ızne mı ayrıldın canım sen . bende aralık ayını beklıyorum ıkı ay dayan dıyorum calısırken gercekten cok zro
ızne mı ayrıldın canım sen . bende aralık ayını beklıyorum ıkı ay dayan dıyorum calısırken gercekten cok zro
Aşıdan sonra ağrın oldu mu bende bugün oldum bakalım ne olacakmerhabalar annişler güzel haftalar,
bende dün izinliydim kızımı okula götürdüm defter-kitap işleri derken hayli yoruldum üstüne aşımı oldum.Çok şükür hemşire ateş yada şişme olabilir fln dedi ama hiçbirşey olmadı,bir de kalp atışlarını dinledik paşanın herşey yolunda bir dahaki kontrole gün sayalım artık...
Canım ne demek istediğini anladım dün akşam hamile arkadaşımla bunu konuştuk. 15 günü kalmış bitsin artık diyo ben daha şimdiden bir an önce ocak gelsin diyorum. Hamilelikten önce keşke 2-3 sene sürse diyordum ama çok zormuş. Hani doğumdan sonra hamileliğim bitti diye ağlayanlar varmış ya ben onlardan olmayacağım sanırım. Hele ki sen o şartlarda çalışıp o kadar çile çekmişken bunları söylüyorsun benim hiç ağzımı açmamam lazım.Kızlar günaydın hamileliği sevmeyen bir ben mi varım aranızda , kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama durum şu , hani insanların anlattığı ay Harika bir şey , ay büyülü bir dönem filan lafları ben de çok boş kaldı . Hamileliğin ilk gününden beri trilyon tane sıkıntı yaşadım .
Kimse yanlış anlamasın beni , bebeğimin sağlıklı olması her şeye değiyor ama İnan'ın bıktım . Nerdeyse 7. Aya gireceğiz . Bir oh diyemedim . Her sıkıntı bitse sırt ağrısı öldürüyor beni . Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum.
Daha önce de söylemiştim , memurum . 8-5 işyerinde koltuk tepesinde , ayaklarım ayı ayağı gibi şişiyor , sırt ağrım iyice artıyor . Eve gelince gerçekten canımdan can gitmiş oluyor .
E hani bu dönem prenses gibi oluyorduk . Olağanüstü bir dönemdi . Ben bildiğin eziyet çekiyorum . Hava sıcaklığından bahsetmiyorum Bile . İşyerine 3 bluz götürüyorum . Sürekli değiştiriyorum . O kadar terliyorum . Dün nem burda %82 ydi . Nefes alamadık .
Ay fark ettim çok bunalttım sizi de . Ama günü dolmuş olsa , sağlıklı sıhhatli olsa bugün doğururum . Hiç sevemedim gebeliği
Kızlar bu kilo olayı beni çok korkutuyor ya 23+3 oldum 59 kiloyum normal mi acaba 7 kilo en az 10 kiloyla bitireceğim kesin
Aynı ben bende bugün kıyafet baktım ama kaç beden almam lazım bilemedim sürekli kilo alıyoruz yaz bitti kış gelecek biz ne giyecez yaKızlar bana fikir verir misiniz? Ben hamileliğin başından beri bir iki hamile taytı pantolonuyla idare ettim ama artık üstler de olmuyor. Yarın alışverişe çıkacağız ben şuanki bedenime göre mi yoksa daha mı büyük alacağım kışlık mı alsam mevsimlik mi? Bilmiyorum. Göbeğimin kocaman olması dışında genel olarak da kilo aldım. İç çamaşırı da alacağım şu emzirme sutyenlerinden hamile külotlarından falan ama göğüs bedenim de sürekli büyüyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşimin atleti ve boxerından oluşan ev kıyafetimle oturmuş düşünüyorum
