- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kizlar bu sandik lekesine cozum nedir oglumdan kalanlari cikardum da sandik lekesi olanlar vardi
Ben varım ve 2 doktorla devam ediyorum iki doktor da sezeryan olmalı dediKızlar tüp bebeklerde normal doğum önerilmşyormuş. Aranızda tüp bebek tedavisi ile hamile kalan var mı? DomtorumuZ ne öneriyor
Ben varım ve 2 doktorla devam ediyorum iki doktor da sezeryan olmalı dedi
Kızın kaç yaşında canım? Prenses elbisesi falan alabilirsin mesela, sırf o gün için. Özel hisseder kendini.Hastane odasını süslemek demişsiniz ya
Bende kızım için 1-2 balon istiyorum kardeşi gelecek diye şöyle süsleyim dedim ama uçan balonlarda malum artık hep sıkıntılı ne yapsam diye düşünüyorum.
Oda süslenmek değilde amacım kızımı mutlu etmek ( abla oluyor malum )
Mesela kendime terlik taç aldım tacı sen takarsın dedim çok mutlu oldu. Zaten o tacı asla takmazdım
Kızın kaç yaşında canım? Prenses elbisesi falan alabilirsin mesela, sırf o gün için. Özel hisseder kendini.
Gerekçe olarak ne diyorlar canım neden normal olmuyorBen varım ve 2 doktorla devam ediyorum iki doktor da sezeryan olmalı dedi
Tüp bebek hamilelikleri daha riskli oluyor ve benim yaşım 36 ilk doğumum olacak 35 yaş üstü ilk Doğum olacak anne adaylarında son haftalarda anne karnında bebek ölümü riski artıyormuş bu nedenle bebek gelişimini takip edip normal Doğum haftasından 1 ya da 2 hafta öncesinde sezeryanla Doğum yapılmasını uygun görüyorlarneden sezaryen olmak zorunlu merak ettim ne riski varmış.
Birinci gerekçeyi az önce başka bir arkadaşa cevap olarak yazdım yaşımın 35 yaş üstü olması 2. Gerekçe ise sezeryan Doğumun daha güvenilir olması. Doktorlar şöyle açıklıyor tüp bebek gebelikleri değerli gebelik,doğumu riske atmanın anlamı yok diyorlar.benim kuzenimde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ki yaşı 25 ti ama o da sezeryanla Doğum yaptı.Gerekçe olarak ne diyorlar canım neden normal olmuyor
Ayyy kıyamam yerim onuuuDOğum yapacağım bir süre sonra 4 olacak 24 ocak doğumlu
Doğum gününde elsa kostümü istiyor aslında , öncesinde alabilirim
Bide şöyle bir durum var kızım doğar doğmaz kucağına almak isteyecek biraz fazla anaç bir çocuk öyle bir şeyle rahat edemezse deli kuzum hayatta giymez sırf kardeşini kucaklamak için
Canım aslında normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum gerçekten bu korkuma engel olamıyorum. Birde kan verirken bile korkan bi insanım nasıl atlatıcam bilemiyorum. Şu epidural spinal falan doğumlar varmış acaba acısı daha mı azdır. Cidden çok çaresiz hissediyorum zaman yaklaştıkça.
Kuzum bende kızları korkutmak istemem ama, doğumdan sonra veya afedersiniz bebeğin çıkışında ki his korkusu yok. Ama bende afedersiniz yırtık, kesik, dikis hissi ve acısı korkusu var.
Aynen bende ki korkuda bu yönde. Ama kesi falan atılırken hissedilmiyor diyorlar. Bilemiyorum artık.
bende diyer kızlarımda 0/3 aylik almistim 50 santim doğdular ilk basta ayaklari doldurmuyor ama cabuk geliştiği büyüdüğü için sorun yasamadik , cok doğru soyledin canimKızlar aranızda daha bir kıyafet bile almayan bir ben kaldım sanırımama belki çok az bişeyler alan veya hiçbişey almayanlara yardımım dokunur diye yazıyorum. Dün gece hani bebek görmeye gitmiştik ya, orada yeni doğum yapmış iki anne vardı (biri malum) neyse bebek kıyafetlerini misafirliğe gittiğim kızla çıkıp alıcam bana yardımcı olacak sağolsun. NEYSE kız diyor ki Yenidoğan kıyafeti hiç alma çok çok az kullanılıyor sen direkt 0-3 ay al dedi. Cm olarakta 56 cmden almaya başla dedi. Bende düşündüm tamam bebiş küçükte gelebilir ama büyük ihtimalle min.3500 kg doğar diye düşünüyorum şundan dolayı; ben 3750 kg doğmuşum, eşimi bilmiyorum ama bebeklik fotoğrafına göre tombik bi bebekmiş o da en az 3300dür diye düşünüyorum. E şükür şimdilik gebeliğimde bi sıkıntım yok bebekte günü gününe gidiyor (maşallah ) yani en az normal ölçülerde bir bebeğim olur diye düşünüyorum. Bir de şunu konuştuk dedi ki arkadaşım, 3 kg ve daha üstü doğan bebeklerde örneğin prima da 2 numara bez oluyor 1 numara küçük geliyor dedi. Sen en iyisi doğurmadan önce 2 numara al, en kötü ihtimalle hastanedeyken eşin gider 1 numarayı alır bir iki haftaya da evde ki 2 numaraya geçersiniz, şimdi 1 numara alırsan çocuk belki 2den başlayacak 1 numara elinde patlayacak dedi. Gerçi bunu alışveriş topiğine yazmam daha mantıklıydı sanırımda geçti artık. Kızlar bebek kıyafetinin büyük olması tam olmasından daha iyi sanırım en azından kullanır biraz çocuk. Diğer türlü cidden çok çok az kullanılacak yenidoğan kıyafetleri, belki bir hafta iki hafta yani. Siz bilirsiniz yine de ama bana mantıklı geldi.
