o agri bende de var canim..ozellikle ilk yurumeye basladigim zaman ayaga kalktigim zaman diyorum ki bittim ben...
Canım çok faydası oluyor bir iki içmeye fark edersin ama magnezyumu hiç aç karnına alma motoru bozuyorhafif bir kas gevşetici içmişsin gibi yapıyor ilk zamanlar. Sonra vücut alışınca o halsizlik de geçiyor.
Başınız sağolsun canımKızlar esimin babası vefat etti okuyamadım cok yazıyı insallah herkes ıyıdır daha benım muayeneye 9 gun var bı turlu gelmıyo onun dısında şişmeye devam ediyorum bebegım ıyı hareketleri baya arttı yukarı cıkmaya basladı artik
Basiniz saolsn allh sabirlar versin esineKızlar esimin babası vefat etti okuyamadım cok yazıyı insallah herkes ıyıdır daha benım muayeneye 9 gun var bı turlu gelmıyo onun dısında şişmeye devam ediyorum bebegım ıyı hareketleri baya arttı yukarı cıkmaya basladı artik
ayni sekildeyiz canim. diyorum ben.ilk hamilelilogimle alakasi.yok ondan dinctim.yürüyüş yapardim.bunda.azicik ayakta dursam alt tarafta agri anlatilmazBende mutfagi topluyordum ayakta duramadim agridan yattim
eve tanıdık birini sokma canim.. isono temiz yaoan biri olsun yasca büyük olsun. bende senin gibi düşünüyordum. sonra alıştım. temizlikte onun isi. zaten bir iki gelmeden sonra senin demeni beklemiyo kadin. evi tanidigi icin biliyo herseyu..Kızlar karar verdim ev temizliğinde bir yardımcıya ihtiyacım var. Tum temizliği eşim yaptığı halde yorgunluktan ölüyorum. Hem adamcağıza da yazık camları silerken öğrencileri laf atıp resmini çekiyorlar
Ama kadın mı çağırsam yoksa öğrenci mi? Burada temizlik yapanlar bayağı yaşlı annem gibi kadınlar. Üzülürüm yorulurlarsa hem de şurayı söyle yap diyemem koskoca kadına. Öğrenci de çağırsak hem harçlık ederler hem güle oynaya temizlik yaparız ama onlar da evde bir şey görse okulda anlatırlar gibi geliyor. Bi de hocalarına aşık olanlar çıkıyor bi sapığa denk gelmekten korkuyorum
Kızlar karar verdim ev temizliğinde bir yardımcıya ihtiyacım var. Tum temizliği eşim yaptığı halde yorgunluktan ölüyorum. Hem adamcağıza da yazık camları silerken öğrencileri laf atıp resmini çekiyorlar
Ama kadın mı çağırsam yoksa öğrenci mi? Burada temizlik yapanlar bayağı yaşlı annem gibi kadınlar. Üzülürüm yorulurlarsa hem de şurayı söyle yap diyemem koskoca kadına. Öğrenci de çağırsak hem harçlık ederler hem güle oynaya temizlik yaparız ama onlar da evde bir şey görse okulda anlatırlar gibi geliyor. Bi de hocalarına aşık olanlar çıkıyor bi sapığa denk gelmekten korkuyorum
Bende bu hafta bi kac kase nesfitin karışık meyvelisi var ya ondan yedim yoğurt yaptım insallah iyi gelir minnosumaCanım bende sütten tiksiniyorum da şu yulaflı granolalı gevreklerle içebiliyorum ancak. Ama onu da yapamam dersen benim doktorum süt içemezden peynire yada yoğurda aban demişti.
eve tanıdık birini sokma canim.. isono temiz yaoan biri olsun yasca büyük olsun. bende senin gibi düşünüyordum. sonra alıştım. temizlikte onun isi. zaten bir iki gelmeden sonra senin demeni beklemiyo kadin. evi tanidigi icin biliyo herseyu..
