2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

İkinci hamileliğim bu yüzden yaşanmış tavsiye vereyim, hamileyken zaten bi sıcak basması bi bunalma durumu oluyor sürekli. Bu yüzden kalın kalın kışlıklar fazla gelecektir. Doğum yaptıktan sonra da en az bi 3 ay daha denizanası kıvamında olunacağı için ben mevsimlik 2-3 üst ve bolca bol tişört efsanedir diyorum. Biraz salaş modelli iki hırkayla kışı geçiririz. Çünkü hırkalar can kurtarandır
İç çamaşırı konusunda da birşeyin önüne "hamile" sıfatı gelince fiyat direk 2'ye katlanıyor. Bedenimiz de durmadan değişeceği için üç tane dona 100 lira vermek benim içimi acıtıyor valla. Bi çamaşırcıya git xl beden babaanne donu al( ben öyle yaptım, oh mis) Sütyen için de yine aynı, babaanne sütyeni al tanesi 10 liradan Zaten bu büyüklükte memeleri anca onlar zaptedebiliyor

Aynı ben bende bugün kıyafet baktım ama kaç beden almam lazım bilemedim sürekli kilo alıyoruz yaz bitti kış gelecek biz ne giyecez ya

canım benimde alışverişe ihtiyacım var ama ben çok kalın şeyler almayı planlamıyorum çünkü çok sıcaklanıyorum

Ben erkek reyonundan aliorum tisortleri. Duz hamile tisortleri bulamadm cunku. Kis icinde bol tuniklerim var tayt tunik die fusunuorum

Sağolun kızlar tavsiyeleriniz için evde giyeceğim sweatleri iki beden büyük erkek almaya karar verdim hem eşim de giyer 90b sıkmaya başladı 95b emzirme Sutyeni ve atleti alirim doğumdan sonra da kullanırım. Bim ve a101 kulotlarina bakayım olmadı hamile kulodu alirim. Aldiklarimi çok kalın almam zaten evdeyim dışarı çıkınca da arabada oluyorsun. Daha sonra üzerine kalın hırka mont alirim. alta da tayt ve eşofman alirim şimdilik, hamile pantolonlarini yakıştıramıyorum hiç ağ kısmı kötü görünüyor. darı olmuyor bolu kötü görünüyor.

Hepinize teşekkürler

Teşekkürler babaanne donu cok iyi fikir deneyimlerini paylastigin için sağol

Kizlar sizin adetlerinizde ilk bebegin odasini kiz tarafi yapar diye bir sey var mi? Yani benim annem babam yatagini dolabini aliyor gibi sizde boyle bir adet var mi?

Valla ben hiç duymadım öyle bir adet. Ama benim annem bebeğin odasını yapmak istedi mesela kayınvalidemde bebek arabasını ve doğum ücretini üstlendi. Hemen hemen herkese eşit bölündü masraflar :)

Kızlar züccaciye ürünlerini internetten almak mantıklı mı kargoda kirilsa falan güvenemem bana doğumdan sonra misafirler için güzel fincanlar bardaklar sekerlik falan lazım da Trendyoldan alsam mı bilemedim

A101 donlari efsane. Yumusacik hemde bedenleri de buyuk. Ben giyyom valla

Kızlar züccaciye ürünlerini internetten almak mantıklı mı kargoda kirilsa falan güvenemem bana doğumdan sonra misafirler için güzel fincanlar bardaklar sekerlik falan lazım da Trendyoldan alsam mı bilemedim
Canim internetten aldigin seyler kirik gelirse yerine yenisini gonderiolar genelde. cunku kargoda kirilan urun seni baglamaz. Ama oncesinde bi konusmakta fayda var kargoda kirilirsa telafisi var mi die

Çeyiz için birçok malzememi internetten almıştım kırılacak eşyayı ona göre paketliyorlar en azından ben hiç kırılma sorunu yaşamadım. Trendyoldan da alışveriş yapmıştım çift kutulama ve arada baloncuklu poşetle teslimat yapılmıştı.

kız nasıl oldu o ne gzeul ben aralık sonu sanrım olur 37 hafta sonrası ızne ayrılırım ama oncesınde bıraz yıllık ızın rapor alıcam

kız nasıl oldu o ne gzeul ben aralık sonu sanrım olur 37 hafta sonrası ızne ayrılırım ama oncesınde bıraz yıllık ızın rapor alıcam
Canım 32.haftayı doldurduğumuz andan itibaren rapor alamıyoruz diye biliyorum bir araştır istersen. Yani çalışamaz durumuna dönüyor olay. Yıllık iznini kullanabilirsin.

Canım 32.haftayı doldurduğumuz andan itibaren rapor alamıyoruz diye biliyorum bir araştır istersen. Yani çalışamaz durumuna dönüyor olay. Yıllık iznini kullanabilirsin.
alınıyor kuzum bes gun on gun seklınde arkadas arastrıdı cok ve aldı da rapor beser gun ıkı kez

ayyy canım hiç sorma :) 2 hafta kafa izni verdi diye düşün iş yeri. arada 5 gün kalıyor onu da ben yıllık izin kullanacağım sonra da son 3 haftalık iznim başlıyor :)

resmen 6 hafta önceden evdeyim hahahhaha:)

ama ne biliyimm çekiniyorum da biraz evde olmaya alışkın değilim inşallah çok kilo almam o sıra :)

alınıyor kuzum bes gun on gun seklınde arkadas arastrıdı cok ve aldı da rapor beser gun ıkı kez
Canım farklı görüşler var bu yönde. Yani grip, faranjit gibi sebeplerle alınan raporu sayan kurumlar da olmuş saymayıp doğum izninden düşenler de... Ama aynı kurumdan arkadaşın alıp kullandıysa sen de kullanabilirsin o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…