2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Kolay gelsin sana canım çok iyi yapmışsın bence.
Evde yaparım aslında ama kanama sonrası herşeyden korkar oldum neden böyle oldum bilmiyorum. Çok uzun süreli yapmam ama ara ara yaparım

Listelerimi paylasicam canım alisveris topiginden seni etiketlerim
Aynen kız kıyafetleri daha cicili ya dikkat çekiyor kendimi tutmaya çalışıyorum almamak icin çoğu seyi

Başınız sağolsun canım

İnşallah hiçbir sıkıntın olmaz bende de az miktarda protein çıktı ama iki doktor da normal dedi diyet bile vermediler. Doktorunun araştırması güzel bir şey ama sen canını sıkma
İnsallah kuzum insan korkuyor iste genetikte de şeker hastalığı olunca yine de bebeğime bisey olmasin da ben razıyım

Kızlar ben normalde bes vakit namaz kılmıyorum yalan yok hamileliğimde biraz sorunlu idi malum bulantılar alerjiler kendime yeni geldim şimdi biseyler okumak istiyorum şükür namazları kılmaya çalışıyorum ne okunmalı sizler neler okuyorsunuz neler yapıyorsunuz

Ben hep nas süresi okuyorum ufluyorum caktirmadan :) iyi bir şey söyledigim zaman özellikle mesela gelişimi güzelmiş diye birine anlatıyorum ya hemen arkasından nas süresi okuyorum :)

felak sureside nas suresi de çok iyi bol bol oku KUMKUM06
birde ayetel kürsi oku hergun okumak iyi allahım bebeginide senide korusun inşallah yatarken oku evden cikarken okunmalı çok tesirli gunde 7 defa okuyup üstüne üfle rabbim bebegimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Ben hep nas süresi okuyorum ufluyorum caktirmadan :) iyi bir şey söyledigim zaman özellikle mesela gelişimi güzelmiş diye birine anlatıyorum ya hemen arkasından nas süresi okuyorum :)

Ben surekli ayetek kursi okurum
Oglumun gelisimi cok iyi cok sukur artik soranlara kilosunu soylemiyorum bile korkuyorum cunku buyuk oglumda kilolu dogdu ve sonrasinda eridi bazen bazi seyleri soylememek lazim. Yasin okuyup karnimiza uflememizde iyiymis.

Aynen canım. Ben de ne zaman iyiyim desem rahat geçiyor vs vs desem o aksami / geceyi kötü geçirdim o yüzden ya anlatmamak lazım ya da bol.bol okumak:)

Ben de birazdan yicem bence icin cok rahatlamıstır

Kizlar, okunacak seyler olarak ben de her turlu beladan, musibetten, kotu insanlarin kotu bakislarindan korunmak icin Peygamber Efendimizin 5 isminin okunmasinin cok faydasi olacagini duymustum. Onu yapmaya basladim. Ozellikle evden disari ciktigimda, hem evimize, hem kendime, hem de gobegime dogru yani bebegime okuyup hohluyorum. (Uflemek yerine hohlamak dogrusuymus diye duymustum bir hocadan, o yuzden)

5 isim : Ahmedü, Muhammedün, Hamiidün, Haamidün, Mahmuudün. (İki harf olarak yazdiklarim uzatilarak okunmasi gerekenler)

Canım her gun yatarken fatiha okuyup Hz Fatıma annemize göndermek cok hayırlıymıs hem doğumu kolaylastırıyomus hem bebek icin iyiymis bunun yanında Yusuf suresi bebegin guzel yüzlü olması icin ve Meryem suresi de hayırlı ahlaklı olması icin okunmalıymıs. Bi de tabi Yasin suresi her derde deva. Tesbih olarak da Allah (c.c) isimlerinden iki tane isim vardı onlara bakarım yine unuttum simdi.

Yarın okul var kızlar. Ben erkenden yatar. sabah 7 bucukta ders baslar... ve ustune ustelik yarin nöbetçiyim...
İyi geceler canım, ilk güne konur mu gebiş öğretmen, ben de perşembe nöbetçiyim. Bir yandan da bütün hafta rahat edersin gerçi, atlatmış olursun. Hadi yeni dönem hayırlı olsun.

Okuya bilirsen hergün yasin suresi çok faydalı imiş:)

U UgurluKedi canımm döndün mü tatilden :)
Tatilden dun donduk canim ama kendi evime degil ablamla annemin yanina :)
Yeni tasindilar, esimin yardimci olacagi bikac is vardi onlari tamamlamaya calisiyoruz zannediyorum yarin Istanbula gecicez artik.
Su an burada rahatim ama kendi evime gecince tatil donusu daginikligi beni bekler.
Sonra da bebek icin evde esya elemesi badana fln derken nasil gozumde buyuyo anlatamam.
Annem de bir an once yardima gelmeye calisacak. Iki canliyiz ama ben kendimi yarim adam hissediyorum cok cabuk yoruluyorum.
Bu carsamba icin de bebis kontrolumuz var ayrintili ultrason vs.
Demin elimi koydugum karin bolgemde bir tekme hissettim gucluce evde bayram havasi esti. O tekmeyi atabildiyse insallah baya buyumustur diye tahmin ediyorum :)
Ne cok konustum di mi :))
Sen nasilsin okulun ilk gunleri nasil geciyor canim rapor alabildin mi o kisimlari tatilde kacirdim zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…