2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Eczacida tok yazdi zaten cok asiri dikkatliyim o konuda ben asiri pimpirikliyimde. İlaclari hic takviye bile olsa pespese icmem bile. Sabah kan ilaci ac karna sonra vitamin sonra kalsiyum magnezyum gecede progestan ahh

Kızlar karar verdim ev temizliğinde bir yardımcıya ihtiyacım var. Tum temizliği eşim yaptığı halde yorgunluktan ölüyorum. Hem adamcağıza da yazık camları silerken öğrencileri laf atıp resmini çekiyorlar
Ama kadın mı çağırsam yoksa öğrenci mi? Burada temizlik yapanlar bayağı yaşlı annem gibi kadınlar. Üzülürüm yorulurlarsa hem de şurayı söyle yap diyemem koskoca kadına. Öğrenci de çağırsak hem harçlık ederler hem güle oynaya temizlik yaparız ama onlar da evde bir şey görse okulda anlatırlar gibi geliyor. Bi de hocalarına aşık olanlar çıkıyor bi sapığa denk gelmekten korkuyorum

eve tanıdık birini sokma canim.. isono temiz yaoan biri olsun yasca büyük olsun. bende senin gibi düşünüyordum. sonra alıştım. temizlikte onun isi. zaten bir iki gelmeden sonra senin demeni beklemiyo kadin. evi tanidigi icin biliyo herseyu..

Bana 38 40 yaşlarında bir teyze geliyor kendi diyor zaten bak olmayan bir yer varsa söyle diye sürekli diyor salon bitti git bak falan diyor

Gönüllü yapmak isteyen öğrenci bulursan olur ama onlar da cekinebilirler " aa sen temizliğime gidiyorsun" givi saçma sapan cümleler ile karşılaşabilirler ya da Allah korusun şurası çok pisti burasi fenaydi givi cümleler duyabilirsin

Canım bende sütten tiksiniyorum da şu yulaflı granolalı gevreklerle içebiliyorum ancak. Ama onu da yapamam dersen benim doktorum süt içemezden peynire yada yoğurda aban demişti.
Bende bu hafta bi kac kase nesfitin karışık meyvelisi var ya ondan yedim yoğurt yaptım insallah iyi gelir minnosuma

Teşekkür ederim önce kadını deneyeyim o zaman çabuk alışırım inşallah

İhtiyacı olan bazı öğrenciler düzenli olarak gidiyorlar temizliğe. Biz de hem yardımımız olur diye düşünüyorduk ama dediğin gibi çok riskli. Ben en iyisi kadını çağırayım alışırım artık. Ama çocuk doğduğunda öğrenciden yardım almayı istiyorum zaten çocuk gelişimi okuyorlar hem çocuğa da faydalı olur

Güzel Olur tabii canım:)

Bence ev işinde deneyimli temizlikçi bayan alırsan daha iyi
Öğrencilerin yalapşap yapacağını düsünüyorum yapacak kişinin kol gücünün iyi olması şart :))

Kızlar bende yarın endokrinoloji bölümüne gideceğim geçen ay idrar da protein ve glikoz çıktı dahiliye bolumu normal dedi ama kadın dogumcum normal bulmuyorum tekrar bakalım şeker riskine karşı önlem alalım diyor dua edin bana şeker den korkuyorum babamda babaannem de var bebeğime de zarar gelsin istemiyorum şekerli bisey zaten su sin aya kadar meyve dışında yemedim şimdi bile bir paket çikolata yememisimdir korkumdan dua edin sıkıntı olmasın insallah bi daha zayıf hamile kalicam insallah

Oooo benm yediklerimi yesen intihar edersin ay dur bi aburcubur posetini karistirayim
canim temizlik icin buyuk birjni cagir. Zamanla aliairsin soylemeye. Sonucta oda onun isi. Ama bebek icin ogrenci mantikli.

İnşallah hiçbir sıkıntın olmaz bende de az miktarda protein çıktı ama iki doktor da normal dedi diyet bile vermediler. Doktorunun araştırması güzel bir şey ama sen canını sıkma

gecmis olsun canim. insallah sıkıntı çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…