- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Evet bizde de varKizlar sizin adetlerinizde ilk bebegin odasini kiz tarafi yapar diye bir sey var mi? Yani benim annem babam yatagini dolabini aliyor gibi sizde boyle bir adet var mi?
Benim önce bogaz agrisiyla başladı sonra burnum akti tikandi sonra balgama döndü öksürük olarak kaldi canım baslarindayken birseyler yapman iyi olur ben ihmal ettim uzadı süresi oksuruge donmesin hele kötü oluyor bebegime birsey olcak sandim oksurdukce insaAllah hemencik duzelirsin
Aaa hamileligini zehir etmezlerse senin hamile olmanin ne anlami kalirUyuyamayanlarda bu gece ben de varım
Sabah okula nasıl gitçem bakalım.
Okul başladı ya bizim tavsiye meraklıları da başladılar tepemde bitmeye. İlk günden çocuğu kucağa alıştırma , kış çocuğu gazlı olur hele erkekse kesin, yok efendim sütün bol olsun diye şunu ye bunu yap, çocuğa fazla kıyafet alma, her ağladığında kucağıma alma, ben doğuma giderken karnım seninki kadardı ne kadar çıkmış şimdiden vs......Hepsine hıı hııı demekten yoruldum , bi tanesi de hamileliğin anneliğin güzelliğinden bahsetsin ,yok yok yok
Bizde var canm bebek odasini annemler aliolar. Ama onun disinda da bi dolu sey aldi zaten.Kizlar sizin adetlerinizde ilk bebegin odasini kiz tarafi yapar diye bir sey var mi? Yani benim annem babam yatagini dolabini aliyor gibi sizde boyle bir adet var mi?
Günaydın kızlar
Allahım çalışan hamilelere güç ver. İki gün ayakta kaldım bugün pertim. Kahvaltıyı ettim direkt geri yattım ayak tabanlarım acıyor resmen.. Çalışsaydım bir haftada hastanelik olurdum herhalde..
Çok çok kolay gelsin size kızlar
Çok güzel canım. Çok beğendim ben:)
O karnın sertleşip yumuşaması ve bebeğin aşağı vurması kasılma ile alakalı bir durum mu? Bende kötü birşey diye nasıl korkuyordum yaKasılmalar başladı kızlar artık arasıra karnım cok sertleşiyor sonra yumuşuyor
Bebek aşağıdan vuruyor sanki şeyime geliyor :)) perşembe randevum var bebek aşağıda mı acaba söyler artık
Yuksek ciktiysa seker yukleme testini yaptir. Allah korusun insallah normaldir ama ufak bi diyetle duzenlerler die dusunuorumkızlar benım gıbı seker den korkan tahlıl yaptıran var mı sımdı baktım tokluk sekerım 185 cıkmıs 120 olması gerekıyormus ılac mı baslarlar kı banaaclık normal ama tokluk kotu
kılolu hamıle kaldım aıledede seker var korkuyorum benYuksek ciktiysa seker yukleme testini yaptir. Allah korusun insallah normaldir ama ufak bi diyetle duzenlerler die dusunuorum
Bende kilolu kaldim ama napalim cikarsa da yani bosver korkmakılolu hamıle kaldım aıledede seker var korkuyorum ben
Canim kim dedi prensesler gibi olcaz dieKızlar günaydın hamileliği sevmeyen bir ben mi varım aranızda , kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama durum şu , hani insanların anlattığı ay Harika bir şey , ay büyülü bir dönem filan lafları ben de çok boş kaldı . Hamileliğin ilk gününden beri trilyon tane sıkıntı yaşadım .
Kimse yanlış anlamasın beni , bebeğimin sağlıklı olması her şeye değiyor ama İnan'ın bıktım . Nerdeyse 7. Aya gireceğiz . Bir oh diyemedim . Her sıkıntı bitse sırt ağrısı öldürüyor beni . Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum.
Daha önce de söylemiştim , memurum . 8-5 işyerinde koltuk tepesinde , ayaklarım ayı ayağı gibi şişiyor , sırt ağrım iyice artıyor . Eve gelince gerçekten canımdan can gitmiş oluyor .
E hani bu dönem prenses gibi oluyorduk . Olağanüstü bir dönemdi . Ben bildiğin eziyet çekiyorum . Hava sıcaklığından bahsetmiyorum Bile . İşyerine 3 bluz götürüyorum . Sürekli değiştiriyorum . O kadar terliyorum . Dün nem burda %82 ydi . Nefes alamadık .
Ay fark ettim çok bunalttım sizi de . Ama günü dolmuş olsa , sağlıklı sıhhatli olsa bugün doğururum . Hiç sevemedim gebeliği
İşte o suyunu yaptıkları sebze mi desem meyve mi desem bitkimsi şey mi desem o salgam
Ben acilisini çok severim :)
Ayyy kimsenin canı çekmez inşallah ya
Yiyecek konuşmak yasakti
ızne mı ayrıldın canım sen . bende aralık ayını beklıyorum ıkı ay dayan dıyorum calısırken gercekten cok zroGünaydın kızlar
Allahım çalışan hamilelere güç ver. İki gün ayakta kaldım bugün pertim. Kahvaltıyı ettim direkt geri yattım ayak tabanlarım acıyor resmen.. Çalışsaydım bir haftada hastanelik olurdum herhalde..
