Bugün rutin her hamişten istiyor doktorum fetal eko randevum var oğlumda da baktırmıştım kızçemdede baktıracaz hayırlı haberlerle gelecem ama yinede merak ve tedirginlik oluyor hayırlı haberler inşallah
Hayirli sabahlar herkeseeeee...... Bu haftaici Eminonu taraflarina gitmeyi istiyorum ben de. Bebegi tebrige gelenlere hediyelik bir sey vermek icin ivir zivir, sus pus bir seyler alayim da kendim yapayim evde diyorum. Hazirlarda moda olarak neler var simdi onlari da pek bilmiyorum. Siz boyle hediye bir sey vermeyi dusunuyor musunuz?
Biz sözlenirken ben misafirlere tek fincanlik minik bakir cezve hediye etmistim. Ustunu tulle baglayip ucuna da kurdaleyle "Bu guzel gunun 40 yil hatri kalsin istedik" diye kucuk ebatlarda bastirdigim kartonlari tutturmustum. Herkes cok begenmisti. Kendi fikrim degildi, ben de baska bir yerde gorup yapmistim.
Nişan doneminde de kapagi lale motifli kucuk kavanozlar modaydi, icine renkli bademli drajeler doldurmustuk. Ustune de etiketle "Nişanimiza hosgeldiniz" yazisi yapistirmistim. O zamanlar zevkle ugrasmistim. Simdi bebek icin aklima hep eskilerden olan fikirler geliyor.
İci elyafli, kadife kumasli lavanta toplari cok oncelerden beri vardi. Belki onlardan yapabilirim ama, hem nasil yapilacagini biliyorum, hem de cok şık oluyordu. Ya da bu sefer lavanta yerine direkt yuvarlak sabunlari kadifeyle kaplayip susleyebilirim, bir mevlutte oyle hediye edilmisti. Kimisi kokulu taş yapiyor, kalip ve kimyasal karisimlar parti ve hediye malzemeleri satan yerlerde var. Oyle bir sey de bakabilirim.
Aklim cok karisik kisacasi... Sizde ne fikirler var kizlar?
Oh masaallah butun hediyelikler tamam sizin. Ben hastaneye pek gelen olmaz diye dusundugum icin en fazla cikolata alirim diye dusunmustum. Lohusa serbetini zaten her hastane veriyor diye biliyorum, o yuzden onu da dusunmemistim. Madame coco'dan limonatalik dedigin sey, buyuk sebil mi yoksa herkese bardak mi? Hediye kismini direkt mevlut yaparsak insaallah orada topluca dagitmayi, ya da her gelene eve vermeyi dusunuyordum. Bu arada en guzeli mevlut yapmak, herkes bir gunde gelip gitmis oluyor, oteki turlu herkese ayri gun ayarla, pastasi boregi ayri ayri... cok ugrasmali.K Kimmik
Hastane için üstünde isim yazılı çikolata , lohusa şerbeti ( bunun için madam coco da plastik limonatalık var isteyen olursa ) bide kutu içinde şekerleme olacak kutu üstüne isim yazmayacağım sonrasında takı kutusu olabilir insanlar kullansın istiyorum.
Mevlüt okuyacağım sonra ona da orta boy kadife kaplı yasin ve lokum yada Mevlüt şekeri olan üçgen bir kutu dağıtacağım.
Ben minik kolonyalar hazirladim canim. Hediyelik onu vercem. Hastaneye cam sebilim var serbet icin. Iki kucuk cam sekerlik var onlarin icine renkli badem.sekerleri koycam.bide cikolata yaptiririm. Sonrasinda mevlut icin bende kadife kapli yasin dusunuyorumHayirli sabahlar herkeseeeee...... Bu haftaici Eminonu taraflarina gitmeyi istiyorum ben de. Bebegi tebrige gelenlere hediyelik bir sey vermek icin ivir zivir, sus pus bir seyler alayim da kendim yapayim evde diyorum. Hazirlarda moda olarak neler var simdi onlari da pek bilmiyorum. Siz boyle hediye bir sey vermeyi dusunuyor musunuz?
