2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar mide spazmı geçiyorum galiba rezene icersem zararlı mı ben zararlı değil diye biliyorum ne önerirsiniz ya çok kötüyüm

Daha yeni bende de olmuştu ama yeme-içme de düzelmedi. uzan devamlı su içip dinlen. Oturur pozisyonda kramp artar. Doktor bana gaviscon surup verdi , istersen 1 şişeyi kafana dik bir şey olmaz zararı yok dedi. Çok dayanamayacak gibi olursan eşine aldır istersen nöbetçi bir eczaneden. Geçmiş olsun

Kızlar tüp bebeklerde normal doğum önerilmşyormuş. Aranızda tüp bebek tedavisi ile hamile kalan var mı? DomtorumuZ ne öneriyor

Bende ne işe yarayacak acaba cok fena gribim suan oyy nasil ne zmn gececek bilmiyorum Nefret ediyorum grip olmaktan caresi yok.
Geçmiş olsun canım bende yeni atlattim hala ara ara öksürük var 10 günden fazla sürdü ihlamur limon falan kaynat iç ben ihmalde ettm biraz burnun tikaliysa doktoruna sorup okyanus suyu spreyi al bana öyle dedi benimki baska ne olur bilmiyorum heh birde sicak karabiberli corba icip terle oda iyi geliyor ama üstünde kalmasin terliyken

Sagolasin burnum salya sumuk malesef benimki umarim cabucak gecer gercekten griple ugrasmak cok zor

Kasılmalar başladı kızlar artık arasıra karnım cok sertleşiyor sonra yumuşuyor
Bebek aşağıdan vuruyor sanki şeyime geliyor :)) perşembe randevum var bebek aşağıda mı acaba söyler artık

Slm hamisler, bugün kontrolüm vardı , 20+4 günlük, 360 Gr bebişim, şükür iyi dedi Dr ama ayrıntılı istedi , 2 hafta içinde yaptır dedi, büyük kızım da istememişti bunda neden istedi anlamadım, sormadım da ama kafam da karıştı ,kizimda gerek yok demişti, neyse İzmir'de devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıraninız var mı, varsa hangi hastane ve ne kadar sonraya veriyorlar randevuyu

Sagolasin burnum salya sumuk malesef benimki umarim cabucak gecer gercekten griple ugrasmak cok zor
Benim önce bogaz agrisiyla başladı sonra burnum akti tikandi sonra balgama döndü öksürük olarak kaldi canım baslarindayken birseyler yapman iyi olur ben ihmal ettim uzadı süresi oksuruge donmesin hele kötü oluyor bebegime birsey olcak sandim oksurdukce insaAllah hemencik duzelirsin

İlla hastaneye bir şey vereceksin diye bir şey yok canım.
sende evine gelenlere hediyelik yap gelenlere verirsin yada mevlüt okutacaksan mevlütte ver.
Mevlut okutucam canim ama uzaktan doguma gelecek olanlar tekrardan mevlut icin gelmezler o yuzden hatira niuetine ufak bir sus hazirlarim belki hastane icin 10-15 tane

Hamilelikte gosterilen ilgi cok onemli oluyor gercekten.
Ben de hastanede kimseyi istemiyordum aslinda. Insanlari sevmedigimden dolayi degil de o halde cok anlayamayacagim ve rahat edemeyecegim icin.
Ama 70-80 yasinda insanlar o kadar uzaktan doguma mutlaka gelecegiz deyince yok ben kimseyi cekemem diyemiyosun :)
Sagolsunlar zahmet edip te geleceklerse.
Onun disinda bana zarari yoksa kimseden yarar da beklemiyorum valla o zaman kafam rahat oluyor.
Beni arayani arar ilgilenenle esit derecede ilgilenir ama basit formaliteyi bile uygulamayan ya da fesat olan insanlarla da iliskimi ya tamamen ya da mumkun oldugunca keserim mantigindayim.
Insan iliskilerinde dengeyi kurmak gercekten zor ve zaman aliyor

Ben de ayni sekilde yapicam canim yuksek ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…