2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ne kadar sevindim anlatamam. Ayni gun doguracak olmamiz da icimde bi heyecan yaratti

Kurutma varsa sende de öyle minicik şeyler alma iyice düdük gibi kalmasın
Bide ben eldiven önlük kurutmaya atmadım hiç
Ağzına soktuğu şeyler ve küçük olduğu için toz haznesine kaçıyordu makine Arçelik benimm

Benm kuzenim de arcelik kullanio. Oda bazi urunleri cektirdiginden yirttigindan nevresimleri cRsaflari cook gereksiz kiristirdigindan bahsetti bana. Seninki de ole mi yoksa ona mi kotus denk gelmis

Benm kuzenim de arcelik kullanio. Oda bazi urunleri cektirdiginden yirttigindan nevresimleri cRsaflari cook gereksiz kiristirdigindan bahsetti bana. Seninki de ole mi yoksa ona mi kotus denk gelmis

Çektirme dediğim öyle giydin mi düdük gibi olmuyor belli belirsiz çekşyor
Kırıştıema sıkıntım yok ütü kuruluğu kullanıyorum ütünde buharlı Kazanlı 2 dk ütülerim benim eşin bide kumaş gömlek giyer maalesef
Yırtma hiç yaşamadım

Ben hoover kullaniorum. Biter bitmez cikarip hemen katlarsam tisortler pantolonlarin cogu utu istemio. Nevresimler falan da istemio. Cok buyuk kolaylik en sevdigim esyam bebek kiyafetlerini koyamazsam die cok uzulmustum. Bugun guzel guzel uyurum

Ben hoover kullaniorum. Biter bitmez cikarip hemen katlarsam tisortler pantolonlarin cogu utu istemio. Nevresimler falan da istemio. Cok buyuk kolaylik en sevdigim esyam bebek kiyafetlerini koyamazsam die cok uzulmustum. Bugun guzel guzel uyurum

Bu gece uykun benden.
İnşallah sende yaşamazsın sıkıntı
Bu arasa benek eşyalarını yıkarken renkler göre ayır bizim eski grupta birisi bir tane karıştırmıştı öyle oğlu olacaktı tüm beywz kıyafetler pembe olmjltı bir kıyafetten kırmızılık gelmiş

Misafirler az önce gitti mutfağı bile toplamadım bıraktım. Gözlerim küçücük kalmış. Ayaklarım o kadar şişti ki eşim hastaneye gidelim dedi :)
Ama çok güzel bir akşamdı arkadaşım 15 gün sonra doğuracak ve sanki sizden biriyle konuşuyormuş gibi oldum benzer heyecanlar benzer mutluluklar..

Ayy o hataya ben evlenince bi dustum kocamin tum atletleri pembe oldu neyseki cok beyaz atleti yoktu hepsini kurulama bezi yaptim

Ayaklari ilik suda az beklet hemen yukari dikip yat. Tum yorgunluklarin boyle guzel.olsun insallah

Ayy o hataya ben evlenince bi dustum kocamin tum atletleri pembe oldu neyseki cok beyaz atleti yoktu hepsini kurulama bezi yaptim

Valla kocamın eşyaları olsa üzülmem ama çocuğumun olsa üzülürüm ya bir hevesle alıyorsun ve bir annenin başına gelecek en kötü şey galiba kısa programda 4-5 parça yapıp yıkarım yine ben kafa rahat olsun

Geçmiş olsun
Arkadaşın için daha kötü ya oturamaz rahat edemez son zamanlar her yaptığı batar insana
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına

Ay iyiki eskilerde yasamioruz. Annemin ellerinden bidaa opmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…