2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amiiinnnnn.. Hepinizde birer civciv var yaz bak yine coştum

Kuzum bende kızları korkutmak istemem ama, doğumdan sonra veya afedersiniz bebeğin çıkışında ki his korkusu yok. Ama bende afedersiniz yırtık, kesik, dikis hissi ve acısı korkusu var.

canım onları hiç düşünme herkeste epizyotemi olmaz ( yırtık ) epidural yaptırırsın en kötü bide dikiş dediğin 3*4 tane ancak olur bende var mesela 3 dikiş.

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olsun dedim.
Bir oğlum olacak ismi ÖMER ASAF olacak rabbimin izniyle ismini netleştirdikten beri de Hz. Ömer gibi adaletli olsun diyorum inşallah öyle olur.

İlla hastaneye bir şey vereceksin diye bir şey yok canım.
sende evine gelenlere hediyelik yap gelenlere verirsin yada mevlüt okutacaksan mevlütte ver.

Epiduralda acı baya az oluyormuş. Spinali bilmiyorum canim

Bir oğlum olacak ismi ÖMER ASAF olacak rabbimin izniyle ismini netleştirdikten beri de Hz. Ömer gibi adaletli olsun diyorum inşallah öyle olur.
İsmi çok güzel canım hayırlısıyla al kucağına

Kesinlikle aman amaann en iyisi hiç bulaşmamak zateb gelseler gırgır cok da bi iş becerip çıkamazlar karıştırmamak en mantıklısı

arkadaşlar bebeğiniz için oda takımı aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz?gereksiz mi sizce yoksa ihtiyaç mı?dolap olursa en azından kıyafetleri filan koyulur ama zaten sanırım 1 yaşına kadar bizimle aynı odada yatacakmış. beşik kullanışsız mı oluyor?onun yerine park yatak diye bir şey varmış onu daha çok öneriyorlar.
bilgisi olan paylaşabilir mi lütfeeen:)

Kızlaaar ben yine buraya yazayım bunu :) hm online'da indirim var. Alacağınız ürünleri seçtikten sonra ödeme kısmına gelince 1057 kodunu yazıyorsunuz indirim kodu kısmına. Aldığınız ürünler indirimli bile olsa ekstra indirim uygulanıyor kargo da bedava 17 parça çıt çıtlı aldım tanesi 6.9 liraya gelmiş oldu bir göz atın bedenler tükenmeden

Canım link atabilirmisn tesekkür ediyoruz birde

Canım bende hastane odasını süslemek istemiyorum. Sadece kapı süsü asmak istiyorum hastanede. İkram desen lohusa şerbeti veriyorsa hastane sadece onu ikram etmeyi düşünüyorum. Vermiyorsa ben yapımdan şerbet, evde sonra yapicam. Hastaneye bı tek çikolata ve bir hediyelik eşya götürmeyi düşünüyorum.

Kızlar ya ilk baştan beri doğum korkum vardı ama zaman yaklaştıkça iyice rüyalarıma girer oldu. Sizlerde durumlar nedir. Normal doğum sezeryan konularında fikirleriniz neler ne düşünüyorsunuz.
Ben hic dusunmuyorum. Sanki bu cocuk vahiy yoluyla bi anda brlircekmiscesine dusunmuyorum

Canm ben anne yanina 6 7 ay yatsin die sepet besik alicam. Bide bebek odasi alicam. Park yatakta uzuuun yillar yatiyo ama benim cok hosuma gitmiyo park yataklar. O yuzden tercih etmiyorum.

İnşallah canim . Ömer Asaf koymayı bende istedim ama eşim istemedi nedense. Çok güzel isim, ismiyle yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…