2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ızne mı ayrıldın canım sen . bende aralık ayını beklıyorum ıkı ay dayan dıyorum calısırken gercekten cok zro

Canım bana da iş yerindeki değişik durumlardan dolayi 2 hafta extra izin çıktı garip şeyler oldu o yüzden 9 aralıktan itibaren evdeyim:) bi yandan da evde sikilir miyim diye çekiniyorum bi de iş yerinde daha düzgün düzenli yiyorum. Evde sacma sapan ağzıMDA durmuyor :) Neyse bakalım 1.5 ay evde olacağım inşallah :) normalde 3 hafta kala kadar çalışacaktım:)

Ankara'daki kızçeler bugun Lösante hastanesini duydum ilk defa ve merak ettim suda dogum filan da varmıs. Fakat fiyat bilgisi vermiyorlar telefonda. Var mı bilen nasıl bi hastanedir fiyatları nasıldır?

merhabalar annişler güzel haftalar,
bende dün izinliydim kızımı okula götürdüm defter-kitap işleri derken hayli yoruldum üstüne aşımı oldum.Çok şükür hemşire ateş yada şişme olabilir fln dedi ama hiçbirşey olmadı,bir de kalp atışlarını dinledik paşanın herşey yolunda bir dahaki kontrole gün sayalım artık...

Aşıdan sonra ağrın oldu mu bende bugün oldum bakalım ne olacak

Canım ne demek istediğini anladım dün akşam hamile arkadaşımla bunu konuştuk. 15 günü kalmış bitsin artık diyo ben daha şimdiden bir an önce ocak gelsin diyorum. Hamilelikten önce keşke 2-3 sene sürse diyordum ama çok zormuş. Hani doğumdan sonra hamileliğim bitti diye ağlayanlar varmış ya ben onlardan olmayacağım sanırım. Hele ki sen o şartlarda çalışıp o kadar çile çekmişken bunları söylüyorsun benim hiç ağzımı açmamam lazım.

Kızlar bu kilo olayı beni çok korkutuyor ya 23+3 oldum 59 kiloyum normal mi acaba 7 kilo en az 10 kiloyla bitireceğim kesin

Kızlar bana fikir verir misiniz? Ben hamileliğin başından beri bir iki hamile taytı pantolonuyla idare ettim ama artık üstler de olmuyor. Yarın alışverişe çıkacağız ben şuanki bedenime göre mi yoksa daha mı büyük alacağım kışlık mı alsam mevsimlik mi? Bilmiyorum. Göbeğimin kocaman olması dışında genel olarak da kilo aldım. İç çamaşırı da alacağım şu emzirme sutyenlerinden hamile külotlarından falan ama göğüs bedenim de sürekli büyüyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşimin atleti ve boxerından oluşan ev kıyafetimle oturmuş düşünüyorum

Aynı ben bende bugün kıyafet baktım ama kaç beden almam lazım bilemedim sürekli kilo alıyoruz yaz bitti kış gelecek biz ne giyecez ya

canım benimde alışverişe ihtiyacım var ama ben çok kalın şeyler almayı planlamıyorum çünkü çok sıcaklanıyorum

Kizlar sizin adetlerinizde ilk bebegin odasini kiz tarafi yapar diye bir sey var mi? Yani benim annem babam yatagini dolabini aliyor gibi sizde boyle bir adet var mi?
Adet değil ama gönlünden koparsa yapar mesela benim annem elbiselerini tüm ufak tefek eşyalarını beşiğini alacak altın falan takacak 4 gözle bekliyor ilk ve tek torununu :)

Canım ben geçen ay izne çıkacaktım hamile külotlarından aldım inanılmaz rahatım şimdiye kadar neden almadım diye de kendime kızdım . 90b olan ğöğüslerim daha da büyüdü ben de emzirme sütyeni alıp onu mu kullansam diyorum aslında . Üst bedende 3 tane hamile tişörtü aldım onları giyiyorum ama ben bedenimden 2 beden büyük aldım yazın hem sıkmıyor rahat oluyor hem de ileride daha da kilo alırsam diye düşündüm .

Canım aynı şeyi ben de düşünüyordum. İnternet üzerinden alışveriş yaptım birkaç parça, salopet kot tulum da aldım içimde hep hevesti hamile kalınca alacağım diye dün denedim ve tam oldu şu an salopet ama bir iki aya içine girebilir miyim yoksa 38 ini mi alsam bilemedim. Alt tarafımız da gittikçe genişleyecek mi acaba? Siyah eşofman altı aldım pantalon gibi duruyor ama oldukça rahat. Uzun bir elbise aldım, tayt aldım bunlar da sıkıntı yok ama tulum takıldı aklıma ne yapsam? A101 ve bim külotları da gayet büyük oluyor canım hamileler de rahatça kullanabilir bir bak istersen.

Ben erkek reyonundan aliorum tisortleri. Duz hamile tisortleri bulamadm cunku. Kis icinde bol tuniklerim var tayt tunik die fusunuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…