Kuzum bende kızları korkutmak istemem ama, doğumdan sonra veya afedersiniz bebeğin çıkışında ki his korkusu yok. Ama bende afedersiniz yırtık, kesik, dikis hissi ve acısı korkusu var.
İnşallah canım yinede doktora gidip doktorun bilgi vermesi lazım en son ne zaman doktora gitmiştim canımAa aynı ben doktora gitmedim bunun için sen öyle diyince korktum gitmem lazım ben yerimde 5 dk duramıyorum ki dediğin gibi hemen yoruluyorum benimde karnım aşağıda baya bebek hareketleri gobegimin çok çok altında inşallah bı sorun olmaz hayırlısıyla yukarı çıkarlar genelde kızlar aşağıda olur diyorlar sen ne düşünüyorsun
Kızlar bebeğimin ismi Mehmet Yiğit olacak Allah nasip ederse. Sizce nasıl ?
Kızlar saçlarını kesen kestiren var mı benimkiler masaAllah cok uzadı belime geldiler 1.5 senedir uçlarından almak dışında kesmedim hic hamile olduğumu öğreneli onuda yapmadım doğumdan sonra keserim dökülür eder ugrasamam diye düşündüm zaten kapaliyimda sürekli topuz yapıyorum evdeykende oyle sıcakta açık birakmam evler yanıyor topuz yapınca hep çitisiyor orta kısımları ugrastiriyor beni o yüzden dogum yapinca kesin kesmem lazım mecbur sizler nasil yapıyorsunuz yaptınız
Kızlar saçlarını kesen kestiren var mı benimkiler masaAllah cok uzadı belime geldiler 1.5 senedir uçlarından almak dışında kesmedim hic hamile olduğumu öğreneli onuda yapmadım doğumdan sonra keserim dökülür eder ugrasamam diye düşündüm zaten kapaliyimda sürekli topuz yapıyorum evdeykende oyle sıcakta açık birakmam evler yanıyor topuz yapınca hep çitisiyor orta kısımları ugrastiriyor beni o yüzden dogum yapinca kesin kesmem lazım mecbur sizler nasil yapıyorsunuz yaptınız
Bende hamilelikten önce kesmiştim hamilelikte bayağı uzadı. Zaten normal olan hamilelikte uzayıp güçlenmesi imiş. Doğumdan sonra dökülmeye başlıyormuş. Birde o zaman keserm diye düşünüyorum.Kızlar saçlarını kesen kestiren var mı benimkiler masaAllah cok uzadı belime geldiler 1.5 senedir uçlarından almak dışında kesmedim hic hamile olduğumu öğreneli onuda yapmadım doğumdan sonra keserim dökülür eder ugrasamam diye düşündüm zaten kapaliyimda sürekli topuz yapıyorum evdeykende oyle sıcakta açık birakmam evler yanıyor topuz yapınca hep çitisiyor orta kısımları ugrastiriyor beni o yüzden dogum yapinca kesin kesmem lazım mecbur sizler nasil yapıyorsunuz yaptınız
20. Haftada şimdi 23+2 oldumİnşallah canım yinede doktora gidip doktorun bilgi vermesi lazım en son ne zaman doktora gitmiştim canım
Hamile kalmadan hemen önce kestirdim dediğin gibi kapaliyiz ne gerek var o kadar yük taşımaya benim boynum ağrıyordu şimdi çok rahatladım sende kes kurtul benceKızlar saçlarını kesen kestiren var mı benimkiler masaAllah cok uzadı belime geldiler 1.5 senedir uçlarından almak dışında kesmedim hic hamile olduğumu öğreneli onuda yapmadım doğumdan sonra keserim dökülür eder ugrasamam diye düşündüm zaten kapaliyimda sürekli topuz yapıyorum evdeykende oyle sıcakta açık birakmam evler yanıyor topuz yapınca hep çitisiyor orta kısımları ugrastiriyor beni o yüzden dogum yapinca kesin kesmem lazım mecbur sizler nasil yapıyorsunuz yaptınız
Canim lutfen lutfen lutfen foto ekleSelam herkese. Bugun doktor kontrolum vardi seker yuklemesi yapildi. Sonucum iyi cikti sukur. Sonrasinda gebelik okulunda ilk dersime katildim cok eglenceli geçer.
Gecen hafta hastane suslemek icin alisverise cikmistim bu hafta onlarla ugrastim.bardaklarimi serbetligimi susledim. Kapi susunu kendi zevkime gore yaptim.lokum ikrami icin süslü kurdanlar hazirladim.bu hafta bebek yatagini suslemek icin tuller almistim onlari dikecegim masa icin dikecegim. Balonlar hosgeldin bebek yazilari falan hazir. Gecen hafta emzirme yastigi dikmistim. Bu hafta baybnest dikmeyi planliyorum. Çok tatli telaseler. Boyle ugrasinca haftalarin nasil gectigi anlasilmiyor..
Nasıl kiyicam bilmiyorum bu kadar uzatmisken o kestirmenden bu yana uzadimi baya pekiBen hamileliğin başında kestirdim tamamdır :)
Bunyeyle alakalı demek ki canım benimki zor şekil alıyor ondan sıkıntı dökülme sönukluk yok cok şükür ve aynen kizlarimizla beraber sac yarisina gireriz cici cici tokalar takarizBen hamileliğinin ilk aylarinda kısa kestirdim suan da omuzlarımda doguma yakın daha da kisaltacagim. Hamilelikte saçlar güçlü parlak oluyor diyorlardı ama benimki hamile kaldığım andan itibaren sağlıksız görünüyor ve dökülmeye başladı . Artık kizimla birlikte uzatiriz saçları
Evet emzirirken dökülen cok varmis bakalım bizim nasıl olacak canım ben dogumdan sonraya birakicam simdi kiyamam biraz daha uzasinBende hamilelikten önce kesmiştim hamilelikte bayağı uzadı. Zaten normal olan hamilelikte uzayıp güçlenmesi imiş. Doğumdan sonra dökülmeye başlıyormuş. Birde o zaman keserm diye düşünüyorum.
Bana ağrı yapmıyor şükür ama ugrastiriyor biraz sık taramazsam Kıyamam simdi canım ya uzasin biraz dahaHamile kalmadan hemen önce kestirdim dediğin gibi kapaliyiz ne gerek var o kadar yük taşımaya benim boynum ağrıyordu şimdi çok rahatladım sende kes kurtul bence
Nasıl kiyicam bilmiyorum bu kadar uzatmisken o kestirmenden bu yana uzadimi baya peki
Bunyeyle alakalı demek ki canım benimki zor şekil alıyor ondan sıkıntı dökülme sönukluk yok cok şükür ve aynen kizlarimizla beraber sac yarisina gireriz cici cici tokalar takariz
Evet emzirirken dökülen cok varmis bakalım bizim nasıl olacak canım ben dogumdan sonraya birakicam simdi kiyamam biraz daha uzasin
Bana ağrı yapmıyor şükür ama ugrastiriyor biraz sık taramazsam Kıyamam simdi canım ya uzasin biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?