2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar selamlar hediyeliklerden bahsetmişsiniz . Ben hastaneye isim yazılı çikolata ve lokum ile yeşeren kalem düşünüyorum. Size de öneririm yeşeren kalem i ne bileyim ben çok anlam yüklüyorum . Üzerine istediğiniz yazıyı yazıyorlar . Hem de evladımın kalem kılıçtan keskindir i anlaması ve bizim gibi doğa aşığı olması için böyle bir şey düşündük bakalım

Evet canim aynen oyle gobuslerden rahatsiz olmayacagimiz tek zaman dilimi :))

Kızlar ya ilk baştan beri doğum korkum vardı ama zaman yaklaştıkça iyice rüyalarıma girer oldu. Sizlerde durumlar nedir. Normal doğum sezeryan konularında fikirleriniz neler ne düşünüyorsunuz.

Ben normal doğumu çok istiyorum inşallah bir sorun çıkmaz. Tabi ki ilk defa yaşayacağım bir şey olduğu için tedirginim ve korkuyorum ama baş edebileceğimi düşünüyorum. Bence kendini çaresiz hissediyorsan psikolojik destek alabilirsin. Kendi başına altından kalkamayabilirsin.
Senin gibi doğumdan çok korkan bir arkadaşım geçen hafta normal doğumda doğumu reddetti çatala çıkaramadılar bebeğin neredeyse kafası çıkacakmış ama o doğmasın diye içinde tutmaya çalışıyormuş. Sakinleştirici vurup genel anesteziyle sezaryen yaptılar. Bana soracak olursan arkadaşım kadar korkuyorsan normal diye tutturmanın da anlamı yok canım

Aynen canım bir günde gittim hepsini hallettim bizim hastaneye gelen çok oluyor üstüne Mevlüt'e gelenlerin bir kısmı eve de gelmiş oluyor ay o dönemde herkes gelsn insan sıkılıyor evde
Bide lohusa şerbeti veren hastane ben duymadım daha önce çok bilgim yok kızımda annem yaptı yine öyle yaparız

Bahsettiğimin resmini yollayım

Bu arada kimin yazdığını göemedim daha doğrusu kaçırdım normal Doğum konusu olmuş insanların deli gibi korkutulduğu bu şeyden şakın korkmayın Doğum öncemi bilseniz ailemdeki herkes sen normal doğur ben şunu bunu yapacağın diyordu.
Öyle güzel öyle basit bir şey zaten doktor boşa çatı muayenesi yapmıyor o zaman size ne olacağını söylüyor.

Kizlar benim de hediyelik konusunda kafam karisik esasen.
Ben evlenirken bile is yogunlugumdan dolayi amaan kina mi salla amaan dugun mu bizbize bi eglence duzenleriz aramizda ne ugrasicaz diyen bi tipim.
Boyle isin gorsel kisimlariyla ilgili hic heveslenen bi insan olamadim kucuklugumden beri ki kendim de bakimliyimdir ama hic suslu degilimdir :)

Hastaneye ise kendi ailem disinda esimin kibristan bikac annesi babasi yerine koydugumuz yasli akrabasi (esim annesini kucuk yasta, babasini ise biz tanismadan bir muddet once kaybetmis) gorumcem, yine yurtdisindan bi abi dedigi buyugu gelecek. Benim cekirdek ailem disinda akrabalarimdan gelen olur mu bilmiyorum, biz genelde ev ziyaretine gideriz direkt.
E bikac arkadasimiz gelse hastane baya kalabalik olacak gibi. Ama hastane odasini susleme fikrinden de vazgectim hic tarzim degil ne bileyim :)
Sadece atistirmalik ikramliklar ve basit bir ani hediyesi versem cok mu basit kacar.
Sizi boyle hediyelik telasinda gorunce gozum korktu birden (
Fikriniz nedir? En basit en az ugrastirici sekilde nasil atlatirim o donemi

