- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hanımlar nasipse bebeğimi görmeye son 1 hafta
Amiiinnnnn.. Hepinizde birer civciv var yaz bak yine coştumCanım normal doğumdan korkma en güzeli en doğalı o bazen ne kadar zor olsada ben sezaryene karşıyım ama mecburi olunca ayrı her şey akışında olmalı bence Rabbim hepimize bı avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah sağ salim kucağımıza alalım civcivleri
Kuzum bende kızları korkutmak istemem ama, doğumdan sonra veya afedersiniz bebeğin çıkışında ki his korkusu yok. Ama bende afedersiniz yırtık, kesik, dikis hissi ve acısı korkusu var.
Ben böyle duydum canım. Bebek erkekse Hz.Yusuf'un ahlakını alsın diye kızsa da Hz.Meryem'in ahlakını alsın diye diyorlar. Birde Peygamber ahlakını alsın diye cinsiyet farketmeksizin Muhammed süresini okuyun diyorlar.
Kizlar benim de hediyelik konusunda kafam karisik esasen.
Ben evlenirken bile is yogunlugumdan dolayi amaan kina mi salla amaan dugun mu bizbize bi eglence duzenleriz aramizda ne ugrasicaz diyen bi tipim.
Boyle isin gorsel kisimlariyla ilgili hic heveslenen bi insan olamadim kucuklugumden beri ki kendim de bakimliyimdir ama hic suslu degilimdir :)
Hastaneye ise kendi ailem disinda esimin kibristan bikac annesi babasi yerine koydugumuz yasli akrabasi (esim annesini kucuk yasta, babasini ise biz tanismadan bir muddet once kaybetmis) gorumcem, yine yurtdisindan bi abi dedigi buyugu gelecek. Benim cekirdek ailem disinda akrabalarimdan gelen olur mu bilmiyorum, biz genelde ev ziyaretine gideriz direkt.
E bikac arkadasimiz gelse hastane baya kalabalik olacak gibi. Ama hastane odasini susleme fikrinden de vazgectim hic tarzim degil ne bileyim :)
Sadece atistirmalik ikramliklar ve basit bir ani hediyesi versem cok mu basit kacar.
Sizi boyle hediyelik telasinda gorunce gozum korktu birden(
Fikriniz nedir? En basit en az ugrastirici sekilde nasil atlatirim o donemi
Epiduralda acı baya az oluyormuş. Spinali bilmiyorum canimCanım aslında normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum gerçekten bu korkuma engel olamıyorum. Birde kan verirken bile korkan bi insanım nasıl atlatıcam bilemiyorum. Şu epidural spinal falan doğumlar varmış acaba acısı daha mı azdır. Cidden çok çaresiz hissediyorum zaman yaklaştıkça.
Epiduralda acı baya az oluyormuş. Spinali bilmiyorum canim
İsmi çok güzel canım hayırlısıyla al kucağınaHamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olsun dedim.
Bir oğlum olacak ismi ÖMER ASAF olacak rabbimin izniyle ismini netleştirdikten beri de Hz. Ömer gibi adaletli olsun diyorum inşallah öyle olur.
İsmi çok güzel canım hayırlısıyla al kucağına
Kesinlikle aman amaann en iyisi hiç bulaşmamak zateb gelseler gırgır cok da bi iş becerip çıkamazlar karıştırmamak en mantıklısıTemizlik işi özel bir iş gibi geliyor bana o yüzden ben de öğrencilerime ya da tanıdığım birine güvenemezdim bu konuda. Zaten zaman geçtikçe ağırlaşacağız iyice evin her köşesine ulaşamayabiliriz o kısımlara bir tanıdık da erişmesin mümkünse :) bir de ne kadar güvensek de bir arkadaşına bile bahsetse okul çalkanır mazallah
ve pert bir sekilde sibel eve gelir. inanin kimildayamiyorum...İyi geceler canım, ilk güne konur mu gebiş öğretmen, ben de perşembe nöbetçiyim. Bir yandan da bütün hafta rahat edersin gerçi, atlatmış olursun. Hadi yeni dönem hayırlı olsun.