Çok çok kolay gelsin size kızlar
ya bende cok sıkıntı cektım ama sukur bak bende 8 5 gelıyorum ustelık gunde 2 bucuk saatım gıt gel yolda gecıyor . gunde 8 9 kere kustum 5 ay bıtene kadar suan da da ıkı gunde bır kusuyorum . ajerjı oldum yırmı gun yara oldu her yerım sımdı de sekerden suphelenıyorlar ama herseye deger saglıkla kucagıma alayım yeter ona kavusmak ıcın cektıgım sıkınılar canı sagolsun tabıkı kolay olmayacak bı can var canımda tabıkı zorlancaz uzme kendını sendeKızlar günaydın hamileliği sevmeyen bir ben mi varım aranızda , kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama durum şu , hani insanların anlattığı ay Harika bir şey , ay büyülü bir dönem filan lafları ben de çok boş kaldı . Hamileliğin ilk gününden beri trilyon tane sıkıntı yaşadım .
Kimse yanlış anlamasın beni , bebeğimin sağlıklı olması her şeye değiyor ama İnan'ın bıktım . Nerdeyse 7. Aya gireceğiz . Bir oh diyemedim . Her sıkıntı bitse sırt ağrısı öldürüyor beni . Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum.
Daha önce de söylemiştim , memurum . 8-5 işyerinde koltuk tepesinde , ayaklarım ayı ayağı gibi şişiyor , sırt ağrım iyice artıyor . Eve gelince gerçekten canımdan can gitmiş oluyor .
E hani bu dönem prenses gibi oluyorduk . Olağanüstü bir dönemdi . Ben bildiğin eziyet çekiyorum . Hava sıcaklığından bahsetmiyorum Bile . İşyerine 3 bluz götürüyorum . Sürekli değiştiriyorum . O kadar terliyorum . Dün nem burda %82 ydi . Nefes alamadık .
Ay fark ettim çok bunalttım sizi de . Ama günü dolmuş olsa , sağlıklı sıhhatli olsa bugün doğururum . Hiç sevemedim gebeliği
ya bende cok sıkıntı cektım ama sukur bak bende 8 5 gelıyorum ustelık gunde 2 bucuk saatım gıt gel yolda gecıyor . gunde 8 9 kere kustum 5 ay bıtene kadar suan da da ıkı gunde bır kusuyorum . ajerjı oldum yırmı gun yara oldu her yerım sımdı de sekerden suphelenıyorlar ama herseye deger saglıkla kucagıma alayım yeter ona kavusmak ıcın cektıgım sıkınılar canı sagolsun tabıkı kolay olmayacak bı can var canımda tabıkı zorlancaz uzme kendını sende
Canım hiç heyecanlanmaz mıyım hareketleri ile , yanlış anlaşılmasın . Bebeği seçmediğim , istemediğim anlamına gelmiyor . Ben hamileliği sevmedim . Gebeliğin başında kanamam oldu , düşük riski dediler . 2 hafta iğne oldum . Sonra ikizdi bebişler , TEK'e düştü . Vucüt diğer bebeği attığı için 10 gün enfeksiyon tedavisi gördüm . Gebe kaldığım günden 3 ay dolana kadar 15 günde bir 4 saat süren serum kullandım bağışıklık için .Bende kilolu kaldim ama napalim cikarsa da yani bosver korkma
Canim kim dedi prensesler gibi olcaz dievallahi yalan soylemis. Her sikintiyi gec hamilelik yzuunden hemoroid gelisti ve ameliyat oldum. Kolay diil. Kmse kolay demiyo. Ama icinde kipir kipir ettiginde heyecanlanmiomusun? Nefesin hizlanmiyo mu? Zorlugunu cekmesek havadan kucagimiza inse ne kiymeti kalir. Babalardan ne farkimiz olur o zaman. Sevmeye geldi mi sever ama en ufak zorlukta annesi die bagirmazlar mi babalar. Biz zorlugunu cekip sahip olmasak bizde zor zamani geldiginde aticak birini aramaz miyiz. Guzel.yonlerini.gormeye calis canim illaki zor ama bu da anne olmanin bedeli demekki
Sabah aşı olmaya gidicem kısmetse insaAllah ağrısız atlatırım
Hamilelik hep diken ustunde olmak demekmis onu ogreniyoruz galiba. Baksana S selifor un evhamlarina. Hepimizin ufakli buyuklu var evhamlari. Bende diorum.heo kmse bana boyle zor oldugunu dememisti deseydiniz ona gore bidaa dusunurdum bu bebek isini die. Ama buda bi surec napalim. Hem az kaldi zaten 3 ay gibi bi sure kaldi benm.icin. cogunu atlattim diorum onume bakiorum. Sende la havle deCanım hiç heyecanlanmaz mıyım hareketleri ile , yanlış anlaşılmasın . Bebeği seçmediğim , istemediğim anlamına gelmiyor . Ben hamileliği sevmedim . Gebeliğin başında kanamam oldu , düşük riski dediler . 2 hafta iğne oldum . Sonra ikizdi bebişler , TEK'e düştü . Vucüt diğer bebeği attığı için 10 gün enfeksiyon tedavisi gördüm . Gebe kaldığım günden 3 ay dolana kadar 15 günde bir 4 saat süren serum kullandım bağışıklık için .
Tam oh dedim 3 ay doldu artık sıkıntı bitti . İkili testim de down oranı çok yüksek çıktı . Tekirdağ dan Ankara ya perinatolog a gittik filan . Bu arada yine enfeksiyon çıktı . Yine tedavi gördüm .
Yani cidden kolay olmadı hiçbir şey . Evet onun sağlıklı olması değiyor her şeye ama ben tedirginlikle yaşamaktan bıktım sanırım . Doğsa rahatlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?