Biz sözlenirken ben misafirlere tek fincanlik minik bakir cezve hediye etmistim. Ustunu tulle baglayip ucuna da kurdaleyle "Bu guzel gunun 40 yil hatri kalsin istedik" diye kucuk ebatlarda bastirdigim kartonlari tutturmustum. Herkes cok begenmisti. Kendi fikrim degildi, ben de baska bir yerde gorup yapmistim.
Nişan doneminde de kapagi lale motifli kucuk kavanozlar modaydi, icine renkli bademli drajeler doldurmustuk. Ustune de etiketle "Nişanimiza hosgeldiniz" yazisi yapistirmistim. O zamanlar zevkle ugrasmistim. Simdi bebek icin aklima hep eskilerden olan fikirler geliyor.
İci elyafli, kadife kumasli lavanta toplari cok oncelerden beri vardi. Belki onlardan yapabilirim ama, hem nasil yapilacagini biliyorum, hem de cok şık oluyordu. Ya da bu sefer lavanta yerine direkt yuvarlak sabunlari kadifeyle kaplayip susleyebilirim, bir mevlutte oyle hediye edilmisti. Kimisi kokulu taş yapiyor, kalip ve kimyasal karisimlar parti ve hediye malzemeleri satan yerlerde var. Oyle bir sey de bakabilirim.
Patik fikri cok cici. Oyle bir mevlutten hediye aldigim kokulu tasi banyoya koydum ben, kurdalesinden astim dolap kulbuna. Bir sure sonra kokusu geciyor gerci ama sus olarak duruyor hala.Ben soz ve kınaya yaptıklarımi yazmayım canim :)
Su an icin bebetom için
Kokulu taştan patık yaptım küçük kutular da :)
Bi de aklımda mavi kolonya var kucuk şişe içinde. Şişe icerisinde de akmayan mürekkepten yazı :)
Onun disinda şeker ya da çikolata fix
Bakalim gidişata göre ekleme değiştirme yaparım :)
Ay herkes sebil yapiyor galiba, ben de mi alsam bir tane...Ben minik kolonyalar hazirladim canim. Hediyelik onu vercem. Hastaneye cam sebilim var serbet icin. Iki kucuk cam sekerlik var onlarin icine renkli badem.sekerleri koycam.bide cikolata yaptiririm. Sonrasinda mevlut icin bende kadife kapli yasin dusunuyorum
Ben gelenler için değilde mevlüt için oğlumun ismi yazılı üzerinde nazar ayeti olan magnetlerden yaptırmayı düşündüm. İnstagramda bu işi çok güzel yapan bir sayfa var. Ondan sonra birde isimli yasin-i şerif yaptıracağım yanında tesbihi ile birlikte. Allah nasip ederse :)Hayirli sabahlar herkeseeeee...... Bu haftaici Eminonu taraflarina gitmeyi istiyorum ben de. Bebegi tebrige gelenlere hediyelik bir sey vermek icin ivir zivir, sus pus bir seyler alayim da kendim yapayim evde diyorum. Hazirlarda moda olarak neler var simdi onlari da pek bilmiyorum. Siz boyle hediye bir sey vermeyi dusunuyor musunuz?
Canm imstagramda bi sayfada gordum ben yasin tesbih bunlari koyduklari kese. 24 tane alirsan tanesi 4 tlden satiolar. Evde de kaplayabilirsin zor diil. Ama ugrastirir. Esneyen kadife kumaslardan ve kucuk.yasinlarden aliosun. Silikon tabancasiyle defter kaplar gibi kapliosun. Ama kapaklar yumusak oldugu icin icine kalin bi karton koyman falam gerekicek yorar tani. Sonra uzerinin pileksili yazisi var kenarlarina takilan kosebentler var. Seviosan bu isi yapilir ancakAy herkes sebil yapiyor galiba, ben de mi alsam bir tane...
Mevlutte en iyisi yasin dagitmak sanirim. Dedigin gibi kadife kaplilar da cok guzel duruyor. Ama onlar evde yapilmaz heralde, hazir almak lazim. Belki sonradan evde ustune sus, taş gibi bir sey yapistirilir.
