2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Uyuyamayanlarda bu gece ben de varım
Sabah okula nasıl gitçem bakalım.
Okul başladı ya bizim tavsiye meraklıları da başladılar tepemde bitmeye. İlk günden çocuğu kucağa alıştırma , kış çocuğu gazlı olur hele erkekse kesin, yok efendim sütün bol olsun diye şunu ye bunu yap, çocuğa fazla kıyafet alma, her ağladığında kucağıma alma, ben doğuma giderken karnım seninki kadardı ne kadar çıkmış şimdiden vs......Hepsine hıı hııı demekten yoruldum , bi tanesi de hamileliğin anneliğin güzelliğinden bahsetsin ,yok yok yok

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Kizlar sizin adetlerinizde ilk bebegin odasini kiz tarafi yapar diye bir sey var mi? Yani benim annem babam yatagini dolabini aliyor gibi sizde boyle bir adet var mi?
Evet canım bizde var oğlumun odasını annemler alacaktı ama ben şimdi almayı düşünmediğim için değerinde bilezik taktılar zamanı gelince bozdurup odasını yapacaz

Kizlar sizin adetlerinizde ilk bebegin odasini kiz tarafi yapar diye bir sey var mi? Yani benim annem babam yatagini dolabini aliyor gibi sizde boyle bir adet var mi?

Yok canım bizde öyle bir şey yok

Zaten büyükleri bebek arabası ve yatak ( dolabı zaten aldik) biz alacağız büyükleri aldirmam demiştim ikisi de emekli maaşı. Biz çift maaş gerek yok. Onun dışında ufak tefek alırlarsa teşekkür ederiz:)

Canım öyle güzel şeylerden bahsederlerse biz mutlu oluruz olur mu hiç öyle.
Hamileliği bir kez yaşayacağımızı keyfini çıkartmamızı , öyle herşeyi takmamamızı , evet bebek Doğumca hayatın zorlaşacağını bu yüzden şimdiden bu günlerin tadını çıkartmamız gerektiğini derlerse bize iyilik yapmış olurlar..

Bizde öyle bir adet yok, ama annem sepet beşiğini be tüm kıyafetlerini aldı yine de kızımda bunda da kıyafetlerin yarısını yine o aldı

Korksamda bende normal istiyorum canım insaAllah sağlıkla nasip olur bir avazda dogururz ama simdiden böyle dusuncelere girme kendini strese sokma ben düşünmüyorum korkularmi arttirmamak icin
Bende düşünmek istemiyorum ama bilinçaltım benden habersiz düşünüyor galiba daha şimdiden sürekli rüyamda görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…