bile yakmaya başladı: ) haftaya randevum var, sizde her şey yolunda mi? 1 ay önceki görüntüyü paylaşayım sizinle
bende ayda bir cips yerdim sonra daha çok canim cekti iki haftada yemeye basladim bayramda fazla abartinca bayramdan sonra hiç yemedim ama zamani gelmiş
bende ayda bir cips yerdim sonra daha çok canim cekti iki haftada yemeye basladim bayramda fazla abartinca bayramdan sonra hiç yemedim ama zamani gelmiş
Günaydın kızlar sabaha kadar o kadar horlamışım ki eşim bir dakika uyuyamamış beni uyandırmaya da cesaret edememiş gülmekten karnım ağrıdı valla hamileliktendir dedim
Hepinize teşekkür ederim kızlar çok rahatlattınız beni ya :) yanlız olmamak çok güzel bu konuda . Ya bebişe faydalı olsun diye yapmadığım , yemediğim şey kalmadı . Arada böyle süper zararlı şeyler yiyince gerçekten çok üzülüyorum. Ama cidden rahatladım şimdi sağolun .
canım benim bari cay bardagiyla iç, ahh bende hafta hafta içi hergun birtane neskafe içiyorum icmek istemiyorum ama nefsime yeniliyorum ve hala icmiycem diyorum
Magnezyum içiyorum toz şeklinde. Ben tadını sevmiyorum doktordan hapını istedim bu tip ilaçlar toz şeklinde oluyor dedi. Tadı kötü değil sadece aşırı şekerli.. Mecbur içiyoruz bir gün aksatsam kasıklarımda kramplar oluyor ve kalça kemiğim ağrıyor
Biraz acik yazicam bende ama bikini bolgesinin sag tarafi bacak kismimin yani yani cok agriyo benimde hele suan ayakta bile duramadim yatiyorum ins fayda eder cok fena cunku. Bende az once kalsiyumu ictim bir daha yemek yedigimde magnezyumu icecegim de nasil bende hic sevmiyorum icemiyorum zorla.
Biraz acik yazicam bende ama bikini bolgesinin sag tarafi bacak kismimin yani yani cok agriyo benimde hele suan ayakta bile duramadim yatiyorum ins fayda eder cok fena cunku. Bende az once kalsiyumu ictim bir daha yemek yedigimde magnezyumu icecegim de nasil bende hic sevmiyorum icemiyorum zorla.
Canım çok faydası oluyor bir iki içmeye fark edersin ama magnezyumu hiç aç karnına alma motoru bozuyor hafif bir kas gevşetici içmişsin gibi yapıyor ilk zamanlar. Sonra vücut alışınca o halsizlik de geçiyor.