2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hediyelik konusnda ben kararsızim mevlutu hemen yapmicam büyük ihtimal esim gelince düşünüyorum bakalım o zaman ne gostericek hastaneye ve eve yanıma gelene vermek icin ufak birsey düşünüyorum buzdolabi süsü gibi çünkü o göz önünde olucak birsey atanda olmaz kecelerim var renk renk onlardan birsey yapayim diyorum 20-30 tane yeter pinterestten sablonlara falan bakinicam silikonumda var onla birseyler cikarirm ortaya gibi

Detaylıya 13 gün kaldı geçenki kontrolde doktorun acelesi vardı fazla göstermedi daha doğrusu asistani yoktu eli ayağına dolandı bende birşey anlamadım doyamadim kızıma detaylida doyucam hem o zaman babasıda yanımızda olucak çok heyecanlıyım

İnşallah canım yinede doktora gidip doktorun bilgi vermesi lazım en son ne zaman doktora gitmiştim canım

Bu arada ben hastaneye goturmeyecegim yaptıklarımi zaten çok kişi gelmeyecek hastaneye ( ben de istemiyorum :) sadece çikolata yeter :) sonradan eve geldiklerinde vereceğim. İnşallah :)

Kızlar hediyeliklerden konuşmuşsunuz ben oğlumda hastanede lokum çikolata ve şekerleme ikram edildi gelen çok oldu çünkü hastaneye kapı süsü taktık bebeğin pusetini süsledik biz yaptık tülünü hastanede yatak başına bi süs getirttirdim internetten bolonlar felan ayrıca hoşgeldin Çınar yazılı flama yaptırdım evde Kaynar ikram edildi sonrada Mevlüt yapıldı mevlütte de buzdolabı süsü biblo yaptırıp dağıttım

Selam herkese. Bugun doktor kontrolum vardi seker yuklemesi yapildi. Sonucum iyi cikti sukur. Sonrasinda gebelik okulunda ilk dersime katildim cok eglenceli geçer.
Gecen hafta hastane suslemek icin alisverise cikmistim bu hafta onlarla ugrastim.bardaklarimi serbetligimi susledim. Kapi susunu kendi zevkime gore yaptim.lokum ikrami icin süslü kurdanlar hazirladim.bu hafta bebek yatagini suslemek icin tuller almistim onlari dikecegim masa icin dikecegim. Balonlar hosgeldin bebek yazilari falan hazir. Gecen hafta emzirme yastigi dikmistim. Bu hafta baybnest dikmeyi planliyorum. Çok tatli telaseler. Boyle ugrasinca haftalarin nasil gectigi anlasilmiyor..

Kızlar saçlarını kesen kestiren var mı benimkiler masaAllah cok uzadı belime geldiler 1.5 senedir uçlarından almak dışında kesmedim hic hamile olduğumu öğreneli onuda yapmadım doğumdan sonra keserim dökülür eder ugrasamam diye düşündüm zaten kapaliyimda sürekli topuz yapıyorum evdeykende oyle sıcakta açık birakmam evler yanıyor topuz yapınca hep çitisiyor orta kısımları ugrastiriyor beni o yüzden dogum yapinca kesin kesmem lazım mecbur sizler nasil yapıyorsunuz yaptınız

Ben hamileliğin başında kestirdim tamamdır :)

Ben hamileliğinin ilk aylarinda kısa kestirdim suan da omuzlarımda doguma yakın daha da kisaltacagim. Hamilelikte saçlar güçlü parlak oluyor diyorlardı ama benimki hamile kaldığım andan itibaren sağlıksız görünüyor ve dökülmeye başladı . Artık kizimla birlikte uzatiriz saçları

Bende hamilelikten önce kesmiştim hamilelikte bayağı uzadı. Zaten normal olan hamilelikte uzayıp güçlenmesi imiş. Doğumdan sonra dökülmeye başlıyormuş. Birde o zaman keserm diye düşünüyorum.

Kızlar mide spazmı geçiyorum galiba rezene icersem zararlı mı ben zararlı değil diye biliyorum ne önerirsiniz ya çok kötüyüm

Hamile kalmadan hemen önce kestirdim dediğin gibi kapaliyiz ne gerek var o kadar yük taşımaya benim boynum ağrıyordu şimdi çok rahatladım sende kes kurtul bence

Canim lutfen lutfen lutfen foto ekle

Ben hamileliğin başında kestirdim tamamdır :)
Nasıl kiyicam bilmiyorum bu kadar uzatmisken o kestirmenden bu yana uzadimi baya peki

Bunyeyle alakalı demek ki canım benimki zor şekil alıyor ondan sıkıntı dökülme sönukluk yok cok şükür ve aynen kizlarimizla beraber sac yarisina gireriz cici cici tokalar takariz

Bende hamilelikten önce kesmiştim hamilelikte bayağı uzadı. Zaten normal olan hamilelikte uzayıp güçlenmesi imiş. Doğumdan sonra dökülmeye başlıyormuş. Birde o zaman keserm diye düşünüyorum.
Evet emzirirken dökülen cok varmis bakalım bizim nasıl olacak canım ben dogumdan sonraya birakicam simdi kiyamam biraz daha uzasin

Hamile kalmadan hemen önce kestirdim dediğin gibi kapaliyiz ne gerek var o kadar yük taşımaya benim boynum ağrıyordu şimdi çok rahatladım sende kes kurtul bence
Bana ağrı yapmıyor şükür ama ugrastiriyor biraz sık taramazsam Kıyamam simdi canım ya uzasin biraz daha

Merhaba kızlar bugün 2. tetenos aşısını vuruldum. Şükür bunda da ağrım olmadı.
Biraz önce trendyoldan nevresim takımı ve mama takımı aldım çok uygundular.
Nevresim takımı 30tl mama takımı 24tl'ydi. Burası daha aktif bitmeden burdan yazayım dedım :)

Eklentiler

• mama.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 86
  • nevresim.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 89
  • nevresim2.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 69

Uzadı canım uzadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…