2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bugün rutin her hamişten istiyor doktorum fetal eko randevum var oğlumda da baktırmıştım kızçemdede baktıracaz hayırlı haberlerle gelecem ama yinede merak ve tedirginlik oluyor hayırlı haberler inşallah

Ben ozellikle sordum ayrintiliyi yapan doktora yok dedi fetal ecoya benim yaptirasim vardi aslında hahhah

Ben soz ve kınaya yaptıklarımi yazmayım canim :)

Su an icin bebetom için

Kokulu taştan patık yaptım küçük kutular da :)

Bi de aklımda mavi kolonya var kucuk şişe içinde. Şişe icerisinde de akmayan mürekkepten yazı :)

Onun disinda şeker ya da çikolata fix

Bakalim gidişata göre ekleme değiştirme yaparım :)

Oh masaallah butun hediyelikler tamam sizin. Ben hastaneye pek gelen olmaz diye dusundugum icin en fazla cikolata alirim diye dusunmustum. Lohusa serbetini zaten her hastane veriyor diye biliyorum, o yuzden onu da dusunmemistim. Madame coco'dan limonatalik dedigin sey, buyuk sebil mi yoksa herkese bardak mi? Hediye kismini direkt mevlut yaparsak insaallah orada topluca dagitmayi, ya da her gelene eve vermeyi dusunuyordum. Bu arada en guzeli mevlut yapmak, herkes bir gunde gelip gitmis oluyor, oteki turlu herkese ayri gun ayarla, pastasi boregi ayri ayri... cok ugrasmali.

Ben minik kolonyalar hazirladim canim. Hediyelik onu vercem. Hastaneye cam sebilim var serbet icin. Iki kucuk cam sekerlik var onlarin icine renkli badem.sekerleri koycam.bide cikolata yaptiririm. Sonrasinda mevlut icin bende kadife kapli yasin dusunuyorum

Patik fikri cok cici. Oyle bir mevlutten hediye aldigim kokulu tasi banyoya koydum ben, kurdalesinden astim dolap kulbuna. Bir sure sonra kokusu geciyor gerci ama sus olarak duruyor hala.

Akmayan Murekkepli yaziyi bilmiyorum, nasil oluyor?

Kızlaaar günaydın ❤❤❤

Ölüyorum yorgunluktan Bayramdan beri doğalgaz, badana, temizlik derken biz de bittik.. Son temizliği dün yaptık. Bugün koltuklar yıkanacak, perdeleri ve halıları yıkamaya verdik onlar da gelir. Allah inş sağlıkla, huzurla oturmayı nasip eder. Eşim yaptı bütün işi, ben yoruldum iyi mi Gebişken düşünmesi bile yoruyormuş demek ki :)

Ay herkes sebil yapiyor galiba, ben de mi alsam bir tane...

Mevlutte en iyisi yasin dagitmak sanirim. Dedigin gibi kadife kaplilar da cok guzel duruyor. Ama onlar evde yapilmaz heralde, hazir almak lazim. Belki sonradan evde ustune sus, taş gibi bir sey yapistirilir.

Ben gelenler için değilde mevlüt için oğlumun ismi yazılı üzerinde nazar ayeti olan magnetlerden yaptırmayı düşündüm. İnstagramda bu işi çok güzel yapan bir sayfa var. Ondan sonra birde isimli yasin-i şerif yaptıracağım yanında tesbihi ile birlikte. Allah nasip ederse :)

Canm imstagramda bi sayfada gordum ben yasin tesbih bunlari koyduklari kese. 24 tane alirsan tanesi 4 tlden satiolar. Evde de kaplayabilirsin zor diil. Ama ugrastirir. Esneyen kadife kumaslardan ve kucuk.yasinlarden aliosun. Silikon tabancasiyle defter kaplar gibi kapliosun. Ama kapaklar yumusak oldugu icin icine kalin bi karton koyman falam gerekicek yorar tani. Sonra uzerinin pileksili yazisi var kenarlarina takilan kosebentler var. Seviosan bu isi yapilir ancak

Bahsettigin sayfayi soyleyebilir misin? Tam gunun anlam ve onemine uygun, hem yasin, hem nazar ayeti, hem tesbih, cok guzel

Evet bayagi bu isin erbabi olanlar var, ben yapmaya kalksam her biri birbirinden farkli olur kesin ama aslinda 3-4 tane denemek de lazim, belki de cok zor degildir. Daha koskoca 4 ayimiz var onumuzde.

Ben kendim direkt siparis vermek degil de, evde biraz ugrasacagim bir seyler olmasini arzu ediyorum. Kendi emegim gecsin. Ama yine de o instagram sayfasini yazar misin? Bir bakayim belki baska seyler fikir olur.

Ben kullanmiorum.da anneminkinden hatirliorum. Annem suan evde degil interneti yok.eve gecsin sorar seni etiketlerim olur mu canim. Ama kolonya dusunursen haberleselim

Ben ozellikle sordum ayrintiliyi yapan doktora yok dedi fetal ecoya benim yaptirasim vardi aslında hahhah
Ben oğlumda da baktırdım canım kızımda da baktıracaz şimdi hayırlı haberlerle inşallah doktorumuzun fikri herşeyine bakılıyor buna da bakılsın anne karnındayken o yüzden gönlüm rahat geldim

Bende bişey yapicam canım inşallah, eminonunden malzemeleri almak istiyorum ama daha ne yapacagima karar veremedim

Aynen bizde cam kapı dün temizlik yaptık şimdi zombi gibiyim. Üstelik bu akşam misafirim var. Farklı zamanlarda davet etmeyi düşündüğümüz 5 aile vardı ama bu akşamkilerden sonra misafir almaktan vazgeçtik valla kimse kusura bakmasın

Canim sayfanin adi askatolyesi

Canım ben de alamıyorum kimseyi, kimse kusura bakmasın. Zaten kanamam filan oldu en başta, sürekli tedirginim bir de çalışıyorum, 4 ay daha yokum maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…