Tüp bebek hamilelikleri daha riskli oluyor ve benim yaşım 36 ilk doğumum olacak 35 yaş üstü ilk Doğum olacak anne adaylarında son haftalarda anne karnında bebek ölümü riski artıyormuş bu nedenle bebek gelişimini takip edip normal Doğum haftasından 1 ya da 2 hafta öncesinde sezeryanla Doğum yapılmasını uygun görüyorlar
Kızlar aranızda daha bir kıyafet bile almayan bir ben kaldım sanırımama belki çok az bişeyler alan veya hiçbişey almayanlara yardımım dokunur diye yazıyorum. Dün gece hani bebek görmeye gitmiştik ya, orada yeni doğum yapmış iki anne vardı (biri malum) neyse bebek kıyafetlerini misafirliğe gittiğim kızla çıkıp alıcam bana yardımcı olacak sağolsun. NEYSE kız diyor ki Yenidoğan kıyafeti hiç alma çok çok az kullanılıyor sen direkt 0-3 ay al dedi. Cm olarakta 56 cmden almaya başla dedi. Bende düşündüm tamam bebiş küçükte gelebilir ama büyük ihtimalle min.3500 kg doğar diye düşünüyorum şundan dolayı; ben 3750 kg doğmuşum, eşimi bilmiyorum ama bebeklik fotoğrafına göre tombik bi bebekmiş o da en az 3300dür diye düşünüyorum. E şükür şimdilik gebeliğimde bi sıkıntım yok bebekte günü gününe gidiyor (maşallah ) yani en az normal ölçülerde bir bebeğim olur diye düşünüyorum. Bir de şunu konuştuk dedi ki arkadaşım, 3 kg ve daha üstü doğan bebeklerde örneğin prima da 2 numara bez oluyor 1 numara küçük geliyor dedi. Sen en iyisi doğurmadan önce 2 numara al, en kötü ihtimalle hastanedeyken eşin gider 1 numarayı alır bir iki haftaya da evde ki 2 numaraya geçersiniz, şimdi 1 numara alırsan çocuk belki 2den başlayacak 1 numara elinde patlayacak dedi. Gerçi bunu alışveriş topiğine yazmam daha mantıklıydı sanırımda geçti artık. Kızlar bebek kıyafetinin büyük olması tam olmasından daha iyi sanırım en azından kullanır biraz çocuk. Diğer türlü cidden çok çok az kullanılacak yenidoğan kıyafetleri, belki bir hafta iki hafta yani. Siz bilirsiniz yine de ama bana mantıklı geldi.
Maşallah diyim iyi tutuyor aslında derdi kucak değil yanına yarsın dokunsun yanı da olsun kuzenimde var şimdi 2 dk rahat bırakmıyorAyyy kıyamam yerim onuuuo zaman mesela ben abla oluyorum yazılı bişey giysin %100 pamuktan odayı ne kadar süslenecekse o da yardım etsin, kendisi süslemiş gibi düşünür. Çok minik daha bebeği de tutamaz ama inşallah taşıyacam diye tutturmaz
Ayy hemen bisi sorabilir miyim. Ben cok endise ediorum.bebek kiyafetlerini kurutma makinesine atma konusunda. Sorun olmuo demiArkadaşını. Dediği herşeye katılıyorum ama kızım 3750 doğdu 1 ay nerdeyse 1 no bez kullandık hastane çantana 1 numara al mutlaka dr kızıma 3 kg civarı demişti bide yani o ölçümlere inanmıyorum ben
Kıyafette 3-6 aldım hep ben 3 ay çok az var , ben evde kurutma mak kullanıyorum biraz çekiyor tam olur yavruya.
Yenidoğan alınan herşeyi max 3kez giyer hızlı büyüyorlar
Not;ilkinde alışverişin dibini vuran anne
Ayy hemen bisi sorabilir miyim. Ben cok endise ediorum.bebek kiyafetlerini kurutma makinesine atma konusunda. Sorun olmuo demi
Ne kadar sevindim anlatamam. Ayni gun doguracak olmamiz da icimde bi heyecan yarattiYoooo olmuyor valla
Çok incik boncuk olursa atmazsın kopmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?