canım benimde alışverişe ihtiyacım var ama ben çok kalın şeyler almayı planlamıyorum çünkü çok sıcaklanıyorumKızlar bana fikir verir misiniz? Ben hamileliğin başından beri bir iki hamile taytı pantolonuyla idare ettim ama artık üstler de olmuyor. Yarın alışverişe çıkacağız ben şuanki bedenime göre mi yoksa daha mı büyük alacağım kışlık mı alsam mevsimlik mi? Bilmiyorum. Göbeğimin kocaman olması dışında genel olarak da kilo aldım. İç çamaşırı da alacağım şu emzirme sutyenlerinden hamile külotlarından falan ama göğüs bedenim de sürekli büyüyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşimin atleti ve boxerından oluşan ev kıyafetimle oturmuş düşünüyorum
Kızlar bu kilo olayı beni çok korkutuyor ya 23+3 oldum 59 kiloyum normal mi acaba 7 kilo en az 10 kiloyla bitireceğim kesin
İnşallah normaldir canım ama doğuma daha çok var bı sürü alicaz bebisler sağlıklı olsunda22 arti 0 6 kilo aldım doktorum ve internet normal diyor :)
Aşıdan sonra ağrın oldu mu bende bugün oldum bakalım ne olacak
Adet değil ama gönlünden koparsa yapar mesela benim annem elbiselerini tüm ufak tefek eşyalarını beşiğini alacak altın falan takacak 4 gözle bekliyor ilk ve tek torununu :)Kizlar sizin adetlerinizde ilk bebegin odasini kiz tarafi yapar diye bir sey var mi? Yani benim annem babam yatagini dolabini aliyor gibi sizde boyle bir adet var mi?
Kızlar bana fikir verir misiniz? Ben hamileliğin başından beri bir iki hamile taytı pantolonuyla idare ettim ama artık üstler de olmuyor. Yarın alışverişe çıkacağız ben şuanki bedenime göre mi yoksa daha mı büyük alacağım kışlık mı alsam mevsimlik mi? Bilmiyorum. Göbeğimin kocaman olması dışında genel olarak da kilo aldım. İç çamaşırı da alacağım şu emzirme sutyenlerinden hamile külotlarından falan ama göğüs bedenim de sürekli büyüyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşimin atleti ve boxerından oluşan ev kıyafetimle oturmuş düşünüyorum
Canım aynı şeyi ben de düşünüyordum. İnternet üzerinden alışveriş yaptım birkaç parça, salopet kot tulum da aldım içimde hep hevesti hamile kalınca alacağım diyeKızlar bana fikir verir misiniz? Ben hamileliğin başından beri bir iki hamile taytı pantolonuyla idare ettim ama artık üstler de olmuyor. Yarın alışverişe çıkacağız ben şuanki bedenime göre mi yoksa daha mı büyük alacağım kışlık mı alsam mevsimlik mi? Bilmiyorum. Göbeğimin kocaman olması dışında genel olarak da kilo aldım. İç çamaşırı da alacağım şu emzirme sutyenlerinden hamile külotlarından falan ama göğüs bedenim de sürekli büyüyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşimin atleti ve boxerından oluşan ev kıyafetimle oturmuş düşünüyorum
Ben erkek reyonundan aliorum tisortleri. Duz hamile tisortleri bulamadm cunku. Kis icinde bol tuniklerim var tayt tunik die fusunuorumKızlar bana fikir verir misiniz? Ben hamileliğin başından beri bir iki hamile taytı pantolonuyla idare ettim ama artık üstler de olmuyor. Yarın alışverişe çıkacağız ben şuanki bedenime göre mi yoksa daha mı büyük alacağım kışlık mı alsam mevsimlik mi? Bilmiyorum. Göbeğimin kocaman olması dışında genel olarak da kilo aldım. İç çamaşırı da alacağım şu emzirme sutyenlerinden hamile külotlarından falan ama göğüs bedenim de sürekli büyüyor. Siz nasıl yapıyorsunuz? Eşimin atleti ve boxerından oluşan ev kıyafetimle oturmuş düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?