Ay bende doğumda öyle birine rastladım çocuk dogucak halen kan var korkuyorum diye çocuğu içinde tutuyordu az kalsın ikisi de etkilenecekti bu kadar korku anlamsız bence

Canım bebiş aşağıda demişsin doktor mu dedi sen mi hissediyorsun acaba benim karnimda aşağıda bebek hareketleri de yürürken zorlanıyorum sende öyle misin

Aa yeşeren kalemi ben de eşime göstermiştim geçen gün :) dediğin gibi hem doğa sever olsun hem de manevi anlamı olsun bir sitede bulabildim canım ben senin alternatif site önerin var mı

Aa yeşeren kalemi ben de eşime göstermiştim geçen gün :) dediğin gibi hem doğa sever olsun hem de manevi anlamı olsun bir sitede bulabildim canım ben senin alternatif site önerin var mı
Canım ben Facebook ta tanıtımını gördüm . Sonra kendi sitesini buldum . yeşerenkalem.com

Canım bebiş aşağıda demişsin doktor mu dedi sen mi hissediyorsun acaba benim karnimda aşağıda bebek hareketleri de yürürken zorlanıyorum sende öyle misin
Doktorum söyledi canım ayakta kalmamaya çalış yorma kendini dedi erken doğum riskinden bahsetti inşallah çıkar yukarı Karnım aşağıda gören doğum yaklaşmış sanıyor bebişin tüm hareketleri aşağıda canım birde 2 adım atsam çabuk yoruluyorum yürürken zorlanıyorum bakalım inşallah çıkar yukarı

Aa aynı ben doktora gitmedim bunun için sen öyle diyince korktum gitmem lazım ben yerimde 5 dk duramıyorum ki dediğin gibi hemen yoruluyorum benimde karnım aşağıda baya bebek hareketleri gobegimin çok çok altında inşallah bı sorun olmaz hayırlısıyla yukarı çıkarlar genelde kızlar aşağıda olur diyorlar sen ne düşünüyorsun

Ben de çikolata lokum gibi üzeri isimli olarak hazırlatırım diyorum bide evde Mevlüt olunca ufak bi hediyelik :)
Daha detaylı düşünemiyorum ben de kına bekarlığa veda vs hiç yapmayan sevmeyen biriyim. Sağlıkla gelsin bebeğime harcıcam o paraları

Canım ikramlık ve anı hediyesi vermeyi düşünüyorsun zaten onlar için odada küçük bir masa ayarlayacaksın üzerinde bu ikramlıklar ve hediyeliğin olacak. Yani illa odayı süslemene gerek yok basit kaçacağını düşünmüyorum kapı süsü düşünüyorsan bir de tamamdır bu iş

Biraz rahatlattiniz kizlar ya.
Zaten gelen insanlar ayy su olmamis diyecek, kusur arayacak insanlar da degil.
Lilyum dedigin gibi belki sade bi kapi susu dusunebilirim o da belki :)
Valla napim Allah ta beni boyle yaratmis iste

Neden cinsiyetine göre ki yusuf suresi güzel yüzlü oldun diye meryem süresi ahlakı için cinsiyete göre die düsünmemiştm sanki
Ben böyle duydum canım. Bebek erkekse Hz.Yusuf'un ahlakını alsın diye kızsa da Hz.Meryem'in ahlakını alsın diye diyorlar. Birde Peygamber ahlakını alsın diye cinsiyet farketmeksizin Muhammed süresini okuyun diyorlar.

Kızlar ya ilk baştan beri doğum korkum vardı ama zaman yaklaştıkça iyice rüyalarıma girer oldu. Sizlerde durumlar nedir. Normal doğum sezeryan konularında fikirleriniz neler ne düşünüyorsunuz.
Kuzum bende kızları korkutmak istemem ama, doğumdan sonra veya afedersiniz bebeğin çıkışında ki his korkusu yok. Ama bende afedersiniz yırtık, kesik, dikis hissi ve acısı korkusu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…