Bana 38 40 yaşlarında bir teyze geliyor kendi diyor zaten bak olmayan bir yer varsa söyle diye sürekli diyor salon bitti git bak falan diyor
Gönüllü yapmak isteyen öğrenci bulursan olur ama onlar da cekinebilirler " aa sen temizliğime gidiyorsun" givi saçma sapan cümleler ile karşılaşabilirler ya da Allah korusun şurası çok pisti burasi fenaydi givi cümleler duyabilirsin
İhtiyacı olan bazı öğrenciler düzenli olarak gidiyorlar temizliğe. Biz de hem yardımımız olur diye düşünüyorduk ama dediğin gibi çok riskli. Ben en iyisi kadını çağırayım alışırım artık. Ama çocuk doğduğunda öğrenciden yardım almayı istiyorum zaten çocuk gelişimi okuyorlar hem çocuğa da faydalı olur
Bence ev işinde deneyimli temizlikçi bayan alırsan daha iyiİhtiyacı olan bazı öğrenciler düzenli olarak gidiyorlar temizliğe. Biz de hem yardımımız olur diye düşünüyorduk ama dediğin gibi çok riskli. Ben en iyisi kadını çağırayım alışırım artık. Ama çocuk doğduğunda öğrenciden yardım almayı istiyorum zaten çocuk gelişimi okuyorlar hem çocuğa da faydalı olur
Hiç bu yönden düşünmemiştim teşekkür ederimBence ev işinde deneyimli temizlikçi bayan alırsan daha iyi
Öğrencilerin yalapşap yapacağını düsünüyorum yapacak kişinin kol gücünün iyi olması şart :))
Oooo benm yediklerimi yesen intihar edersinKızlar iyi haftasonlarıya garip bir şekilde 2 haftadır üst üste cips yedim . Hem geçen haftasonu hem az önce . Can'ım gerçekten çok istedi . Hamileliğin başından beri ilk kez yedim bu arada . Şimdi köpekler gibi pişmanım . İçimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin ya
canim temizlik icin buyuk birjni cagir. Zamanla aliairsin soylemeye. Sonucta oda onun isi. Ama bebek icin ogrenci mantikli.İhtiyacı olan bazı öğrenciler düzenli olarak gidiyorlar temizliğe. Biz de hem yardımımız olur diye düşünüyorduk ama dediğin gibi çok riskli. Ben en iyisi kadını çağırayım alışırım artık. Ama çocuk doğduğunda öğrenciden yardım almayı istiyorum zaten çocuk gelişimi okuyorlar hem çocuğa da faydalı olur
Kızlar bende yarın endokrinoloji bölümüne gideceğim geçen ay idrar da protein ve glikoz çıktı dahiliye bolumu normal dedi ama kadın dogumcum normal bulmuyorum tekrar bakalım şeker riskine karşı önlem alalım diyor dua edin bana şeker den korkuyorum babamda babaannem de var bebeğime de zarar gelsin istemiyorum şekerli bisey zaten su sin aya kadar meyve dışında yemedim şimdi bile bir paket çikolata yememisimdir korkumdan dua edin sıkıntı olmasın insallah bi daha zayıf hamile kalicam insallah
gecmis olsun canim. insallah sıkıntı çıkmaz.Kızlar bende yarın endokrinoloji bölümüne gideceğim geçen ay idrar da protein ve glikoz çıktı dahiliye bolumu normal dedi ama kadın dogumcum normal bulmuyorum tekrar bakalım şeker riskine karşı önlem alalım diyor dua edin bana şeker den korkuyorum babamda babaannem de var bebeğime de zarar gelsin istemiyorum şekerli bisey zaten su sin aya kadar meyve dışında yemedim şimdi bile bir paket çikolata yememisimdir korkumdan dua edin sıkıntı olmasın insallah bi daha zayıf hamile kalicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?