Canım link atabilirmisn tesekkür ediyoruz birdeKızlaaar ben yine buraya yazayım bunu :) hm online'da indirim var. Alacağınız ürünleri seçtikten sonra ödeme kısmına gelince 1057 kodunu yazıyorsunuz indirim kodu kısmına. Aldığınız ürünler indirimli bile olsa ekstra indirim uygulanıyor kargo da bedava17 parça çıt çıtlı aldım tanesi 6.9 liraya gelmiş oldu bir göz atın bedenler tükenmeden
Aynen bende ki korkuda bu yönde. Ama kesi falan atılırken hissedilmiyor diyorlar. Bilemiyorum artık.Kuzum bende kızları korkutmak istemem ama, doğumdan sonra veya afedersiniz bebeğin çıkışında ki his korkusu yok. Ama bende afedersiniz yırtık, kesik, dikis hissi ve acısı korkusu var.
Canım bende hastane odasını süslemek istemiyorum. Sadece kapı süsü asmak istiyorum hastanede. İkram desen lohusa şerbeti veriyorsa hastane sadece onu ikram etmeyi düşünüyorum. Vermiyorsa ben yapımdan şerbet, evde sonra yapicam. Hastaneye bı tek çikolata ve bir hediyelik eşya götürmeyi düşünüyorum.Kizlar benim de hediyelik konusunda kafam karisik esasen.
Ben evlenirken bile is yogunlugumdan dolayi amaan kina mi salla amaan dugun mu bizbize bi eglence duzenleriz aramizda ne ugrasicaz diyen bi tipim.
Boyle isin gorsel kisimlariyla ilgili hic heveslenen bi insan olamadim kucuklugumden beri ki kendim de bakimliyimdir ama hic suslu degilimdir :)
Hastaneye ise kendi ailem disinda esimin kibristan bikac annesi babasi yerine koydugumuz yasli akrabasi (esim annesini kucuk yasta, babasini ise biz tanismadan bir muddet once kaybetmis) gorumcem, yine yurtdisindan bi abi dedigi buyugu gelecek. Benim cekirdek ailem disinda akrabalarimdan gelen olur mu bilmiyorum, biz genelde ev ziyaretine gideriz direkt.
E bikac arkadasimiz gelse hastane baya kalabalik olacak gibi. Ama hastane odasini susleme fikrinden de vazgectim hic tarzim degil ne bileyim :)
Sadece atistirmalik ikramliklar ve basit bir ani hediyesi versem cok mu basit kacar.
Sizi boyle hediyelik telasinda gorunce gozum korktu birden(
Fikriniz nedir? En basit en az ugrastirici sekilde nasil atlatirim o donemi
Ben hic dusunmuyorum. Sanki bu cocuk vahiy yoluyla bi anda brlircekmiscesine dusunmuyorumKızlar ya ilk baştan beri doğum korkum vardı ama zaman yaklaştıkça iyice rüyalarıma girer oldu. Sizlerde durumlar nedir. Normal doğum sezeryan konularında fikirleriniz neler ne düşünüyorsunuz.
Canm ben anne yanina 6 7 ay yatsin die sepet besik alicam. Bide bebek odasi alicam. Park yatakta uzuuun yillar yatiyo ama benim cok hosuma gitmiyo park yataklar. O yuzden tercih etmiyorum.arkadaşlar bebeğiniz için oda takımı aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz?gereksiz mi sizce yoksa ihtiyaç mı?dolap olursa en azından kıyafetleri filan koyulur ama zaten sanırım 1 yaşına kadar bizimle aynı odada yatacakmış. beşik kullanışsız mı oluyor?onun yerine park yatak diye bir şey varmış onu daha çok öneriyorlar.
bilgisi olan paylaşabilir mi lütfeeen:)
Peki dikiş atılırken hissettin mi hiç?canım onları hiç düşünme herkeste epizyotemi olmaz ( yırtık ) epidural yaptırırsın en kötü bide dikiş dediğin 3*4 tane ancak olur bende var mesela 3 dikiş.
İnşallah canim . Ömer Asaf koymayı bende istedim ama eşim istemedi nedense. Çok güzel isim, ismiyle yaşasın.Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olsun dedim.
Bir oğlum olacak ismi ÖMER ASAF olacak rabbimin izniyle ismini netleştirdikten beri de Hz. Ömer gibi adaletli olsun diyorum inşallah öyle olur.
canım telefona uygulamasını indirdim ordan verdim siparişiCanım link atabilirmisn tesekkür ediyoruz birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?