2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Adım gecmis canım evham=ben evet baya bir evham yaptım önceleri simdi simdi daha rahatım belli sureclerde oluyor seninde gecer canım deryali08 annelik zor ismis gerçekten bende esim olmadığı icin yanımda bazen diyorum hamile olmasaydm daha kolay olurdu diyorum sonra cok istedin geldi işte bebeğin daha ne istiyorsun diyorum oyle karmasik duygular olabiliyor malesef

Cok dogru o hastane cikislarini benim kizim 3900 dogdu bir iki hafta anca giydi

Benm de bugun aksam 9 da randevum var. Kendi doktorumda diil devlette. Bebegi en son 20 agustosta gormustum. Ayrintilida gostermediler ankarada. Bi goreyim istiyorum

devlette akşam randevu veriliyor mu? inşallah güzel güzel gösterir kendini ve sen de mutlu haberlerle çektiğin acıları biraz unutursun cnm

devlette akşam randevu veriliyor mu? inşallah güzel güzel gösterir kendini ve sen de mutlu haberlerle çektiğin acıları biraz unutursun cnm
Bazı devlet hastanelerinde mesai dışı muayene uygulaması var canım, mhrs'den görebilirsin. Mantıklı bir uygulama özellikle çalışanlar için.

Ağrı var valla canım ağrı kesici aldım biraz buz bastirdim bakalım ne zaman geçecek zorla yaptı hemşire ya bı sürü şey söyledi olmazsan olmaz falan
Zorunlu degil ki yaptirmayanlarda var canım ama olsun yapilmis oldu agrisi hemencik gecer insaAllah buz iyi geliyormuş fayda eder

Aslinda sorun şu dogal durumlara gereginden fazla anlam yukluyoruz.çok abartiliyor.seni anliyorum ben de kizimi dogurdugumda yasadim dogdugu saniyeden itibaren uçacagimi falan sandim mutluluktan ama oyle olmadi eline aldigin an muhtesem bir bağ diyorlardi bende olmadi aksine lohusa depresyonuna girdim bu buyuk beklenti yuzunden oluyor siz akişina birakin dogal durumlar hamileyiz evet dogum yapmak anne olmak falan çok muhtesem duygular ama bazen yasarken de çok zor oluyor sıkıntilari da az degil allah hepimize kolaylik versin ozellikle de çalisanlar için çok zor .....

Ben cok usurum kizimda kis hamilesiydim ankarada yasiyorum yandim tuttum hep ince giydim cok kalin seyler alma mevsimlik al tavsiyem

Ağrı var valla canım ağrı kesici aldım biraz buz bastirdim bakalım ne zaman geçecek zorla yaptı hemşire ya bı sürü şey söyledi olmazsan olmaz falan

Benim de agrı var canım ama sadece ignenin vurudugu 1 karıslık bolge. Valla bu gece eşim de evde olmayacak insallah cok artmaz parol falan yok cunku evdee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…