Bahsettigin sayfayi soyleyebilir misin? Tam gunun anlam ve onemine uygun, hem yasin, hem nazar ayeti, hem tesbih, cok guzelBen gelenler için değilde mevlüt için oğlumun ismi yazılı üzerinde nazar ayeti olan magnetlerden yaptırmayı düşündüm. İnstagramda bu işi çok güzel yapan bir sayfa var. Ondan sonra birde isimli yasin-i şerif yaptıracağım yanında tesbihi ile birlikte. Allah nasip ederse :)
Evet bayagi bu isin erbabi olanlar var, ben yapmaya kalksam her biri birbirinden farkli olur kesinCanm imstagramda bi sayfada gordum ben yasin tesbih bunlari koyduklari kese. 24 tane alirsan tanesi 4 tlden satiolar. Evde de kaplayabilirsin zor diil. Ama ugrastirir. Esneyen kadife kumaslardan ve kucuk.yasinlarden aliosun. Silikon tabancasiyle defter kaplar gibi kapliosun. Ama kapaklar yumusak oldugu icin icine kalin bi karton koyman falam gerekicek yorar tani. Sonra uzerinin pileksili yazisi var kenarlarina takilan kosebentler var. Seviosan bu isi yapilir ancak
Ben kullanmiorum.da anneminkinden hatirliorum. Annem suan evde degil interneti yok.eve gecsin sorar seni etiketlerim olur mu canim. Ama kolonya dusunursen haberleselimEvet bayagi bu isin erbabi olanlar var, ben yapmaya kalksam her biri birbirinden farkli olur kesinama aslinda 3-4 tane denemek de lazim, belki de cok zor degildir. Daha koskoca 4 ayimiz var onumuzde.
Ben kendim direkt siparis vermek degil de, evde biraz ugrasacagim bir seyler olmasini arzu ediyorum. Kendi emegim gecsin. Ama yine de o instagram sayfasini yazar misin? Bir bakayim belki baska seyler fikir olur.
Ben oğlumda da baktırdım canım kızımda da baktıracaz şimdi hayırlı haberlerle inşallah doktorumuzun fikri herşeyine bakılıyor buna da bakılsın anne karnındayken o yüzden gönlüm rahat geldimBen ozellikle sordum ayrintiliyi yapan doktora yok dedi fetal ecoya benim yaptirasim vardi aslında hahhah
Çok mantıklı bosver canımOkula yakınız burası da küçük bir yer zaten evimizin karşısındaki 3 bina komple öğrenci evi canimBBG gibi bizim ogrenciler biraz büyük canım 18 yaşından küçüğü yok temizliği yapmasına yaparlar da okulda dedikodu çıkarırlar diye korktum
Bende bişey yapicam canım inşallah, eminonunden malzemeleri almak istiyorum ama daha ne yapacagima karar veremedimHayirli sabahlar herkeseeeee...... Bu haftaici Eminonu taraflarina gitmeyi istiyorum ben de. Bebegi tebrige gelenlere hediyelik bir sey vermek icin ivir zivir, sus pus bir seyler alayim da kendim yapayim evde diyorum. Hazirlarda moda olarak neler var simdi onlari da pek bilmiyorum. Siz boyle hediye bir sey vermeyi dusunuyor musunuz?
Kızlaaar günaydın ❤❤❤
Ölüyorum yorgunluktanBayramdan beri doğalgaz, badana, temizlik derken biz de bittik.. Son temizliği dün yaptık. Bugün koltuklar yıkanacak, perdeleri ve halıları yıkamaya verdik onlar da gelir. Allah inş sağlıkla, huzurla oturmayı nasip eder. Eşim yaptı bütün işi, ben yoruldum iyi mi Gebişken düşünmesi bile yoruyormuş demek ki :)
Canim sayfanin adi askatolyesiEvet bayagi bu isin erbabi olanlar var, ben yapmaya kalksam her biri birbirinden farkli olur kesinama aslinda 3-4 tane denemek de lazim, belki de cok zor degildir. Daha koskoca 4 ayimiz var onumuzde.
Ben kendim direkt siparis vermek degil de, evde biraz ugrasacagim bir seyler olmasini arzu ediyorum. Kendi emegim gecsin. Ama yine de o instagram sayfasini yazar misin? Bir bakayim belki baska seyler fikir olur.
Aynen bizde cam kapı dün temizlik yaptık şimdi zombi gibiyim. Üstelik bu akşam misafirim var. Farklı zamanlarda davet etmeyi düşündüğümüz 5 aile vardı ama bu akşamkilerden sonra misafir almaktan vazgeçtik valla kimse kusura bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?