2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Etiketle kuzum beni öğrenince insallah okuyayım
Canim elimizden geldiğince

Ben hep nas süresi okuyorum ufluyorum caktirmadan :) iyi bir şey söyledigim zaman özellikle mesela gelişimi güzelmiş diye birine anlatıyorum ya hemen arkasından nas süresi okuyorum :)
Onu bende yapıyorum girdiğim ortamda nazar olmasın diye

Ay benim eşimde öğretmenn Hiç öğrenci çağırmak aklıma gelmedi ama gelmezler gibi geliyor, tembellklerinden  bide canım ev adresini bilmeseler daha iyi sanki. Gerçi dışardan görüyorlarmış sizinkiler

Canım tavsiye edilen Kuranı en az bir kere hatmetmek (ben mealini okuyacam inşallah) bir de bebeğin cinsiyetine göre Yusuf suresini veya Meryem suresini okumak ara ara.. Onların ahlakıyla ahlaklansın niyetiyle.

Okula yakınız burası da küçük bir yer zaten evimizin karşısındaki 3 bina komple öğrenci evi canim BBG gibi bizim ogrenciler biraz büyük canım 18 yaşından küçüğü yok temizliği yapmasına yaparlar da okulda dedikodu çıkarırlar diye korktum

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Hayirli sabahlar herkeseeeee...... Bu haftaici Eminonu taraflarina gitmeyi istiyorum ben de. Bebegi tebrige gelenlere hediyelik bir sey vermek icin ivir zivir, sus pus bir seyler alayim da kendim yapayim evde diyorum. Hazirlarda moda olarak neler var simdi onlari da pek bilmiyorum. Siz boyle hediye bir sey vermeyi dusunuyor musunuz?

Biz sözlenirken ben misafirlere tek fincanlik minik bakir cezve hediye etmistim. Ustunu tulle baglayip ucuna da kurdaleyle "Bu guzel gunun 40 yil hatri kalsin istedik" diye kucuk ebatlarda bastirdigim kartonlari tutturmustum. Herkes cok begenmisti. Kendi fikrim degildi, ben de baska bir yerde gorup yapmistim.

Nişan doneminde de kapagi lale motifli kucuk kavanozlar modaydi, icine renkli bademli drajeler doldurmustuk. Ustune de etiketle "Nişanimiza hosgeldiniz" yazisi yapistirmistim. O zamanlar zevkle ugrasmistim. Simdi bebek icin aklima hep eskilerden olan fikirler geliyor.

İci elyafli, kadife kumasli lavanta toplari cok oncelerden beri vardi. Belki onlardan yapabilirim ama, hem nasil yapilacagini biliyorum, hem de cok şık oluyordu. Ya da bu sefer lavanta yerine direkt yuvarlak sabunlari kadifeyle kaplayip susleyebilirim, bir mevlutte oyle hediye edilmisti. Kimisi kokulu taş yapiyor, kalip ve kimyasal karisimlar parti ve hediye malzemeleri satan yerlerde var. Oyle bir sey de bakabilirim.

Aklim cok karisik kisacasi... Sizde ne fikirler var kizlar?

K Kimmik
Hastane için üstünde isim yazılı çikolata , lohusa şerbeti ( bunun için madam coco da plastik limonatalık var isteyen olursa ) bide kutu içinde şekerleme olacak kutu üstüne isim yazmayacağım sonrasında takı kutusu olabilir insanlar kullansın istiyorum.

Mevlüt okuyacağım sonra ona da orta boy kadife kaplı yasin ve lokum yada Mevlüt şekeri olan üçgen bir kutu dağıtacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…