Kızlar günaydın hamileliği sevmeyen bir ben mi varım aranızda , kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama durum şu , hani insanların anlattığı ay Harika bir şey , ay büyülü bir dönem filan lafları ben de çok boş kaldı . Hamileliğin ilk gününden beri trilyon tane sıkıntı yaşadım .
Kimse yanlış anlamasın beni , bebeğimin sağlıklı olması her şeye değiyor ama İnan'ın bıktım . Nerdeyse 7. Aya gireceğiz . Bir oh diyemedim . Her sıkıntı bitse sırt ağrısı öldürüyor beni . Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum.
Daha önce de söylemiştim , memurum . 8-5 işyerinde koltuk tepesinde , ayaklarım ayı ayağı gibi şişiyor , sırt ağrım iyice artıyor . Eve gelince gerçekten canımdan can gitmiş oluyor .
E hani bu dönem prenses gibi oluyorduk . Olağanüstü bir dönemdi . Ben bildiğin eziyet çekiyorum . Hava sıcaklığından bahsetmiyorum Bile . İşyerine 3 bluz götürüyorum . Sürekli değiştiriyorum . O kadar terliyorum . Dün nem burda %82 ydi . Nefes alamadık .
Ay fark ettim çok bunalttım sizi de . Ama günü dolmuş olsa , sağlıklı sıhhatli olsa bugün doğururum . Hiç sevemedim gebeliği