2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben hiç düşünmüyorum. Kendi dolabımi kullanicam, beşik desen yengem bana bambu beşiğini verecek 4-5 aydan sonra onu kullanamicam. O zaman bebek karyolası alıp belki dolapta alırız veya büyük bir sifonyer alırız diyorum. Ama bana dolap almayiz gibi geliyor. Güzel bir oda takımını 4-5 yaşından sonra alırım diyorum

Coookkk tesekkurlerrrr

Alışveriş için bir forum açtık orada herkes aldıklarını paylaştı bi göz atıp fikir alabilirsin

Peki dikiş atılırken hissettin mi hiç?

eğri oturup doğru konuşmak lazım Doğum sancısından bahsettiğimizden kesik yanında pek hissedilmiyor. Doğum hikayemi burada paylaştım bak istersen canım epidural istersen o kesik falan hepsi uyuşıkken yapılır.
Doğum bittiği anda yaşadığın herşeyi unutuyorsun

İnşallah canim . Ömer Asaf koymayı bende istedim ama eşim istemedi nedense. Çok güzel isim, ismiyle yaşasın.

Sağol canım inşallah

Ay ben senden beterim. hiçbirşey yapmayi düşünmüyorum. Zaten devlette mi özelde mi dogursam diye karar vermedim. Hastaneye de anne babam eşim dışında kimseyi istemiyorum. eşime de annenle baban gelecekse gelsin ama abi abla kimseye haber verme dedim. Gelenler de atistirmalik birşeyler isterse bi zahmet kantine insin. Orada bir milyon duygu yaşayacağım uzerine fiziksel olaylar.. hic misafir ağırlayacak bir ortama izin vereceğimi sanmıyorum

Mevlid de yapmayacağım eve gelen olursa hazır süslü bebek şekerleri oluyor ya basit.. onlardan veririm..
Bütün ilgimi paramı zamanımı bebisime vermek istiyorum. Sevgi pitircikligi yapmaya gerek görmüyorum kendi annem babam ve eşim disinda kimseden fayda görmedim. Hamileliğin ilk 16 haftası sürekli yatmak zorundaydım ve kapımı açan ne haldesin diyen olmadı. Gezmede sürtmede yapışık ikiz olduklarim bile içmeye bir tas corban var mi demedi. bebek bakmaya buyursunlar gelsinler ama hazir kuru pasta çay içerler ayrica bebek de odadan çıkmaz

He heyytt costum valla amma dertliymisim bu konuda

Ayyyy bennnn

Park yatak alacağız önce yatak odasında olacak sonra kendi odasında

Bi de dolap aldik hem kendi yuklugumuz givi oldu hem de bebetomuz için

6 7 ay kullanacağı beşik mantikli gelmiyor bana ama herkesin kendi trcihi :)

Canım ben bebek odası takımı almayı düşünüyorum , hatta düşünmüyorum karar verdik. Sonuçta çocuğun da eşyaları oluyor ,evde kendi eşyalarımızı zor sigdiriyoruz dolaba onunkiler için mecbur. Yatak konusuna gelince anne yanı beşik de alacağız. Gece uykulari tabii ki bizimle olacak hep, ama gündüz uykulari için kendi yatağına koyabilirim diye düşünüyorum veya ana kucağında da uyuyabilir bazen. Büyüyen beşik alacağımız için ileriye dönük de kullanırız dedik. Çok ciciş biciş bişey almayacağım oda takımı olarak, dekorasyonla renklendiririz dedik. Böylece büyüyünce de istediği gibi düzenleriz diye düşündük.

Kızlar ya ilk baştan beri doğum korkum vardı ama zaman yaklaştıkça iyice rüyalarıma girer oldu. Sizlerde durumlar nedir. Normal doğum sezeryan konularında fikirleriniz neler ne düşünüyorsunuz.
Korksamda bende normal istiyorum canım insaAllah sağlıkla nasip olur bir avazda dogururz ama simdiden böyle dusuncelere girme kendini strese sokma ben düşünmüyorum korkularmi arttirmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…